کلیدواژه ها = عصاره
تعداد مقالات: 11

1 تأثیر سطوح مختلف عصاره پوست پرتقال بر عملکرد جوجه های گوشتی
عباس ابراهیمی؛ زهره پورحسین عربانی مقدم؛ علی احمد علو قطبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (109.13 K)

2 اثر افزودن اسید لاکتیک بر الگوی اسیدیته و تولید اسیدهای چرب فرار تفاله ی انگور قرمز سیلوشده
بهزاد اسدنژاد؛ رسول پیرمحمدی؛ حامد خلیل وندی بهروزیار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (287.04 K)

3 تاثیر سطوح مختلف عصاره هیدروالکلی ترخون بر تیتر آنفولانزا در مرغ تخمگذار های لاین
ناهید سنجری؛ بهرام شهره؛ زربخت انصاری پیرسرائی؛ عیسی دیرنده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (460.93 K)

4 تاثیر جایگزینی آنتی بیوتیک با عصاره شیرین بیان بر عملکرد جوجه گوشتی
حسین خمیس آبادی؛ فرخ کفیل زاده؛ رضا ناصری هریسنی؛ قاسم پورحسابی؛ برومند چهار آئین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.16 K)

5 آنالیز کیفی عصاره اتانول بره موم خراسان رضوی به روش گاز کروماتو گرافی و طیف سنجی جرمی (GC/MS)
ناصر خالقی میران؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ محمدرضا باسامی؛ سکینه بابایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.56 K)

6 بررسی اثر عصاره متانولی پونه بر تخمیر شکمبه ای با تکنیک تولید گاز
سمیه خورشیدی؛ فرزاد میرزایی آقچه قشلاق؛ علی مهدوی؛ هرمز منصوری؛ مهدی رضوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.83 K)

7 مطالعه اثر عصاره برخی گیاهان دارویی بر تخمیر شکمبه ای
سمیه خورشیدی؛ فرزاد میرزایی آقچه قشلاق؛ علی مهدوی؛ هرمز منصوری؛ مهدی رضوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.79 K)

8 اثرات استفاده از سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی بر فراسنجه های خونی و چربی حفره بطنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های فرموله شده به فرم دانه کامل گندم
سعیده مددلو؛ علی میرزا آقازاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.61 K)

9 تاثیر عصاره پوست پرتقال بر صفات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
عباس ابراهیمی؛ علی احمد علو قطبی؛ علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.21 K)

10 مقایسه اثر سطوح مختلف عصاره پوست پرتقال بر سیستم ایمنی همورال جوجه های گوشتی
زهره پورحسین عربانی مقدم؛ علی احمد علوقطبی؛ علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.65 K)

11 کل بررسی اثر مصرف عصاره یوکا و آنتی بیوتیک بر قابلیت هضم خوراک در جوجه های گوشتی
زهرا رنجبر؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.69 K)