صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
پیاز
تعداد مقالات:
7
1
اثر عصاره های الکلی پیاز(Allium cepa) سیر (Allium sativum) وسرخارگل (Echinacea purpuea) بر جمعیت میکروبی روده در جوجه های گوشتی
کبری جرجندی رضازاده؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (329.99 K)
2
اثرات استفاده از کنگرفرنگی و پیاز برعملکرد جوجه های گوشتی
سجاد ایمانی؛ رضا وکیلی؛ بهروز دستار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (281.07 K)
3
بررسی اثر افزودن تکه های سیر و پیاز در برخی از شاخص های فیزیکی سیلاژ ذرت
حمید زینالی؛ شاهو مولودی؛ علی کارگری رضاپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (256.38 K)
4
بررسی اثر افزودن تکه های سیر و پیاز در برخی از شاخص های شیمیایی سیلاژ ذرت
حمید زینالی؛ شاهو مولودی؛ علی کارگری رضاپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (266.09 K)
5
ارزش تغذیه ای و تجزیه پذیری دیواره سلولی و ماده آلی گیاه مرتعی چمن پیازدار در مراحل مختلف رشد در ارتفاعات نئور (استان اردبیل)
محمدجواد عشقی؛ فرزاد میرزایی آقچه قشلاق؛ اردوان قربانی؛ جمال سیف داواتی؛ مهناز بیات
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (413 K)
6
ارزیابی تاثیر مکمل سازی سطوح مختلف سیر و پیاز تازه بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
فرهاد اکبرنژاد نشلی؛ رامین نجفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (36.59 K)
7
ارزیابی تاثیر مکمل سازی سطوح مختلف سیر و یا پیاز تازه در دوره آغازین پرورش بر عملکرد و متابولیت های خونی جوجه های گوشتی
فرهاد اکبرنژاد نشلی؛ رامین نجفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (36.91 K)