نویسنده = محمد علی موسوی
تعداد مقالات: 6

1 اثرات سطوح مختلف دانه ماشک خام و فرآیند شده بر عملکرد جوجه های گوشتی
قاسم پورحسابی؛ علی اصغر ساکی؛ اکبر یعقوبفر؛ محمد علی موسوی؛ حسن خمس آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB)

2 بررسی ارزش غذایی علوفه های غالب دراستان کردستان
کامبیز کامگار؛ محمد علی موسوی؛ حسن فضائلی؛ عبد الرحمن ابن عباسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (359.14 K)

3 تعیین ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم مواد مغذی علوفه خشک شبدر استان همدان
عبدالحسین معیر؛ محمد علی موسوی؛ علی فرهپور؛ حسین شفیعی ورزنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB)

4 استفاده از برگ جغندر تازه در جیره غذایی بره های نر پرواری سنجابی
حسین مولائیان؛ فرخ کفیل زاده؛ محمد علی موسوی؛ رضا توحیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (930.84 K)

5 تاثیر اقلیم بر میزان عناصر معدنی گیاهان مرتعی استان ایلام
صیفعلی ورمقانی؛ ماشالله محمدپور؛ محمد علی موسوی؛ هوشنگ جعفری؛ یحیی عباسپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.1 MB)

6 بررسی علل بالا بودن ضریب تبدیل غذایی در مزارع مرغ گوشتی در استان کرمانشاه
حسن خمیس آبادی؛ قاسم پورحسابی؛ محمد علی موسوی؛ اکبر یعقوبفر؛ هوشنگ لطف الهیان؛ مصومه باقری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.29 MB)