نویسنده = نعمت ضیائی
تعداد مقالات: 12

1 بررسی اثر کاهش سطوح مختلف پروتئین، کلسیم و فسفر جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی
نعمت ضیائی؛ حسن کرمانشاهی؛ محمد پیله ور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (170.57 K)

2 بررسی اثرکاهش سطح پروتئین جیره روی خصوصیات تولیدی جوجه های گوشتی
نعمت ضیائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (368.96 K)

3 بررسی اثرکاهش سطح کلسیم و فسفر جیره روی افزایش قابلیت استفاده فسفر فیتاتی و خصوصیات تولیدی مرغ های تخمگذار تجارتی
نعمت ضیائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (530 K)

4 بررسی اثرکاهش سطح فسفر جیره ومکمل کردن آن با آنزیم فیتاز برعملکرد مرغهای تخمگذار تجارتی
نعمت ضیائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (532.76 K)

5 تعیین ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم برگ خرما قبل و بعد از غنی کردن با اوره و مکملهای مختلف انرژی
نعمت ضیائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (380.51 K)

6 تأثیر سطوح مختلف عصاره آبی و پودر اندام های هوایی گیاه خارخاسک بر برخی شاخص های کیفی تخم مرغ مرغ های تخمگذار
طاهره امیرشکاری؛ نعمت ضیائی؛ مهدی قریشی؛ ابراهیم اسفندیارپور؛ امیرحسین مهدوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.21 K)

7 مقایسه اثر سطوح مختلف سوسپانسیون میکروجلبک سندسموس با آنتی بیوتیک ویرجنیامایسین بر عملکرد جوجه های گوشتی
سمیه بهشتی روی؛ نعمت ضیائی؛ مهدی قریشی؛ علی گنجیان خناری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (251.09 K)

8 اثر نانو ویتامین Cو نانو اکسید روی بر فراسنجه های هماتولوژیکی در جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی
کامران بهرامپور؛ نعمت ضیائی؛ امیدعلی اسماعیلی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (407.99 K)

9 اثر نانو ویتامین Cو نانو اکسید روی بر مرفولوژی ژوژنوم روده در جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی
کامران بهرامپور؛ نعمت ضیائی؛ امیدعلی اسماعیلی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (297.25 K)

10 اثر پودر چای قرمز و سلنیوم بر بر فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی درشرایط تنش گرمایی
ندا سیستانی؛ امیدعلی اسماعیلی پور؛ حسین دوماری؛ نعمت ضیائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (479.06 K)

11 اثر پودر چای قرمز و سلنیوم بر مرفولوژی ژوژنوم روده در جوجه های گوشتی درشرایط تنش گرمایی
ندا سیستانی؛ امیدعلی اسماعیلی پور؛ حسین دوماری؛ نعمت ضیائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (479.1 K)

12 استفاده از خار شتر سیلو شده با سطوح مختلف خرمای غیرخوراکی در تغذیه گوسفند کرمانی
نعمت ضیائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (213.39 K)