نویسنده = بهجت پورسینا
تعداد مقالات: 2

1 عملکرد اقتصادی جیره های فرموله شده با سطوح مختلف انرژی و اسیدآمینه در جوجه های گوشتی
علی طبیبی پور؛ پریسا رودی؛ محمد صدقی؛ بهجت پورسینا؛ علی میرقلنج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (353.88 K)

2 تاثیر پودر نعنا (Mentha piperita L)، آویشن (Thymus vulgaris L) و کاسنی (Chicorium intybus L) بر عملکرد و بافت شناسی روده جوجه های گوشتی
بهجت پورسینا؛ علی میرقلنج؛ پریسا سلیمانی رودی؛ محمد صدقی؛ علی طیبی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (352.05 K)