کلیدواژه ها = تخمیر
تعداد مقالات: 33

1 بررسی اثر توام کروم آلی و منبع انرژی بر مصرف خوراک و تخمیر شکمبه ای در گاوهای هلشتاین در دوره انتقال
مهدی افتخاری؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ مهدی گنج خانلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.36 MB)

2 اثر جیره های حاوی پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار تحت فشار بر هضم شکمبه و حرکت مواد در دستگاه گوارش گوسفند
مرتضی چاجی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ فریدون افتخاری شاهرودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (448.03 K)

3 اثر هیبرید بر تخمیر سیلاژ ذرت
سوده مقدسی؛ محمد خوروش؛ مسعود علیخانی؛ خالد صادقی؛ اکبر قائم پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (389.53 K)

4 تاثیر منابع کربوهیدراتی با نرخ تجزیه متفاوت بر تخمیر، غلظت نیتروژن آمونیاکی و پیتیدی در شکمبه گاوهای شیرده هلشتاین
امین خضری؛ امید دیانی؛ محمدرضا محمد آبادی؛ محسن دانش مسگران؛ کامران رضا یزدی؛ محمد مرادی شهر بابک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (315.47 K)

5 تأثیر عصاره خٌرفه تخمیر شده و پری بیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی
شیلان زرین؛ اردشیر شیخ احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (645.67 K)

6 تاثیر سطوح مختلف جایگزینی دانه گندم تخمیرشده با دانه ذرت روی عملکرد جوجه های گوشتی
م سررشته دار؛ م متقی طلب؛ ع شناور؛ ح درمانی کوهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (472.82 K)

7 تأثیر سطوح مختلف عصاره نعناع بر تخمیر و پارامترهای تولید گاز در شرایط آزمایشگاه
حامد اقبالی؛ طاهره محمد آبادی؛ مرتضی چاجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (163.92 K)

8 تعیین اثرات تفاله چغندر قند آمونیاکی شده توسط سطوح پایین آمونیاک و افزودن آنزیم و آب بر روی پارامترهای تولیدی گاز در شرایط آزمایشگاهی
بهنام صدیقیان؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (369.23 K)

9 اثر سطوح مختلف پوست انار بر فراسنجه های تولیذ گاز در جیره های پرکنسانتره
یدالله عزیزنیا؛ محسن ساری؛ طاهره محمدآبادی؛ محمد بوجارپور؛ سمیه سالاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (356.3 K)

10 بررسی اثرات متقابل روی و کادمیوم بر تخمیر میکروبی شکمبه با استفاده از تکنیک تولید گاز
مرضیه حمیدی؛ محسن ساری؛ محمدتقی بیگی نصیری؛ سمیه سالاری؛ محسن مجتهدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (316.18 K)

11 مطالعه آزمایشگاهی اثرات روغن اسانسی بومادران ( Achillea millefolium ) بر پاره ای از فراسنجه های هضم و تخمیر شکمبه در گوسفند
مینا کهوند؛ مصطفی ملکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.39 K)

12 مطالعه آزمایشگاهی اثرات روغن اسانسی مریم گلی (Salvia officinalis ) بر پاره ای از فراسنجه های هضم و تخمیر شکمبه در گوسفند
مینا کهوند؛ مصطفی ملکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (360.68 K)

13 ساخت و ارزیابی اثر یک منبع اوره آهسته رهش بر فراسنجه های تخمیر
سلطان علی سلطان گجین؛ حامد خلیل وند بهروزیار؛ رسول پیرمحمدی؛ عباس نیکو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (517.14 K)

14 تاثیر مخلوطی از ترکیبات بافری بر فراسنجه های تخمیر و هضم شکمبه ای در شرایط برونتنی
مرتضی وقار سیدین؛ محسن مجتهدی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ احسان غیاثی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (480.75 K)

15 تأثیر برخی گیاهان مرتعی استان خراسان جنوبی بر فراسنجه های تخمیر و هضم شکمبه ای در شرایط برون تنی
مرتضی وقار سیدین؛ محسن مجتهدی؛ حمید موسوی اسفیوخی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (297.67 K)

16 بررسی تاثیر پوست موز بر گوارش پذیری و فراسنجه های تخمیر شکمبه ای درگوسفند
زهرا امینی فرد؛ علی کیانی؛ ایوب عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (538.9 K)

17 مقایسه افزودنی ها و جاذب ها بر سیلاژ علوفه های مختلف: یک مقاله مروری
فرشید میرزایی؛ احمد افضل زاده؛ حسن فضائلی؛ محمدعلی نوروزیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.32 K)

18 بررسی تاثیر روغن اسانسی اکالیپتوس بر پارامترهای تخمیر با استفاده از آزمون تولید گاز
مصیب تقوی نژاد؛ داریوش علیپور؛ پویا زمانی؛ مجید ترابی گودرزی؛ علی رزاقی؛ علی محمودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.9 K)

19 بررسی اثر افزودنی های میکروبی سیلو بر شاخص های تخمیری یونجه سیلو شده
فاطمه کاظمی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ ابوالفضل زالی؛ کامران رضا یزدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (313.38 K)

20 بررسی اثرات متقابل خوراک ها بر روند تخمیر پذیری آن ها
علی حسین خانی؛ هلاله محمودی؛ غلامرضا حمیدیان؛ اکبر تقی زاده؛ صادق علیجانی؛ حسین دقیق کیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.85 K)

21 اثر یک مخلوط اسانسی بر قابلیت هضم ظاهری، pH و جمعیت پروتوزوای شکمبه در گوسفند کردی
ناصر خاطری؛ عثمان عزیزی؛ حسین جهانی عزیزآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (289.96 K)

22 مقایسه اثر اسانس و گیاه مرزه خوزستانی بر تخمیر و پارامترهای تولید گاز پیت خام نیشکر در شرایط آزمایشگاه
زهره طهماسبی بلداجی؛ طاهره محمد آبادی؛ مرتضی چاجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.06 K)

23 مقایسه های فراسنجه های تولید گاز برگ و ساقه ی واریته های مختلف درخت زیتون
راضیه حاتمی؛ عیسی ارجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.23 K)

24 بررسی روند تجزیه پذیری پروتئین خام تفاله انار (خام و عمل آوری شده با اوره) با استفاده از روش کیسه های نایلونی
بهروز ابراهیمی؛ اکبر تقی زاده؛ ولی اله پلنگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.64 K)

25 اثر افزودنی باکتریایی لاکتیسیل مایز بر روند تخمیر سیلاژ ذرت در مراحل مختلف برداشت
حمید محمدزاده؛ محمد خوروش؛ غلامرضا قربانی؛ احمد هدایتی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.74 K)