کلیدواژه ها = ذرت
تعداد مقالات: 83

1 تاثیر ﻣﮑﻤﻞ آر ﮋﻧﯿﻦ در ﺟﯿﺮه ذرت-ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﭘﺮورش ﯾﺎﻓﺘﻪ در ارﺗﻔﺎع ﺑﺎﻻ
ﻣﺮﯾﻢ ﺣﯿﺪری ﻣﻘﺪم؛ ﻓﺮﯾﺒﺮز ﺧﻮاﺟﻌﻠﯽ؛ حسین حسن پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (346.33 K)

2 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻓﺮم ﮔﻠﯿﺴﺮﯾﺪی اﺳﯿﺪ ﺑﻮﺗﯿﺮﯾﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮐﻠﯽ و ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﻧﺎﺣﯿﻪ اﯾﻠﺌﻮم در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮﭘﺎﯾﻪ ذرت ﯾﺎ ﮔﻨﺪم
مرتضی گلشادی؛ رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.15 K)

3 تاثیر اﺳﺘﻔﺎده از اﺳﯿﺪ ﺑﻮﺗﯿﺮﯾﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در ﻣﺮغ ﻫﺎی ﺗﺨﻤﮕﺬار ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮﭘﺎﯾﻪ ذرت ﯾﺎ ﮔﻨﺪم
مرتضی گلشادی؛ رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (377.59 K)

4 اﺛﺮﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﺳﯿﻠﻮی ذرت ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ﮐﺎه ﮔﻨﺪم ﻋﻤﻞ آوری ﺷﺪه ﺑﺎ ﮔﺎز آﻣﻮﻧﯿﺎک ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ارزﯾﺎﺑﯽ اﻗﺘﺼﺎدی آزﻣﺎیش در جیره ﺗﻠﯿﺴﻪ ﻫﺎی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
صمد صادقی؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (323.39 K)

5 اثراﻓﺰودن روﻏﻦ اﺳﺎﻧﺴﯽ و آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺘﺎ-ﮔﻠﻮﮐﺎﻧﺎز ﺑﺮ ﮔﻮارش ﭘﺬﯾﺮی ﭘﯿﺶﺳﮑﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪی ﺟﻮ و ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺑﺎ ﺟﯿﺮهی ذرت-ﺳﻮﯾﺎ
داﻣﻮن ﻏﻔﺮاﻧﯽ ﻃﺒﺮی؛ ﻣﺤﻤﺪ رﺿﺎ رﺿﻮاﻧﯽ؛ محمد ﺟﻮاد ﺿﻤﯿﺮی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.42 K)

6 اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از داﻧﻪ ذرت ورﻗﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺑﺨﺎر و اﮐﺴﺘﺮود ﺷﺪه در ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﮐﺎﻣﻼ ﻣﺨﻠﻮط ﺑﺮﺗﺠﺰﯾﻪ ﺟﻨﺒﺸﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ در ﺷﮑﻤبه ﮔﺎو ﺑﻪ روش ﮐﯿﺴﻪ ﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮﻧﯽ
محمد حسین پالیزدار؛ محمدرضا پور علمی؛ حمیدرضا محمدیان تبریزی؛ فرجاد رفیعی؛ رستم پهلوان؛ ﺻﺎﻟﺢ الماسی؛ عبدالرضا ولی محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.93 K)

7 اثرات ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ذرت ﺑﺎ ﺳﻮرﮔﻮم ﺑﺎ و ﺑﺪون اﺳﺘﻔﺎده از ﻓﯿﺘﺎز ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
علیرضا سقائی؛ ایوب بدرزاده؛ شعله هوشیار؛ داریوش شکوری؛ بهمن نویدشاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.93 K)

8 بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻓﺸﺎر ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﻣﻌﯿﺎرﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺳﯿﻼژ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﮐﺎﻣﻞ ذرت
غلامحسین صفرزاده چاقمی؛ مسیح اله فروزمند؛ علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (309.37 K)

9 رﺳﯽ ارزش ﺗﻐﺬﯾﻪ ای ﮔﯿﺎه ﺧﺎرﻣﺮﯾﻢ و ﺗﺎﺛﯿﺮ آن ﺑﺮ ﺑﺎﮐﺘﺮی ﻫﺎی ﺷﮑﻤﺒﻪ ﮔﺎوﻣﯿﺶ ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ذرت
زینب نیک زاد؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (271.19 K)

10 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ذرت ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺗﻮﺳﻌﻪ دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
شیرزاد قادرزاده؛ سیامک پارسایی؛ مصطفی قادری؛ محمد هوشمند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (485.67 K)

11 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﻣﺎﻟﺖ ﺟﻮ ﺑﻪ ﺟﺎی ذرت ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
امیر سلطانی آلکوئی؛ صادق خواجه؛ جواد پوررضا؛ مصطفی فغانی؛ فرشید خیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (363.84 K)

12 ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ﮔﯿﺎه ﺷﻮرزﯾﺴﺖ ﮐﻮﺷﯿﺎ ﺑﺮه ﻫﺎی پرواری بلوچی برﻋﻤﻠﮑﺮد ذرت ﺑﻪ ﺟﺎی ﺳﯿﻼژ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ( Kochia scoparia ) و ﺗﺄﺛﯿﺮ آن
ولی اله کاشکی؛ عین اله عبدی قزلجه؛ حسین توکلی؛ رضا فیضی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (288.74 K)

13 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻧﺎﻧﻮذرات ﻧﻘﺮه در ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺑﺮ پایه ذرت و ﺳﻮرﮔﻮم ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و pH ﺷﯿﺮاﺑﻪ ﺳﻨﮕﺪان و ﺳﮑﻮم جوجه های گوشتی
شعله هوشیار؛ علیرضا سقایی؛ ایوب بدرزاده؛ داریوش شکوری؛ فرهاد دستمالچی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (377.66 K)

14 اﺛﺮ ﻧﺎﻧﻮذرات ﻧﻘﺮه در ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ذرت و ﺳﻮرﮔﻮم ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و وزن ﻧﺴﺒﯽ ﺑﺮﺧﯽ از اﻧﺪامﻫﺎی ﮔﻮارﺷﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
شعله هوشیار؛ علیرضا سقایی؛ ایوب بدرزاده؛ داریوش شکوری؛ فرهاد دستمالچی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (376.88 K)

15 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﮑﻤﻞ آرژنین در ﺟﯿﺮه ذرت-ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﭘﺮورش ﯾﺎﻓﺘﻪ در ارﺗﻔﺎع ﺑﺎﻻ
مریم حیدری مقدم؛ فریبرز خواجعلی؛ حسین حسن پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (346.37 K)

16 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﯿﮑﺮو ﻓﻠﻮر روده ی ﮐﻮر و ﺗﺎﻧﻦ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﺳﯿﺪ ﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ی ارﻗﺎم ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﻮرﮔﻮم در ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺑﺎ ذرت
محمدرضا عبادی؛ جواد پوررضا؛ محمدعلی ادریس؛ حمیدرضا رحمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.29 K)

17 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ذرت و ﭘﻨﺞ رﻗﻢ ﺳﻮرﮔﻮم ﻋﻠﻮﻓﻪ ای ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﻪ روش ﺗﺴﺖ ﮔﺎز
فاطمه مفتاحی؛ آشور محمد قره باش؛ محمد پاسندی؛ علیرضا خان احمدی؛ فرشته ربیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (254.48 K)

18 مقاﯾﺴﻪ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﺳﯿﻼژ ﺳﺮﺷﺎﺧﻪ ﻧﯿﺸﮑﺮ، ذرت و ﺑﺮگ و ﻃﻮﻗﻪ ﭼﻐﻨﺪر ﻗﻨﺪ ﺑﻪ روش درون ﺗﻨﯽ ( In vivo )
بهاء الدین عالم زاده؛ عزیز کردونی؛ محمدرضا مشایخی؛ سید مجید حسینی؛ بهاره طاهری دزفولی؛ دانیال فرهادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (217.79 K)

19 تعیین قابلیت هضم علوفه ی سیلو شده تریتیکاله به روش تولید گاز
یونس آق نیکوانی؛ اکبر تقی زاده؛ عبدالله کاویان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (984.92 K)

20 اثر سطوح مختلف دانه زیره سبز بر صفات کیفی تخم بلدرچین ژاپنی
معصومه کریمی راد؛ نظر افضلی؛ محمود قزاقی؛ حسین نعیمی پور یونسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.54 MB)

21 تاثیر ترئونین بر پاسخ ایمنی در جوجه گوشتی
حشمت سپهری مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (935.4 K)

22 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻣﺮﻃﻮب ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ذرت-ﺳﻮﯾﺎ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ
محمد حقیقت؛ نظر افضلی؛ حسین نعیمی پور یونسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (857.6 K)

23 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﺮﻃﻮب ﺳﺎزی و ﻓﺮم داﻧﻪ ﮔﻨﺪم ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ﮔﻨﺪم
سهیلا محمودی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی؛ ویسی بهرامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB)

24 بررسی اثر روغن ماهی برتولید گاز در گوسفند زل
حامد شهابی؛ یدالله چاشنی دل؛ زمان رستم نژاد؛ هادی محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (913.74 K)

25 بررسی اثر آنزیم روابیو بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ذرت و سویا
ملک محمد قربانپور؛ آرش آذرفر؛ عباس مسعودی؛ محمود بوجارپور؛ محمدجواد حیدری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB)

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد آخرین صفحه