کلیدواژه ها = دانه
تعداد مقالات: 16

1 ارزیابی و مقایسه خصوصیات فیزیکی محصولات سویا
فاطمه رحمتی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ سعید زره داران؛ مختار مهاجر؛ وحید رزم آذر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.1 MB)

2 اثر فراوری بر تجزیه پذیری ماده آلی و پروتئین خام دانه گندم
حسین کارخانه؛ کامران یزدی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ ابوالفضل زالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.48 MB)

3 مقایسه ی ترکیبات شیمیایی جیره های غذایی واحدهای پرورش دهنده ی جوجه گوشتی در زمان رشد دانه در شهرستان ارومیه
فیض اله جعفری؛ علی نوبخت؛ سراین رزاق زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.78 K)

4 اثر استفاده از دانه ذرت ورقه شده با بخار و اکسترود شده در جیره های کاملا مخلوط بر تجزیه جنبشی پروتئین در شکمبه گاو به روش کیسه های نایلونی
محمدحسین پالیزدار؛ محمدرضا پورعلمی؛ حمیدرضا محمدیان تبریزی؛ فرجاد رفیعی؛ رستم پهلوان؛ صالح الماسی؛ عبدالرضا ولی محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.11 K)

5 اثر سیلوکردن بر ترکیب شیمیایی و میزان ترکیبات پلی فنلی تفاله دانه انار
فاطمه خسروی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ همایون فرهنگ فر؛ جلال مدرسی؛ لادن رشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.77 K)

6 ترکیبات ضد تغذیه ای و بخش های مختلف پروتئین دانه های خلر،ماشک و گاودانه (خام و اتوکلاو شده) با استفاده از سیستم کرنل
جمال سیف دواتی؛ اکبر تقی زاده؛ حسین جان محمدی؛ عباس رافت؛ صادق علیجانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.84 K)

7 تجزیه پذیری دانه و میوه کهور (Prosopis Juliflora) با روش In situ
بهاءالدین عالم زاده؛ عزیز کردونی؛ بهاره طاهری دزفولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.83 K)

8 بررسی ارتباط لیگنین نامحلول در شوینده اسیدی موجود در پوسته دانه جو با مقدار تجزیه پذیری ماده خشک در واریته های مختلف
معصومه شریفی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یدالله چاشنی دل؛ شیما طیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.34 K)

9 بررسی ارتباط ترکیبات فیبری و فنولی موجود در پوسته دانه جو با میزان هضم شکمبه ای واریته های مختلف
معصومه شریفی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یدالله چاشنی دل؛ شیما طیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.61 K)

10 تاثیر عمل آوری های فیزیکی و شیمیایی بر بخش های مختلف پروتئین دانه کلزا با استفاده از مدل CNCPS
مریم صاحبی اعلاء؛ فرخ کفیل زاده؛ معصومه حیدری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.42 K)

11 تعیین ارزش غذایی دانه گلرنگ فرآوری شده با استفاده از روش تولید گاز
حجت شهزاد؛ اکبر تقی زاده؛ یوسف مهمان نواز؛ وحید کردستانچی؛ علی مساعدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.13 K)

12 عملکرد،صفات لاشه و ترکیب اسید چرب گوشت بره های تغذیه شده با برخی از دانه های بقولات خام و اتوکلاو شده
جمال سیف دواتی؛ اکبر تقی زاده؛ حسین جان محمدی؛ عباس رافت؛ صادق علیجانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (81.2 K)

13 بررسی گوارش پذیری و مصرف اختیاری دانه جو زده سه روزه در تغذیه گوسفند
ایوب ویسی؛ احمد افضل زاده؛ حسن فضایلی؛ محمدعلی نوروزیان؛ قاسم مقصودی نژاد؛ حسن بانه؛ محمد یازرلو؛ ارسلان نباتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.47 K)

14 اثرات استفاده از سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی بر فراسنجه های خونی و چربی حفره بطنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های فرموله شده به فرم دانه کامل گندم
سعیده مددلو؛ علی میرزا آقازاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.61 K)

15 اثر تغذیه سطوح مختلف دانه زیره سیاه بر برخی از فراسنجه های خونی و عملکرد مرغ های تخمگذار
جلال بکا؛ امیرحسین مهدوی؛ عبدالحسین سمیع
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.21 K)

16 بررسی پیامدهای افزودن پروبیوتیک و دانه ی شنبلیله به جیره بر برخی از ویژگی های ریخت سنجی روده ی کوچک در جوجه های گوشتی
پریسا جلوه گرفام؛ مختار خواجوی؛ مهشید ایزدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.7 K)