صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
آنتی بادی
تعداد مقالات:
8
1
تاثیر آنتی بادی اختصاصی زرده تخم مرغ برعملکرد و کاهش کلونیزاسیون باکتری اشرشیاکلی در جوجه های گوشتی
مریم شفیعی؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ تقی زهرایی صالحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.2 MB)
2
تاثیر سطوح مختلف مس و روی بر تیتر آنتی بادی و جمعیت سلولهای سفید خون جوجه های گوشتی
ساجده حسینی؛ جواد آرشامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (175.06 K)
3
برسی ویتامین E جیره مرغ مادر گوشتی آرین بر ایمنیت نتاج حاصل از آن
مجید اقشار؛ محمد امیری اندی؛ نامدار اسکندر شیری؛ سیدعلی پوربخش
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.27 MB)
4
بررسی اثر استفاده از میوه خنجک بر میزان تولید آنتی بادی در جوجه های گوشتی
مجید حسینی؛ اکبر یعقوبفر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (138.49 K)
5
ساخت و ارزیابی کیت سنج ایمونوگلوبین G گاوی به روش انتشار ایمنی شعاعی یک طرفه (SRID)
جواد امینی؛ حمیدرضا رحمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.11 MB)
6
استفاده از سطوح مختلف پودر نعناع فلفلی بر پاسخ ایمنی هومورال بلدرچین ژاپنی
وحیده صباغی درمیان؛ مهران مهری؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ محمود قزاقی؛ حمیدرضا وراثی اردکانی؛ میثم پورطاهری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (305.55 K)
7
ارزیابی سیستم ایمنی در جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم حاوی سطوح مختلف ویتامین A
صغری حاتمی؛ محمدرضا اکبری؛ فریبرز خواجعلی؛ راضیه رئیسی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (335.74 K)
8
اثرات گیاه سرخارگل بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
ندا نصیرزاده؛ جواد آرشامی؛ حسن نصیری مقدم؛ محمدرضا باسامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.28 K)