نویسنده = حامد احمدی
تعداد مقالات: 9

1 ارتباط بین تفاوت مصرف غذا و منحنی رشد در یک سویه آمیخته مرغ
مسعود حیدری؛ رسول واعظ ترشیزی؛ حامد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (241.14 K)

2 مدلسازی شاخص عملکرد جوجه های گوشتی بر اساس سطح انرژی قابل متابولیسم، درصد متیونین و لایزین جیره با استفاده از شبکه های عصبی از نوع GMDH
مجید متقی طلب؛ حامد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.16 MB)

3 پیش بینی انرژی و چربی لاشه جوجه های گوشتی با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی GMDH
آکو فریدی؛ مجید متقی طلب؛ فرشته رضایی؛ حامد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (256.9 K)

4 بررسی اثر طول مدت و تعداد دفعات تغیر جیره غذایی برعملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با برنامه های غذایی مختلف
محسن امرایی؛ فرید شریعتمداری؛ حامد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.34 K)

5 تأثیر سطوح متفاوت مکمل ورمی هوموس بر فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون بلدرچین تخمگذار
حمیدرضا خواجوی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ حامد احمدی؛ مریم ربانی شکوه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (252.31 K)

6 مدل رگرسیونی چندگانه از قیمت گوشت مرغ براساس قیمت برخی از نهاده های تولید
غلامرضا زابلی؛ حامد احمدی؛ سعید یخکشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.17 K)

7 اثر برنامه های غذایی مختلف بر انرژی و پروتئین مصرفی وخصوصیات شیمیایی لاشه جوجه های گوشتی
محسن امرایی؛ فرید شریعتمداری؛ حامد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (258.87 K)

8 کارایی پروبیوتیک، پریبیوتیک و جاذب های سموم (آلی و معدنی) در کاهش اثرات آفلاتوکسین بر خصوصیات استخوان درشتنی جوجه های گوشتی
فرزانه خورشیدی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ حامد احمدی؛ هما آراک؛ ناهید مژگانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (649 K)

9 مقایسه اثر محرک های رشد غیر آنتیبیوتیکی با جاذب آفلاتوکسین طبیعی و سنتزی در عملکرد جوجه های گوشتی مسموم شده با آفلاتوکسین
فرزانه خورشیدی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ حامد احمدی؛ هما آراک؛ ناهید مژگانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (629.85 K)