کلیدواژه ها = نانو ذرات نقره
تعداد مقالات: 10

1 اثرات سطوح مختلف نانو ذرات نقره بر صفات لاشه و پارامترهای هماتولوژی در بلدرچین تخم گذار ژاپنی
ئاکو رضائی؛ امجد فرزین پور؛ اسعد وزیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)

2 اثرات سطوح مختلف نانو ذرات نقره بر شمارش کلی تفریقی گلبول های سفید و نسبت هتروفیل به لنفوسیت در بلدرچین ژاپنی
ئاکو رضائی؛ امجد فرزین پور؛ اسعد وزیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB)

3 استفاده از نانو ذرات نقره به عنوان یک افزودنی در تغذیه جوجه های گوشتی
حامد زرگران اصفهانی؛ داوود شریفی؛ عباس برین؛ احمد افضل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (326.24 K)

4 بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف نانو ذرات نقره و پریبیوتیک بر فراسنجه های خونی و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
قاسم رمضانی؛ رضا وکیلی؛ کاوه جعفری خورشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (425.38 K)

5 بررسی میزان بیان ژن های کبدی وابسته به استرس اُکسیداتیو در جوجه های گوشتی تغذیه شده با اسید اُرگانیک و نانو ذرات نقره پوشش داده شده بر زئولیت در سن 21 روزگی
فاطمه اصغرنژاد؛ سیّد رضا هاشمی؛ احد یامچی؛ سعید حسنی؛ شریف رستمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (737.25 K)

6 مقایسه اثر اسید اُرگانیک و نانو ذرات نقره پوشش داده شده بر کلینوپتیلولیتبه عنوان جایگزین آنتیبیوتیک محرک رشد بر بیان ژن های کنترل کننده استرس اُکسایشی در کبد جوجه های گوشتی
فاطمه اصغر نژاد؛ سیّدرضا هاشمی؛ احد یامچی؛ سعید حسنی؛ شریف رستمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (824.55 K)

7 پاسخ فیزیولوژیک جوجه های گوشتی به استفاده از اسید اُرگانیک، زئولیت و نانو ذرات نقره پوشش داده شده بر زئولیت با استفاده از زیست نشانگر آلودگی سیتوکروم اُکسیداز P450
الناز عربیان؛ سیّد رضا هاشمی؛ احد یامچی؛ هما داودی؛ شریف رستمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (807.5 K)

8 بررسی اثر آنتی بیوتی، پروبیوتیک و نانو ذرات نقره بر فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی
معصومه گرگین؛ وحید رضایی پور؛ شهاب الدین قره ویسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.81 K)

9 بررسی اثر سطوح مختلف نانو ذرات نقره بر عملکرد و صفات لاشه در بلدرچین
ناکو رضایی؛ امجد فرزین پور؛ اسعد وزیری؛ فاطمه چویداران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.73 K)

10 اثر نانو ذرات نقره بر واکنش اسپرم-غشای پری ویتلین داخلی بلدرچین ژاپنی در شرایط آزمایشگاهی
ناصر کارشی؛ امجد فرزین پور؛ اسعد وزیری؛ عباس فرشاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.72 K)