صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
محمد کاظمی فرد
تعداد مقالات:
12
1
تأثیر گندم آسیاب شده، بنتونیت سدیم و آمت بر بهبود کیفیت پلت و عملکرد جوجه های گوشتی
محمد جواد آگاه؛ حسن نصیری مقدم؛ حسین نوراللهی؛ مظاهر صفدریان؛ نامدار اسکندری شیری؛ جواد حسینی؛ محمد کاظمی فرد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (183.41 K)
2
بررسی اثر سطوح مختلف کلسیم ، فسفر و ویتامین D3بر پارامترهای کابردی در مرغهای مادر گوشتی
محمد کاظمی فرد؛ ابراهیم حلاجیان؛ شهاب الدین قره ویسی؛ امیر عباس موسوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (363.94 K)
3
تأثیر استفاده از عصاره کاسنی و پروبیوتیک بر خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی جوجه گوشتی
ذبیح اله یوسفی؛ منصور رضایی؛ زربخت انصاری پیرسرایی؛ محمد کاظمی فرد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (356.04 K)
4
تاثیر سطوح مختلف پوسته برنج فرآوری شده بر عملکرد جوجه های گوشتی در دوره رشد
طاهره سلطان تویه؛ منصور رضایی؛ اسداله تیموری؛ محمد کاظمی فرد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (796.75 K)
5
تاثیر سطوح مختلف پوسته برنج فرآوری شده بر رطوبت و pH فضولات جوجه های گوشتی
طاهره سلطان تویه؛ منصور رضایی؛ اسداله تیموری؛ محمد کاظمی فرد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (804.24 K)
6
اثر الیاف محلول و نامحلول در دوره های مختلف پرورش بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
علی اصغر کاردل؛ محمد کاظمی فرد؛ منصور رضایی؛ اسدالله تیموری یانسری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (522.58 K)
7
اثر الیاف محلول و نامحلول در دوره های مختلف پرورش بر عملکرد و طول روده دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
علی اصغر کاردل؛ محمد کاظمی فرد؛ منصور رضایی؛ اسدالله تیموری یانسری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (451.44 K)
8
معرفی زرده تخم مرغ به عنوان تغذیه زود هنگام و اثر آن بر عملکرد جوجه های گوشتی
موسی حسینی نشلی؛ فرید مسلمی پور؛ شهریار مقصودلو؛ محمد کاظمی فرد؛ محمدرضا ملائی کندلوسی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (318.05 K)
9
تغذیه زود هنگام با زرده تخم مرغ و اثر آن بر وزن و طول روده کوچک جوجه های گوشتی
موسی حسینی نشلی؛ فرید مسلمی پور؛ شهریار مقصودلو؛ محمد کاظمی فرد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (438.33 K)
10
اثرات منابع کربوهیدراتی (آرد جو و ذرت) و نیتروژن غیرپروتئینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه پرتقال کامل بر کیفیت سیلاژ و ترکیبات شیمیایی
پریسا طاهرنژادزیدهی؛ اسداله تیموری یانسری؛ محمد کاظمی فرد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (497.79 K)
11
اثرات منابع کربوهیدراتی (آرد جو و ذرت) و نیتروژن غیرپروتئینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه پرتقال کامل بر میزان تولید گاز
پریسا طاهرنژادزیدهی؛ اسداله تیموری یانسری؛ محمد کاظمی فرد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (460.89 K)
12
اثر افزودن تفاله خشک مرکبات بر ویژگی های کیفی، ترکیب شیمیایی و pH سیلاژ شبدر برسیم
مائده فیض؛ اسداله تیموری یانسری؛ یداله چاشنی دل؛ محمد کاظمی فرد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (302.56 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه