نویسنده = بابک ماسوری
تعداد مقالات: 7

1 تاثیر دو الگوی دمای محیط پرورش تا سن 28 روزگی بر منحنی رشد، ضریب تبدیل خوراک و تلفات مرغ گوشتی
اکبر چراغی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ مجتبی موسوی؛ بابک ماسوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (232.7 K)

2 بررسی تاثیر چین های مختلف قارچ خوراکی روی هضم فیبرکاه
سعید محمّدزاده؛ عیدی بازگیر؛ بابک ماسوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (474.55 K)

3 اثر سطوح جیره ای اسانس مرزه خوزستانی و آلفاتوکوفرول بر عملکرد رشد و ذخیره چربی در لاشه مرغ گوشتی
مهران طیبی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ آرش آذرفر؛ بابک ماسوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (406.49 K)

4 اثر اسانس مرزه (خوزستانی) و آلفاتوکوفرول بر وزن زنده و وزن نسبی اندام های داخلی مرغ گوشتی در شرایط تنش گرمایی
محمدرضا ارجمند کرمانی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ آرش آذرفر؛ بابک ماسوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.87 K)

5 تأثیر مکمل لیکوپن بر فرآسنجه های خونی و آنزیم های آنتیاکسیدانی جوجه های گوشتی
عارف مزبانی؛ بهمن پریزادیان کاوان؛ علی کیانی؛ بابک ماسوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (459.92 K)

6 بررسی چگونگی ذخیره و الگوی توزیع چربی در لاشه مرغ گوشتی دریافت کننده اسانس مرزه خوزستانی و اسید استیک
محسن امیدی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ بابک ماسوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (507.24 K)

7 تأثیر اسانس مرزه خوزستانی و اسید استیک بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی لیپیدهای جیرهای در مرغ گوشتی
محسن امیدی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ بابک ماسوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (918.55 K)