کلیدواژه ها = مایکروویو | ||
تعداد مقالات: 6 | ||
1 | ﺗﻌﯿﯿﻦ اﻧﺮژی ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ ﺑﺮگ ﻣﻮ ( Vitis Leaves ) ﺑﺪون ﻓﺮآوری و ﻓﺮآوری ﺷﺪه ﺑﺎ اوره و ﻣﺎﯾﮑﺮووﯾﻮ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺗﮑﻨﯿﮏ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز | |
مهدی مقدم؛ احمد احمدی؛ اکبر تقی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.39 K) | ||
2 | اثرات تغذیه کنجاله سویای پرتوتابی شده با مایکروویو و مکمل سازی متیونین محافظت شده(مپران)بر فراسنجه های خونی بره های پرواری آمیخته زل | |
سارا یوسفیان؛ اسداله تیموری یانسری؛ زربخت انصاری پیرسرایی؛ کاظم سیفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.22 MB) | ||
3 | بررسی اثر امواج مایکروویو بررسی اثر امواج مایکروویو بر روند تجزیه پذیری شکمبه ای ماده آلی ضایعات نخود | |
علی نوشادی؛ ناصری ماهری سیس؛ رامین سلامت دوست نوبر؛ اکبر تقی زاده؛ علیرضا صفامهر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (288.19 K) | ||
4 | بررسی ترکیبات شیمیایی دانه کاملینای خام و فرآوری شده در تغذیه نشخوارکنندگان | |
آرش آذرفر؛ ایوب عزیزی؛ مظاهر هاشمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (555.41 K) | ||
5 | اثر روش های مختلف فرآوری دانه کاملینا بر عامل تفکیک و تولید توده میکروبی در شرایط آزمایشگاهی | |
آرش آذرفر؛ مظاهر هاشمی؛ ایوب عزیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (560.64 K) | ||
6 | تعیین انرژی قابل متابولیسم برگ مو (Vitis Leaves) بدون فرآوری و فرآوری شده با اوره و مایکروویو با استفاده از تکنیک تولید گاز | |
مهدی مقدم؛ احمد احمدی؛ اکبر تقی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.82 K) |