کلیدواژه ها = حرارت | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | ارزیابی ارزش غذایی پنبه دانه عمل آوری شده با حرارت، ماشک و گاو دانه با استفاده از روش تولید گاز | |
ذبیح اله نعمتی؛ اکبر تقی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (981.13 K) | ||
2 | استفاده از روش تولید گاز در پیش گویی ارزش غذایی دانه جو عمل آوری شده با حرارت | |
ذبیح الله نعمتی؛ اکبر تقی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (965.07 K) | ||
3 | بررسی افزودن زاج سفید (سولفات آلومینیوم) وزئولیت بر کیفیت بستر طیور | |
علی آقایی؛ صالح طباطبائی وکیلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (189.57 K) | ||
4 | تاثیر کنجاله پنبه دانه فرآوری شده با تیمارهای حرارت و پرتو الکترون بر متابولیت های خونی و عملکرد بره های شال | |
فرزاد قنبری؛ تقی قورچی؛ پروین شورنگ؛ هرمز منصوری؛ نورمحمد تربتی نژاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (720.73 K) |