نویسنده = حمید ملک محمدی
تعداد مقالات: 2

1 بررسی تاثیر سلنیوم و ویتامین E بر خصوصیات کیفی تخم مرغ و ماندگاری آن تحت شرایط دمایی مختلف
احمد خیرخواه؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ حمید ملک محمدی؛ هوشنگ لطف الهیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB)

2 تاثیر محدودیت غذایی در سنین اولیه و برنامه نوری (متناوب شبانه) بر عملکرد جوجه های گوشتی
امیر عطا مقدمیان؛ فرید شریعتمداری؛ حمید ملک محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB)