نویسنده = حمید ملک محمدی | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | بررسی تاثیر سلنیوم و ویتامین E بر خصوصیات کیفی تخم مرغ و ماندگاری آن تحت شرایط دمایی مختلف | |
احمد خیرخواه؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ حمید ملک محمدی؛ هوشنگ لطف الهیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB) | ||
2 | تاثیر محدودیت غذایی در سنین اولیه و برنامه نوری (متناوب شبانه) بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
امیر عطا مقدمیان؛ فرید شریعتمداری؛ حمید ملک محمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB) |