کلیدواژه ها = انکوباسیون
تعداد مقالات: 19

1 ارزیابی تأثیر تلقیح باکتریایی بر تجزیه پذیری شکمبه ای سیلاژ ذرت به روش کیسه های نایلونی
جواد بیات کوهسار؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ رشید صفری؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا رضایی مکرم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (185.12 K)

2 تعیین ارزش غذایی ماده خشک برگ شاه توت خام و فرآوری شده با خاکستر چوب با استفاده از روش کیسه های نایلونی
میثم بیمقدار؛ اکبر تقی زاده؛ یوسف مهمان نواز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (96.29 K)

3 تعیین فراسنجه های گوارش پذیری ضایعات لپه پاک کنی با استفاده از تکنیک تولید گاز
عین اله عبدی قزلجه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (130.7 K)

4 بررسی تاثیر جایگزینی یونجه با پسماند اسانس گیری بابونه آلمانی در جیره نشخوار کنندگان با استفاده از تکنیک تولید گاز
محسن ساری؛ فاضل الماسی؛ سمیه سالاری؛ محسن تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (151.58 K)

5 اثر افزودن گیاه آویشن بر میزان تولید گاز متان و دی اکسید کربن حاصل از تخمیر برخی اقلام خوراکی در آزمایش گاز تست
بهرام افشار حمیدی؛ رسول پیرمحمدی؛ هرمز منصوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB)

6 تاثیر سطوح مختلف اوره و ملاس بر ترکیب شیمیایی و تجربه پذیری ماده خشک علوفه نی
بهبود غفاری؛ نور محمد تربتی نژاد؛ سعید حسنی؛ حسینعلی شمس آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.36 MB)

7 استفاده از روش تولید گاز در پیش گویی ارزش غذایی دانه جو عمل آوری شده با حرارت
ذبیح الله نعمتی؛ اکبر تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (965.07 K)

8 تأثیر اشعه لیزر در افزایش وزن بدن جوجه های گوشتی
علیرضا فانی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ احمدرضا حسنی؛ قربان الیاسی زرین قبایی؛ حسین تقی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (233.84 K)

9 تعیین ارزش غذایی انواع تفاله مرکبات با استفاده از روش تولید گاز
جواد بیات کوهسار؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ رشید صفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (458.22 K)

10 تأثیر عمل آوری با استفاده از تیمارهای آهک و اوره برتجزیه پذیری و فراسنجه های تجزیه پذیری و تجزیه پذیری مؤثر ماده خشک کاه زیره
آمنه صمدنیا؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ مهدی دهقانی سانیج؛ مختار ملاکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (556.13 K)

11 تأثیر سیلاژ بوته سیب زمینی فرآوری شده با شکر بر فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت هضم ماده خشک به روش تولید گاز آزمایشگاهی
مسعود داودی؛ حامد امینی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (341.51 K)

12 تعیین قابلیت هضم سه گونه مرتعی ماشک گل خوشه ای، شبدر سفید و آگروپایرون کریستاتوم به روش کیسه های نایلونی
عارف فرهودی؛ بهروز رسولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (452.67 K)

13 بررسی اثرات متقابل روی و کادمیوم بر تخمیر میکروبی شکمبه با استفاده از تکنیک تولید گاز
مرضیه حمیدی؛ محسن ساری؛ محمدتقی بیگی نصیری؛ سمیه سالاری؛ محسن مجتهدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (316.18 K)

14 تاثیر تنش سرمایی دوره انکوباسیون بر پارامترهای کمی و کیفی جوجه های هچ شده
محمدحسین نعمتی؛ سیدسعید موسوی؛ کاوه احمدی؛ مجتبی حبیبی؛ نواب اوصانلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (454.83 K)

15 مقایسه ارزش غذایی سه گونه گیاه شورزیست با کاه گندم و یونجه
مهدی محمودی ابیانه؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ امین صلاحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.21 K)

16 اثر استفاده از یونجه خشک به عنوان جاذب پساب بر فراسنجه های تولید گاز و قابلیت هضم ذرت سیلو شده
سعید برمکی؛ علی اسدی الموت؛ علی اکبر خادم؛ احمد افضل زاده؛ حمیدرضا خالویی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (281.87 K)

17 تعیین فراسنجه های تجزیه پذیری ارقام مختلف جو ایران با روش in situ
عین اله عبدی قزلجه؛ محسن دانش مسگران؛ حسن نصیری مقدم؛ علی رضا وکیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.83 K)

18 تعیین سطح مناسب تفاله خشک سیب در جیره گوسفندان با استفاده از روش تولید گاز
زهره طهماسبی بلداجی؛ طاهره محمد آبادی؛ محسن ساری؛ مرتضی چاجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.06 K)

19 اثر برشته کردن و اکسترود کردن بخش های نیتروژن و تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام دانه سویا
فرشید فتاح نیا؛ ابراهیم عبدی؛ سید غلامرضا موسوی؛ علی نقی شکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.35 K)