کلیدواژه ها = یونجه | ||
تعداد مقالات: 84 | ||
1 | ﺿﺮورت ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻋﻠﻒ ﺧﺸﮏ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺑﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه و ﮐﺎﻫﺶ درﺻﺪ آن در ﺗﻐﺬﯾﻪ ﮔﺎوﻫﺎی شیری | |
ﺣﻤﯿﺪ اﻣﺎﻧﻠﻮ؛ داود زﺣﻤﺘﮑﺶ؛ نبی اﻟﻪ آﻗﺎزﯾﺎرﺗﯽ | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.81 K) | ||
2 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺗﺨﻢ ﺷﻨﺒﻠﯿﻠﻪ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻫﯽ ﯾﻮنجه | |
و. ناصری؛ ف. هژیری؛ ف. کفیل زاده؛ ع. کرمپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (263.44 K) | ||
3 | بررﺳﯽ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﺳﺎﻧﺲﮔﯿﺮی ﺷﺪه ﮔﯿﺎه ﻣﺮزه ﺧﻮزستان ﺑﻪ ﺟﺎی ﯾﻮﻧﺠﻪ در ﭘﺮوارﺑﻨﺪی ﺑﺮهﻫﺎی ﻧﮋاد فراهانی | |
محمد وطن پرست؛ آرش آذرفر؛ حشمت اله خسروی نیا؛ حسین کریمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (274.54 K) | ||
4 | تعیین روﻧﺪ ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪای یوﻧﺠﻪ ( Medicago Sativa) در ﺳﻪ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﻓﻨﻮﻟﻮژﯾﮑﯽ رﺷﺪ، ﺑﺎ روش ﮐﯿﺴﻪﻫای نایلونی | |
سعید مهدیزاده اردبیلی؛ فرزاد میرزائی آقجه قشلاق؛ جمال سیف دواتی؛ اردوان قربانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (188.7 K) | ||
5 | اثر دوﻣﻨﺒﻊ ﭼﺮﺑﯽ و اﻧﺪازه ﻗﻄﻌﺎت ﯾﻮﻧﺤﻪ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک، ﺗﻮﻟﯿﺪ ورﻓﺘﺎر ﻧﺸﺨﻮار در ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ | |
مهدی صائبی فر؛ غلامرضا قربانی؛ محمد خوروش | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (281.63 K) | ||
6 | ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﻣﺎده ﺧﺸﮏ، ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم و ﻣﺎده آﻟﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﭼﯿﻦ دوم ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺘﺎن ﮐﺮدﺳﺘﺎن | |
هانا شیخ احمدی؛ آرش آذرفر؛ سعید محمدزاده؛ مجتبی زاهدی فر؛ علی کیانی؛ سرور مرادی؛ طاهره رحمتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.88 K) | ||
7 | ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﮐﻨﮕﺮ(Cynara scolymus) ﺑﺎ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﺮهﻫﺎی ﻣﺎده ﻟﺮی- ﺑﺨﺘﯿﺎری | |
مهدی دهقانی سانیج؛ احمد افضل زاده؛ کامران رضا یزدی؛ محمد علی نوروزیان؛ مهدی بهگر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (256.08 K) | ||
8 | تاﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮﺳﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک، ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی، ﻓﺮآﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮ شکمبه، ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺘﻬﺎی ﺧﻮن و اﺑﻘﺎء ﻧﯿﺘﺮوژن در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﻧﺮ ﺑﻠﻮچی | |
عطیه رحیمی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ عبدالمنصور طهمباسی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.42 K) | ||
9 | ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ارزش ﺗﻌﺬﯾﻪ ای ﻋﻠﻮﻓﻪ و داﻧﻪ ﺧﻠﺮ ﺑﺎ ﯾﻮﻧﺠﻪ وﮐﺎه ﮔﻨﺪم ﺑﻪ روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔاز | |
فواد فیروزی؛ عباسعلی ناصریان؛ سعید کامل ارومیه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (302.39 K) | ||
10 | ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺳﻦ ﻣﺼﺮف ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮد ﮔﻮﺳﺎﻟﻪ ﻫﺎی ﺷﯿﺮﺧﻮارﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ | |
سید محسن حسینی؛ محمد خوروش؛ غلامرضا قربانی؛ مهدی میرزایی؛ احمد ریاسی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (272.89 K) | ||
11 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﭘﻮﺳﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﺎ ﯾﻮﻧﺠﻪ در ﺟﯿﺮه ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﺑﻠﻮﭼﯽ ﺑﺮ ﺟﻤﻌﯿﺖ ﺑﺎﮐﺘﺮی ﻫﺎی ﺳﻠﻮﻟﻮﻟﯿﺘﯿﮏ در ﺷﮑﻤﺒﻪ | |
سمانه قاسمی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ علیرضا وکیلی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ مهدی بهگر؛ شاهرخ قوتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (289.94 K) | ||
12 | تعیین ﺳﺎﺧﺘﺎر ﻣﻮﻟﮑﻮﻟﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦﻫﺎ و ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪراتﻫﺎ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﭼﯿﺪه ﺷﺪه در ﺳﻪ ﻣﺮﺣﻠﻪ رﺷﺪ و در ﺻﺒﺢ و ﺑﻌﺪازﻇﻬﺮ ﺑﺎ ﻃﯿﻒ سنجی FTIR | |
مجتبی یاری؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ غلامرضا قربانی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ مهدی میرزایی؛ میلاد منافی؛ پیکیانج یو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (302.74 K) | ||
13 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮔﯿﺎه ﮐﺎﻣﻞ ﺗﺮﯾﺘﯿﮑﺎﻟﻪ ﺑﺎ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻤﯿﺮ و ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻣﺨﻠﻮط ﺳﯿﻼژ آنﻫﺎ | |
دیدار نیکخواه؛ مسیح ا... فروزمند؛ مسعود برومند جزی؛ مرتضی نیکبخت | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (384.79 K) | ||
14 | ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻣﯿﺎﻧﮕﯿﻦ ﻏﻠﻈﺖ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻣﻌﺪﻧﯽ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﮔﻠﭙﺎﯾﮕﺎن در ﻣﺮاﺣﻞ ﻣﺨﺘﻠﻒ رﺷﺪ و ﻧﻤﻮ. | |
فریبرز بدیعی مقدم؛ احمد رضا رنجبری؛ علی آخوندی؛ مهوش کوهی حبیبی؛ منصور صالحی | ||
مشاهده مقاله | ||
15 | تاثیر ساکارز یا نشاسته بر فراسنجه های تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز | |
فرخنده رضائی؛ محسن دانش مسگران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB) | ||
16 | بررسی تاثیر جایگزینی یونجه با پسماند اسانس گیری درمنه در جیره نشخوارکنندگان با استفاده از تکنیک تولید گاز | |
محسن ساری؛ فاضل الماسی؛ سمیه سالاری؛ محسن تقی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB) | ||
17 | تاثیر انواع مختلف کربوهیدرات های غیرالیافی بر تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز | |
فرخنده رضایی؛ محسن دانش مسگران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.34 MB) | ||
18 | اثر سطوح مختلف علوفه گیاه کاسنی برعملکرد پرواری و خصوصیات کشتاری بره های بومی استان فارس | |
محمدرضا هاشمی؛ مجید هاشمی؛ بهمن ایلامی؛ حسین نورالهی؛ مظاهر صفدریان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.48 K) | ||
19 | اثر سن بهینه مصرف یونجه بر قابلیت هضم مواد مغذی و آمونیاک شکمبه ای گوساله های شیرخوار هلشتاین | |
محسن حسینی؛ محمد خوروش؛ غلامرضا قربانی؛ الهه جهانیان؛ حسین فصیحی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB) | ||
20 | جدایی کره از مادر | |
علی بحرینی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.03 MB) | ||
21 | ارزش تغذیه ای و تجزیه پذیری ضایعات میوه و تره بار با روش کیسه های نایلونی | |
سید غلامرضا موسوی؛ علی زمان دوستی؛ فرشید فتاح نیا؛ عابدین حیدری زادی؛ فاطمه توکلی نسب | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.23 K) | ||
22 | مقایسه ترکیب شیمیایی علوفه مرتعی کما با یونجه | |
مرضیه حاج محمدی؛ رضا طهماسبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.6 K) | ||
23 | بررسی تاثیر جایگزینی یونجه با پسماند اسانس گیری گل محمدی در تغذیه نشخوار کنندگان با استفاده از تکنیک تولید گاز | |
محسن ساری؛ فاضل الماسی؛ سمیه سالاری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (103.75 K) | ||
24 | بررسی تاثیر جایگزینی یونجه با پسماند اسانس گیری زنجبیل در جیره نشخوارکنندگان با استفاده از تکنیک تولید گاز | |
محسن ساری؛ فاضل الماسی؛ سمیه سالاری؛ محسن تقی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.21 MB) | ||
25 | بررسی تاثیر مصرف تفاله اسانس گیری شده مرزه خوزستانی برغلظت لپوپروتئین های خون در بره های پرواری | |
زینب کوه نشین؛ آرش آذرفر؛ حشمت الله خسروی نیا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.46 MB) |