کلیدواژه ها = ذرت | ||
تعداد مقالات: 83 | ||
1 | تاثیر ﻣﮑﻤﻞ آر ﮋﻧﯿﻦ در ﺟﯿﺮه ذرت-ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﭘﺮورش ﯾﺎﻓﺘﻪ در ارﺗﻔﺎع ﺑﺎﻻ | |
ﻣﺮﯾﻢ ﺣﯿﺪری ﻣﻘﺪم؛ ﻓﺮﯾﺒﺮز ﺧﻮاﺟﻌﻠﯽ؛ حسین حسن پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (346.33 K) | ||
2 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻓﺮم ﮔﻠﯿﺴﺮﯾﺪی اﺳﯿﺪ ﺑﻮﺗﯿﺮﯾﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮐﻠﯽ و ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﻧﺎﺣﯿﻪ اﯾﻠﺌﻮم در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮﭘﺎﯾﻪ ذرت ﯾﺎ ﮔﻨﺪم | |
مرتضی گلشادی؛ رحمان جهانیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.15 K) | ||
3 | تاثیر اﺳﺘﻔﺎده از اﺳﯿﺪ ﺑﻮﺗﯿﺮﯾﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در ﻣﺮغ ﻫﺎی ﺗﺨﻤﮕﺬار ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮﭘﺎﯾﻪ ذرت ﯾﺎ ﮔﻨﺪم | |
مرتضی گلشادی؛ رحمان جهانیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (377.59 K) | ||
4 | اﺛﺮﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﺳﯿﻠﻮی ذرت ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ﮐﺎه ﮔﻨﺪم ﻋﻤﻞ آوری ﺷﺪه ﺑﺎ ﮔﺎز آﻣﻮﻧﯿﺎک ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ارزﯾﺎﺑﯽ اﻗﺘﺼﺎدی آزﻣﺎیش در جیره ﺗﻠﯿﺴﻪ ﻫﺎی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ | |
صمد صادقی؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ عبدالمنصور طهماسبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (323.39 K) | ||
5 | اثراﻓﺰودن روﻏﻦ اﺳﺎﻧﺴﯽ و آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺘﺎ-ﮔﻠﻮﮐﺎﻧﺎز ﺑﺮ ﮔﻮارش ﭘﺬﯾﺮی ﭘﯿﺶﺳﮑﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪی ﺟﻮ و ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺑﺎ ﺟﯿﺮهی ذرت-ﺳﻮﯾﺎ | |
داﻣﻮن ﻏﻔﺮاﻧﯽ ﻃﺒﺮی؛ ﻣﺤﻤﺪ رﺿﺎ رﺿﻮاﻧﯽ؛ محمد ﺟﻮاد ﺿﻤﯿﺮی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.42 K) | ||
6 | اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از داﻧﻪ ذرت ورﻗﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺑﺨﺎر و اﮐﺴﺘﺮود ﺷﺪه در ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﮐﺎﻣﻼ ﻣﺨﻠﻮط ﺑﺮﺗﺠﺰﯾﻪ ﺟﻨﺒﺸﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ در ﺷﮑﻤبه ﮔﺎو ﺑﻪ روش ﮐﯿﺴﻪ ﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮﻧﯽ | |
محمد حسین پالیزدار؛ محمدرضا پور علمی؛ حمیدرضا محمدیان تبریزی؛ فرجاد رفیعی؛ رستم پهلوان؛ ﺻﺎﻟﺢ الماسی؛ عبدالرضا ولی محمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.93 K) | ||
7 | اثرات ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ذرت ﺑﺎ ﺳﻮرﮔﻮم ﺑﺎ و ﺑﺪون اﺳﺘﻔﺎده از ﻓﯿﺘﺎز ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
علیرضا سقائی؛ ایوب بدرزاده؛ شعله هوشیار؛ داریوش شکوری؛ بهمن نویدشاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.93 K) | ||
8 | بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻓﺸﺎر ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﻣﻌﯿﺎرﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺳﯿﻼژ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﮐﺎﻣﻞ ذرت | |
غلامحسین صفرزاده چاقمی؛ مسیح اله فروزمند؛ علی نقی کشتکاران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (309.37 K) | ||
9 | رﺳﯽ ارزش ﺗﻐﺬﯾﻪ ای ﮔﯿﺎه ﺧﺎرﻣﺮﯾﻢ و ﺗﺎﺛﯿﺮ آن ﺑﺮ ﺑﺎﮐﺘﺮی ﻫﺎی ﺷﮑﻤﺒﻪ ﮔﺎوﻣﯿﺶ ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ذرت | |
زینب نیک زاد؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (271.19 K) | ||
10 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ذرت ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺗﻮﺳﻌﻪ دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
شیرزاد قادرزاده؛ سیامک پارسایی؛ مصطفی قادری؛ محمد هوشمند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (485.67 K) | ||
11 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﻣﺎﻟﺖ ﺟﻮ ﺑﻪ ﺟﺎی ذرت ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
امیر سلطانی آلکوئی؛ صادق خواجه؛ جواد پوررضا؛ مصطفی فغانی؛ فرشید خیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (363.84 K) | ||
12 | ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ﮔﯿﺎه ﺷﻮرزﯾﺴﺖ ﮐﻮﺷﯿﺎ ﺑﺮه ﻫﺎی پرواری بلوچی برﻋﻤﻠﮑﺮد ذرت ﺑﻪ ﺟﺎی ﺳﯿﻼژ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ( Kochia scoparia ) و ﺗﺄﺛﯿﺮ آن | |
ولی اله کاشکی؛ عین اله عبدی قزلجه؛ حسین توکلی؛ رضا فیضی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (288.74 K) | ||
13 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻧﺎﻧﻮذرات ﻧﻘﺮه در ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺑﺮ پایه ذرت و ﺳﻮرﮔﻮم ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و pH ﺷﯿﺮاﺑﻪ ﺳﻨﮕﺪان و ﺳﮑﻮم جوجه های گوشتی | |
شعله هوشیار؛ علیرضا سقایی؛ ایوب بدرزاده؛ داریوش شکوری؛ فرهاد دستمالچی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (377.66 K) | ||
14 | اﺛﺮ ﻧﺎﻧﻮذرات ﻧﻘﺮه در ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ذرت و ﺳﻮرﮔﻮم ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و وزن ﻧﺴﺒﯽ ﺑﺮﺧﯽ از اﻧﺪامﻫﺎی ﮔﻮارﺷﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
شعله هوشیار؛ علیرضا سقایی؛ ایوب بدرزاده؛ داریوش شکوری؛ فرهاد دستمالچی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (376.88 K) | ||
15 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﮑﻤﻞ آرژنین در ﺟﯿﺮه ذرت-ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﭘﺮورش ﯾﺎﻓﺘﻪ در ارﺗﻔﺎع ﺑﺎﻻ | |
مریم حیدری مقدم؛ فریبرز خواجعلی؛ حسین حسن پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (346.37 K) | ||
16 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﯿﮑﺮو ﻓﻠﻮر روده ی ﮐﻮر و ﺗﺎﻧﻦ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﺳﯿﺪ ﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ی ارﻗﺎم ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﻮرﮔﻮم در ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺑﺎ ذرت | |
محمدرضا عبادی؛ جواد پوررضا؛ محمدعلی ادریس؛ حمیدرضا رحمانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.29 K) | ||
17 | ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ذرت و ﭘﻨﺞ رﻗﻢ ﺳﻮرﮔﻮم ﻋﻠﻮﻓﻪ ای ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﻪ روش ﺗﺴﺖ ﮔﺎز | |
فاطمه مفتاحی؛ آشور محمد قره باش؛ محمد پاسندی؛ علیرضا خان احمدی؛ فرشته ربیعی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (254.48 K) | ||
18 | مقاﯾﺴﻪ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﺳﯿﻼژ ﺳﺮﺷﺎﺧﻪ ﻧﯿﺸﮑﺮ، ذرت و ﺑﺮگ و ﻃﻮﻗﻪ ﭼﻐﻨﺪر ﻗﻨﺪ ﺑﻪ روش درون ﺗﻨﯽ ( In vivo ) | |
بهاء الدین عالم زاده؛ عزیز کردونی؛ محمدرضا مشایخی؛ سید مجید حسینی؛ بهاره طاهری دزفولی؛ دانیال فرهادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (217.79 K) | ||
19 | تعیین قابلیت هضم علوفه ی سیلو شده تریتیکاله به روش تولید گاز | |
یونس آق نیکوانی؛ اکبر تقی زاده؛ عبدالله کاویان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (984.92 K) | ||
20 | اثر سطوح مختلف دانه زیره سبز بر صفات کیفی تخم بلدرچین ژاپنی | |
معصومه کریمی راد؛ نظر افضلی؛ محمود قزاقی؛ حسین نعیمی پور یونسی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.54 MB) | ||
21 | تاثیر ترئونین بر پاسخ ایمنی در جوجه گوشتی | |
حشمت سپهری مقدم | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (935.4 K) | ||
22 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻣﺮﻃﻮب ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ذرت-ﺳﻮﯾﺎ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ | |
محمد حقیقت؛ نظر افضلی؛ حسین نعیمی پور یونسی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (857.6 K) | ||
23 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﺮﻃﻮب ﺳﺎزی و ﻓﺮم داﻧﻪ ﮔﻨﺪم ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ﮔﻨﺪم | |
سهیلا محمودی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی؛ ویسی بهرامی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB) | ||
24 | بررسی اثر روغن ماهی برتولید گاز در گوسفند زل | |
حامد شهابی؛ یدالله چاشنی دل؛ زمان رستم نژاد؛ هادی محمدزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (913.74 K) | ||
25 | بررسی اثر آنزیم روابیو بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ذرت و سویا | |
ملک محمد قربانپور؛ آرش آذرفر؛ عباس مسعودی؛ محمود بوجارپور؛ محمدجواد حیدری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB) |