کلیدواژه ها = پونه
تعداد مقالات: 8

1 ارزیابی اثرات گیاهان دارویی گزنه، پونه و کاکوتی و مخلوط های آنها بر فراسنجه های بیوشیمیایی و ایمنی خون جوجه های گوشتی
عباس حیدری؛ علی نوبخت؛ علی رضا صفامهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (255.75 K)

2 ارزیابی اثرات استفاده از سطوح مختلف گیاه دارویی پونه بر صفات کیفی تخم مرغ در مرغان تخم گذار
اسماعیل تقی نژند؛ ولی اله پلنگی؛ علی نوبخت؛ توحید مشفق؛ حسین احمدپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.59 K)

3 تأثیر افزودن برگ و اسانس دو گونه گیاه دارویی پونه بر قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی، تولید و بازده توده میکروبی در شرایط آزمایشگاهی
مریم فریدون پور؛ جواد بیات کوهسار؛ ابراهیم غلامعلی‌پور علمداری؛ سکینه نوری سکینه نوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (323.88 K)

4 بررسی اثر عصاره مرزنگوش، پونه و بابونه بر جمعیت میکروفلور روده بلدرچین های ژاپنی
زهرا محمدزاده؛ شعبان رحیمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ علی رضا بهنامی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (294.52 K)

5 تعیین ترکیب شیمیایی برخی گیاهان مرتعی استان خراسان جنوبی
مرتضی وقارسیدین؛ محسن مجتهدی؛ حمید موسوی اسفیوخی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (453.31 K)

6 تأثیر برخی گیاهان مرتعی استان خراسان جنوبی بر فراسنجه های تخمیر و هضم شکمبه ای در شرایط برون تنی
مرتضی وقار سیدین؛ محسن مجتهدی؛ حمید موسوی اسفیوخی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (297.67 K)

7 بررسی تجزیه پذیری شکمبه ای برخی گیاهان مرتعی به روش کیسه های نایلونی
مرتضی وقار سیدین؛ محسن مجتهدی؛ حمید موسوی اسفیوخی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (773.07 K)

8 بررسی اثر عصاره متانولی پونه بر تخمیر شکمبه ای با تکنیک تولید گاز
سمیه خورشیدی؛ فرزاد میرزایی آقچه قشلاق؛ علی مهدوی؛ هرمز منصوری؛ مهدی رضوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.83 K)