کلیدواژه ها = میکروارگانیسم
تعداد مقالات: 7

1 شمارش جمعیت کل باکتریهای شکمبه با استفاده از روش Real time-PCR
علی حسین خانی؛ مهدی مرادی؛ سید علی رضا وکیلی؛ حسین دقیق کیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (86.2 K)

2 بررسی تجزیه پذیری ماده خشک سرشاخه نیشکر سیلو شده با اسید سولفوریک تجاری توسط میکروارگانیسم های شکمبه گاو هلشتاین
افروز شریفی؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمد آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (102.58 K)

3 بررسی تاثیر برخی افزودنی ها بر میکروبیولوژی سیلاژ ذرت
فرزاد قنبری؛ تقی قورچی؛ طیبه ابراهیمی؛ مرتضی خمیری؛ عبدالرضا حسین دوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (380.1 K)

4 نقش آموزش در بهبود کیفیت شیر (مطالعه موردی شهرستان گلپایگان)
سمیه جنت؛ محمد چیذری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (369.28 K)

5 مقایسه تنوع ژنتیک باکتریایی بافت اپیمورال و محتوی شکمبه با استفاده از تکنیک PCR-SSCP در بزغاله های مرخز تغذیه شده با میوه بلوط
بدری امیری؛ عثمان عزیزی؛ جلال رستم زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (685.13 K)

6 بررسی آزمایشگاهی اثرات نوع جیره و حذف پرو توزوا بر تجزیه آفلاتوکسین B1 در محیط شکمبه
مصطفی خدابنده لو؛ مصطفی ملکی؛ حسن علی عربی؛ داریوش علیپور؛ علی اصغر ساکی؛ مهدی دهقان بنادکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.97 K)

7 تاثیر عمل آوری سرشاخه نیشکر سیلو شده با اسیدسولفوریک تجاری بر توان هضم کل میکروارگانیسم ها و باکتری های شکمبه گاومیش خوزستان
افروز شریفی؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.7 K)