نویسنده = زهرا نوره
تعداد مقالات: 3

1 بررسی اثر ال-کارنیتین و اسید بوتیریک بر عملکرد جوجه های گوشتی
زهرا نوره؛ علی خطیب جو؛ فرشید فتاح نیا؛ محمد اکبری قرائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (259.48 K)

2 بررسی اثر ال-کارنیتین و اسید بوتیریک بر برخی خصوصیات لاشه و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
زهرا نوره؛ علی خطیب جو؛ فرشید فتاح نیا؛ محمد اکبری قرائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (258.98 K)

3 تاثیر سطوح مختلف صمغ گوار بر پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی
فرشته یعقوبی؛ زهرا نوره؛ محمد اکبری قرائی؛ علی خطیب جو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (510.66 K)