کلیدواژه ها = آنتی بادی
تعداد مقالات: 8

1 تاثیر آنتی بادی اختصاصی زرده تخم مرغ برعملکرد و کاهش کلونیزاسیون باکتری اشرشیاکلی در جوجه های گوشتی
مریم شفیعی؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ تقی زهرایی صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.2 MB)

2 تاثیر سطوح مختلف مس و روی بر تیتر آنتی بادی و جمعیت سلولهای سفید خون جوجه های گوشتی
ساجده حسینی؛ جواد آرشامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (175.06 K)

3 برسی ویتامین E جیره مرغ مادر گوشتی آرین بر ایمنیت نتاج حاصل از آن
مجید اقشار؛ محمد امیری اندی؛ نامدار اسکندر شیری؛ سیدعلی پوربخش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.27 MB)

4 بررسی اثر استفاده از میوه خنجک بر میزان تولید آنتی بادی در جوجه های گوشتی
مجید حسینی؛ اکبر یعقوبفر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (138.49 K)

5 ساخت و ارزیابی کیت سنج ایمونوگلوبین G گاوی به روش انتشار ایمنی شعاعی یک طرفه (SRID)
جواد امینی؛ حمیدرضا رحمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB)

6 استفاده از سطوح مختلف پودر نعناع فلفلی بر پاسخ ایمنی هومورال بلدرچین ژاپنی
وحیده صباغی درمیان؛ مهران مهری؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ محمود قزاقی؛ حمیدرضا وراثی اردکانی؛ میثم پورطاهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (305.55 K)

7 ارزیابی سیستم ایمنی در جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم حاوی سطوح مختلف ویتامین A
صغری حاتمی؛ محمدرضا اکبری؛ فریبرز خواجعلی؛ راضیه رئیسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (335.74 K)

8 اثرات گیاه سرخارگل بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
ندا نصیرزاده؛ جواد آرشامی؛ حسن نصیری مقدم؛ محمدرضا باسامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.28 K)