نویسنده = اکبر یعقوب فر
تعداد مقالات: 5

1 تاثیر سطوح مختلف انرژی و پروتئین خوراک بر صفات تولیدی در چهار گروه نژادی بلدرچین
محسن آیت اللهی مهرجردی؛ محمد علی امامی میبدی؛ اکبر یعقوب فر؛ احمد آیت اللهی مهرجردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (196.87 K)

2 تعیین اثر درجه حرارت در پلت کردن جیره های غذایی حاوی آنزیم روی عملکرد جوجه های گوشتی
شیدا شفیعی؛ اکبر یعقوب فر؛ بهاره طاهری دزفولی؛ احمد براتی بلداجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (252.78 K)

3 اثر سطوح مختلف فسفر قابل دسترس و انرژی قابل متابولیسم جیره بر عملکرد دو سویه جوجه گوشتی در شرایط گرمای محیطی
مرتضی بیکی بندر آبادی؛ سید محمد هاشمی؛ اکبر یعقوب فر؛ احمد میر هادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.26 MB)

4 تعیین انرژی قابل متابولیسم و اسیدهای چرب پودرکرم خاکی در مقایسه با پودر ماهی (داخلی و وارداتی)
زهرا عبادی؛ احمد میرهادی؛ اکبر یعقوب فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (434.65 K)

5 اثر محدودیت غذایی در دوره پایانی بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی
محمود صحرایی؛ فرید شریعتمداری؛ اکبر یعقوب فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (930.81 K)