نویسنده = ابراهیم غلامعلی‌پور علمداری
تعداد مقالات: 2

1 مقایسه تأثیر اسانس و برگ گونه های مختلف آویشن بر قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی، تولید و بازده توده میکروبی در شرایط آزمایشگاهی
مریم فریدون پور؛ جواد بیات کوهسار؛ ابراهیم غلامعلی‌پور علمداری؛ سکینه نوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (338 K)

2 تأثیر افزودن برگ و اسانس دو گونه گیاه دارویی پونه بر قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی، تولید و بازده توده میکروبی در شرایط آزمایشگاهی
مریم فریدون پور؛ جواد بیات کوهسار؛ ابراهیم غلامعلی‌پور علمداری؛ سکینه نوری سکینه نوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (323.88 K)