نویسنده = اکبر یعقوب فر | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | تاثیر سطوح مختلف انرژی و پروتئین خوراک بر صفات تولیدی در چهار گروه نژادی بلدرچین | |
محسن آیت اللهی مهرجردی؛ محمد علی امامی میبدی؛ اکبر یعقوب فر؛ احمد آیت اللهی مهرجردی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (196.87 K) | ||
2 | تعیین اثر درجه حرارت در پلت کردن جیره های غذایی حاوی آنزیم روی عملکرد جوجه های گوشتی | |
شیدا شفیعی؛ اکبر یعقوب فر؛ بهاره طاهری دزفولی؛ احمد براتی بلداجی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (252.78 K) | ||
3 | اثر سطوح مختلف فسفر قابل دسترس و انرژی قابل متابولیسم جیره بر عملکرد دو سویه جوجه گوشتی در شرایط گرمای محیطی | |
مرتضی بیکی بندر آبادی؛ سید محمد هاشمی؛ اکبر یعقوب فر؛ احمد میر هادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.26 MB) | ||
4 | تعیین انرژی قابل متابولیسم و اسیدهای چرب پودرکرم خاکی در مقایسه با پودر ماهی (داخلی و وارداتی) | |
زهرا عبادی؛ احمد میرهادی؛ اکبر یعقوب فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (434.65 K) | ||
5 | اثر محدودیت غذایی در دوره پایانی بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی | |
محمود صحرایی؛ فرید شریعتمداری؛ اکبر یعقوب فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (930.81 K) |