کلیدواژه ها = آنتی بیوتیک | ||
تعداد مقالات: 89 | ||
1 | ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ اﺛﺮات ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ آﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ،پروﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﮔﺎﻟﯿﭙﺮو، ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ اﮐﺘﯿﻮﻣﻮس و ﺑﻨﺰوات ﺳﺪﯾﻢ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد جوجه های گوشتی | |
محمد حسین شهیر؛ سعید قاسمی؛ امید افسریان؛ وحید غلامی؛ عباس برین؛ مهدی قهرمانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.46 K) | ||
2 | کمبود ﻓﺎﮐﺘﻮرﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ از ﻃﺮﯾﻖ ﻣﮑﻤﻞ ﺳﺎزی ﺧﻮراک ﺑﺎ ﺳﺮﮐﻪ ﺑﻪ ﺟﺎی آﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﻣﺤﺮک رﺷﺪ | |
گل پسند محمدی؛ رامین نجفی؛ حمید حسینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (497.67 K) | ||
3 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ آﻧﺘﯽﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺎ ﻋﺼﺎرة ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺑﯿﺎن ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﮥ ﮔﻮشتی | |
حسن خمیس آبادی؛ قاسم پورحسابی؛ برومند چهارآئین؛ فرخ کفیل زاده؛ رضا ناصری هرسینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (362.71 K) | ||
4 | بررﺳﯽ اﺛﺮ آﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ، ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﻧﺎﻧﻮ ذرات ﻧﻘﺮه ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
معصومه گرگین؛ وحید رضایی پور؛ شهاب الدین قره ویسی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (288.88 K) | ||
5 | اثر ﻗﺎرچ ﺧﻮراﮐﯽ، آﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪان ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاپنی | |
حمیده شیخی؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.88 K) | ||
6 | بررسی اثرات سطوح مختلف اسانس درمنه بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی | |
فرزانه رحیمی نیت؛ شکوفه غضنفری؛ داوود شریفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.72 MB) | ||
7 | اثر عرق خارشتر بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
پری نسا عبدالهی؛ نظر افضلی؛ هادی سریر؛ محمد حسینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB) | ||
8 | تأثیر دارچین و پروبیوتیک بر کیفیت تخم مرغ های تخمگذار لگهورن در اواخر دوره تولید | |
بهاره کاظم نیا؛ منصور رضایی؛ علیرضا جعفری صیادی؛ حمید دلدار | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.94 MB) | ||
9 | بررسی اثرات سطوح مختلف اسانس درمنه بر پارامتر های بیوشیمیایی و ایمنی خون در جوجه های گوشتی | |
فرزانه رحیمی نیت؛ شکوفه غضنفری؛ داوود شریفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.02 MB) | ||
10 | اﻓﺰودﻧﯽ ﺣﺎوی ﻋﺼﺎره ﮐﻨﮕﺮ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﻋﻤﻠﮑﺮدی ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
فرنگ روزمهر؛ اردشیر محیط؛ محمد حسن زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (848.51 K) | ||
11 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر و ﻋﺼﺎره ﮔﻞ ﮔﯿﺎه ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﻬﺎر ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
مرجان فروتن خواه؛ مجید طغیانی؛ غلامرضا قلمکاری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB) | ||
12 | ﺗﺎﺛﯿﺮﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر زﻧﺠﺒﯿﻞ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
فریبا جلایی؛ پرویز فرهومند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (917.87 K) | ||
13 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﭘﺮﯾﻤﺎﻻک ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
اسماعیل توانافر؛ حیدر نعمت زاده سوته | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.03 MB) | ||
14 | مقایسه اثر پروبیوتیک و آنتی بیوتیک برایمنی زایی گوساله های شیرخوار | |
محمدرضا حسینی؛ محمد بوجارپور؛ مرتضی مموئی؛ اکبر اسدیان؛ جمال فیاضی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.55 MB) | ||
15 | مقایسه اثر پربیوتیک با آنتی بیوتیک برخوراک مصرفی، عملکرد، سن و وزن از شیرگیری گوساله های شیرخوار | |
محمدرضا حسینی؛ محمد بوجارپور؛ مرتضی مموئی؛ جمال فیاضی؛ حجت دمیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.17 MB) | ||
16 | اثر سطوح مختلف عصاره الکلی نعناع فلفلی بر ضریب تبدیل غذایی و افزایش وزن روزانه جوجه های گوشتی | |
حمید رضا آقابابایی؛ کیوان کرکودی؛ محمد طاهر جلیلیان؛ حسن خمیس آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (151.14 K) | ||
17 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراﮐﯽ ﭘﻮدر ﺑﺮگ ﺗﺮﺧﻮن (Artemesia dracunulus) ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی گوشتی | |
حسین سمنانی نژاد؛ فرهاد خلیق؛ احمد حسن آبادی؛ مینا رنجبر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (759.7 K) | ||
18 | اثر استفاده از پروبیوتیک و پری بیوتیک به عنوان جایگزین آنتی بیوتیک بر قابلیت هضم انرژی، پروتئین و چربی در جوجه های گوشتی سویه تجاری راس | |
حجت ضیایی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ مسلم باشتنی؛ اعظم زینلی؛ همایون فرهنگ فر؛ حسین نعیمی پور یونسی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.5 K) | ||
19 | اثر مکمل اسیدهای آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش حرارتی | |
حسن عزیزآبادی؛ محمد حسینی؛ روح الله نورمحمدی؛ همایون فرهنگ فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB) | ||
20 | اثر مکمل اسیدهای آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک و آنتی بیوتیک بر صفات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش حرارتی | |
حسن عزیز آبادی؛ محمد حسینی؛ روح الله نورمحمدی؛ همایون فرهنگ فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB) | ||
21 | بررسی اثر اسید آلی، آنتی بیوتیک، پری بیوتیک و پروبیوتیک بر ابقای مواد معدنی سرم جوجه گوشتی پرورش یافته تحت شرایط تنش حرارتی | |
سعید خداداده؛ محمد حسینی؛ روح الله نورمحمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.22 MB) | ||
22 | اثر اسید آلی، آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و پری بیوتیک برغلظت برخی متابولیت های خونی جوجه گوشتی ROSS تحت شرایط تنش حرارتی | |
سعیده خداداده؛ محمد حسینی؛ روح الله نورمحمدی؛ حسین اسماعیل زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.17 MB) | ||
23 | تاثیر استفاده از مقادیر مختلف ژل آلوورا و آنتی بیوتیک نئومایسین بر ویژگی های فیزیکی گوشت جوجه های گوشتی | |
سلیمه یزدانی؛ زربخت انصاری پیر سرائی؛ حمید دلدار؛ سید علی جعفر پور؛ محسن تقی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.03 MB) | ||
24 | تاثیر استفاده از مقادیر مختلف عصاره چای کوهی و آنتی بیوتیک نئومایسین بر ویژگی های فیزیکی گوشت جوجه های گوشتی | |
سارا بهشتی مقدم؛ زربخت انصاری پیرسرائی؛ حمید دلدار؛ سید علی جعفر پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB) | ||
25 | اثر استفاده از پودر دارچین در جیره بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی | |
حسین اسماعیلی؛ رضا وکیلی؛ نظر افضلی؛ آرش امیدی؛ حسین نعیمی پور؛ مرتضی نسیمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (201.65 K) |