کلیدواژه ها = جو | ||
تعداد مقالات: 53 | ||
51 | اثر افزودن روغن اسانسی و آنزیم بتا-گلوکاتاز بر گوارش پذیری پیش سکومی مواد مغذی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ی جو و مقایسه با جیره ی ذرت-سویا | |
دامون غفرانی طبری؛ محمدرضا رضوانی؛ محمدجواد ضمیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.12 K) | ||
52 | پیش بینی میزان اسیدهای آمینه ضروری در جو با استفاده از روش شبکه های عصبی مصنوعی | |
حسین انصاری نیک؛ محمد حسینی؛ مهران مهری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.73 K) | ||
53 | تاثیر جایگزینی مالت جو به جای ذرت بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
امیر سلطانی آلکوئی؛ جواد پوررضا؛ صادق خواجه؛ مصطفی فغانی؛ فرشید خیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.52 K) |