نویسنده = محمد اکبری قرائی
تعداد مقالات: 6

1 بررسی اثر ال-کارنیتین و اسید بوتیریک بر عملکرد جوجه های گوشتی
زهرا نوره؛ علی خطیب جو؛ فرشید فتاح نیا؛ محمد اکبری قرائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (259.48 K)

2 بررسی اثر ال-کارنیتین و اسید بوتیریک بر برخی خصوصیات لاشه و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
زهرا نوره؛ علی خطیب جو؛ فرشید فتاح نیا؛ محمد اکبری قرائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (258.98 K)

3 تاثیر سطوح مختلف صمغ گوار بر پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی
فرشته یعقوبی؛ زهرا نوره؛ محمد اکبری قرائی؛ علی خطیب جو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (510.66 K)

4 تأثیر سطوح مختلف صمغ گوار بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
فرشته یعقوبی؛ محمد اکبری قرائی؛ علی خطیب جو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (363.91 K)

5 بررسی اثر گیاه دارویی شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra)، پروبیوتیک و آنتی بوتیک برپاسخ ایمنی جوجه های گوشتی چالش یافته با باکتری کمپیلوباکتر ژژونی
نسرین رشیدی؛ علی خطیب جو؛ کامران طاهرپور؛ محمد اکبری قرائی؛ حسن شیرزادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (745.58 K)

6 بررسی اثر گیاه دارویی شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) و پروبیوتیک بر برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی چالش یافته با انگل کوکسیدیوز
نسرین رشیدی؛ علی خطیب جو؛ کامران طاهرپور؛ محمد اکبری قرائی؛ حسن شیرزادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (613.38 K)