کلیدواژه ها = پیاز
تعداد مقالات: 7

1 اثر عصاره های الکلی پیاز(Allium cepa) سیر (Allium sativum) وسرخارگل (Echinacea purpuea) بر جمعیت میکروبی روده در جوجه های گوشتی
کبری جرجندی رضازاده؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (329.99 K)

2 اثرات استفاده از کنگرفرنگی و پیاز برعملکرد جوجه های گوشتی
سجاد ایمانی؛ رضا وکیلی؛ بهروز دستار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (281.07 K)

3 بررسی اثر افزودن تکه های سیر و پیاز در برخی از شاخص های فیزیکی سیلاژ ذرت
حمید زینالی؛ شاهو مولودی؛ علی کارگری رضاپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (256.38 K)

4 بررسی اثر افزودن تکه های سیر و پیاز در برخی از شاخص های شیمیایی سیلاژ ذرت
حمید زینالی؛ شاهو مولودی؛ علی کارگری رضاپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (266.09 K)

5 ارزش تغذیه ای و تجزیه پذیری دیواره سلولی و ماده آلی گیاه مرتعی چمن پیازدار در مراحل مختلف رشد در ارتفاعات نئور (استان اردبیل)
محمدجواد عشقی؛ فرزاد میرزایی آقچه قشلاق؛ اردوان قربانی؛ جمال سیف داواتی؛ مهناز بیات
مشاهده مقاله | اصل مقاله (413 K)

6 ارزیابی تاثیر مکمل سازی سطوح مختلف سیر و پیاز تازه بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
فرهاد اکبرنژاد نشلی؛ رامین نجفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.59 K)

7 ارزیابی تاثیر مکمل سازی سطوح مختلف سیر و یا پیاز تازه در دوره آغازین پرورش بر عملکرد و متابولیت های خونی جوجه های گوشتی
فرهاد اکبرنژاد نشلی؛ رامین نجفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.91 K)