کلیدواژه ها = آنتی بیوتیک
تعداد مقالات: 89

76 اثر ضد باکتریایی اسانس مرزه و مریم گلی بر باکتری Streptococcus agalactiae و Staphylococcus aureus ورم پستان
سامان ضرونی؛ رضا راه چمنی؛ فرزاد قنبری؛ علیرضا خان احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (662.8 K)

77 تاثیر ضد باکتریایی اسانس اسطوخودوس بر باکتری های اصلی ورم پستان در محیط آزمایشگاه
سمیرا نوری؛ رضا راه چمنی؛ جواد بیات کوهسار؛ فاطمه بحری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (414.13 K)

78 بررسی تاثیر غلظت های مختلف عصاره هیدروالکلی ترخون بر پاسخ سیستم ایمنی مرغ تخمگذار های لاین در پایان دوره تولید
ناهید سنجری؛ بهرام شهره؛ زربخت انصاری پیرسرائی؛ عیسی دیرنده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (456.09 K)

79 اثرات افزودن یک مخلوط گیاه دارویی بر عملکرد و متابولیت های خونی گوساله های پرواری هلشتاین
نگین یعقوبی؛ حمید محمدزاده؛ اکبر تقی زاده؛ حسین جانمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (653.48 K)

80 تاثیر جایگزینی آنتی بیوتیک با عصاره شیرین بیان بر عملکرد جوجه گوشتی
حسین خمیس آبادی؛ فرخ کفیل زاده؛ رضا ناصری هریسنی؛ قاسم پورحسابی؛ برومند چهار آئین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.16 K)

81 بررسی اثر آنتی بیوتی، پروبیوتیک و نانو ذرات نقره بر فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی
معصومه گرگین؛ وحید رضایی پور؛ شهاب الدین قره ویسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.81 K)

82 بررسی اثر آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و نانو ذرات نره بر عملکرد و خصوصیات لاشه ی جوجه های گوشتی
معصومه گرگین؛ وحید زضایی پور؛ شهای الدین قره ویسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.58 K)

83 مقایسه تاثیر عصاره زردچوبه جاوه ای و آنتی بیوتیک اکسی تتراساکلین بر عملکرد جوجه های گوشتی
اردشیر شیخ احمدی؛ تئو نیوولد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (73.34 K)

84 بهبود فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی از طریق مکمل سازی خوراک با سرکه به جای آنتی بیوتیک محرک رشد
گل پسند محمدی؛ رامین نجفی؛ حمید حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80.03 K)

85 تاثیر سطوح مختلف پودر خوشاربزه بر عملکرد جوجه های گوشتی
فرشته بیگی علی آبادی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.04 K)

86 مقایسه اسانس مریم گلی (Salvia mirzayanii) با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی
رضا مصدق؛ سمیه سالاری؛ محسن ساری؛ محسن تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (71.69 K)

87 مقایسه اثرات سطوح مختلف پودر گیاه دارچین با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین و پروبیوتیک پریمالاک بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمدعلی بهروزلک؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ مرتضی بهروزلک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.29 K)

88 مقایسه اثرات سطوح مختلف پودر گیاه دارچین با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین و پروبیوتیک پریمالاک بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی
محمدعلی بهروزلک؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ مرتضی بهروزلک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (74.18 K)

89 کل بررسی اثر مصرف عصاره یوکا و آنتی بیوتیک بر قابلیت هضم خوراک در جوجه های گوشتی
زهرا رنجبر؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.69 K)

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد آخرین صفحه