کلیدواژه ها = مرغ
تعداد مقالات: 23

1 ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و اﻧﺮژی ﻗﺎﺑﻞ ﺳﻮﺧﺖ و ﺳﺎز ﻣﯿﻮه درﺧﺖ ﮐﻬﻮر ﺟﻬﺖ اﺳﺘﻔﺎده در ﺟﯿﺮه ی ﻏﺬاﯾﯽ ﻣﺮغ
ﺳﯿﺮوس ﻧﻮروزی؛ اﮐﺒﺮ ﯾﻌﻘﻮﺑﻔﺮ
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.18 K)

2 تاثیر زیره سیاه بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های تخمگذار
جلال بکا؛ امیر حسین مهدوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.55 MB)

3 اثر ویتامین E و سطوح مختلف اسانس شوید بر عملکرد مرغ هی تخمگذار
فاطمه خیری؛ خلیل میرزاده؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ سمیه سالاری؛ علی آقایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB)

4 صفات عملکردی مرغ های تخم گذار در پاسخ به تغذیه تفاله دانه انار و مولتی آنزیم
مهری رابط؛ علی اصغر ساکی؛ پویا زمانی؛ امیرمنصور وطن خواه؛ سارا میرزایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (141.97 K)

5 اثر سطوح مختلف پروتئین و لیزین جیره بر صفات لاشه جوجه های گوشتی نر و ماده سویه کاب
م موسوی؛ م.ح شهیر؛ ه لطف اللهیان؛ ع حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (578.21 K)

6 ارتباط بین تفاوت مصرف غذا و منحنی رشد در یک سویه آمیخته مرغ
مسعود حیدری؛ رسول واعظ ترشیزی؛ حامد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (241.14 K)

7 شناسایی miRNAs جدید و ژن های هدف آنها در مرغ با استفاده از توالی های بیان شده یرچسب دار
محمد رضا بختیاری زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (386.54 K)

8 بررسی بیوانفورماتیکی میزان متیلاسیون DNA ژن های مهم مرغ برای کاوش ساز و کار اپی ژنتیکی آن ها
محمد بابایی ولاشدی؛ محمد دادپسند طارمسری؛ مصطفی قادری زفره ای؛ هادی آتشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (540.51 K)

9 بررسی همانندی توالی DNA ژنومی بین مرغ و بلدرچین ژاپنی
احمد احمدی؛ مرتضی کریمی؛ جواد قره غانی؛ Christian Bendixen
مشاهده مقاله | اصل مقاله (249.6 K)

10 تأثیر تغییر میزان انرژی و سایر مواد مغذی جیره بر روی صفات تولیدی در مرغ های تخم گذار تجاری تحت تنش گرمایی
مهدی بی نظیر؛ محمود شیوازاد؛ مجتبی زاغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (474.07 K)

11 تأثیر تراکم گله بر عملکرد تولیدی و سلامت پا در جوجه های گوشتی پرورش یافته تحت تنش گرمایی
زینب پورآزادی؛ حشمت اله خسروی نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.49 K)

12 تکثیر ژن GDF9 بلدرچین با استفاده از پرایمر طراحی شده برای مرغ
آزاده رنجبری؛ مختار غفاری؛ علی هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (644.35 K)

13 مقایسه ی تاثیر پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد تولید مرغ های دورهی اول و دوم تولید
حمید صفرزایی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ فرید شریعتمداری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (712.36 K)

14 بررسی تاثیر سطوح مختلف پروتئین خام و مکمل مانان الیگوساکارید بر قابلیت هضم پروتئین خام، چربی خام و مواد معدنی در مرغان تخم گذار
صابر معتمدی؛ شکوفه غضنفری؛ رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (241.64 K)

15 بررسی اثر سطوح مختلف نانو اکسید روی بر پاسخ ایمنی در مرغ های تخم گذار
مهدی عابدینی؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ ابراهیم شهرکی؛ فروغ حسینی وردنجانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (427.81 K)

16 استفاده از نشانگر آنزیمی برای شناسایی چند شکلی تک نوکلئوتیدی در ناحیه اینترون 2 ژن پروتئین اتصالی فاکتور رشد شبه انسولینی نوع دو در مرغ های مولد ایستگاه اصلاح نژاد مرغ بومی مازندران
محمد رضایی؛ حسن حافظیان؛ قدرت رحیمی میانجی؛ الهه قاسمیان؛ حامد کاظمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.97 K)

17 بررسی وراثت پذیری صفات کیفی تخم مرغ در مرغ بومی خزک
م علی پناه؛ ح دلجو؛ م رکوعی؛ ر محمدنیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.39 K)

18 ردیابی ژن های عمده با استفاده از روش تجزیه بیزی و شاخص های ژن عمده در صفات اقتصادی مرغ بومی مازندران
مهدی کیقبادی؛ قدرت الله رحیمی؛ صادق علیجانی؛ خباط خیرآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.95 K)

19 اثر سطوح پروتئین و لیزین جیره بر صفات کیفی تخم مرغ در جیره مرغهای تخم گذار تجاری
فروغ آشتیانی؛ محمدحسین شهیر؛ محمود شیوازاد؛ غلامرضا پیکانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.02 K)

20 اثر سطوح مختلف میوه درخت کهورایرانی بر عمکرد مرغ های تخمگذار
سیروس نوروزی؛ اکبر یعقوبفر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.29 K)

21 تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز میوه درخت کهور جهت استفاده در جیره ی غذایی مرغ
سیروس نوروزی؛ اکبر یعقوبفر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.29 K)

22 تاثیر استفاده از سطوح مختلف سبوس برنج و آنزیم فیتاز در جیره غذایی بر عملکرد مرغ تخمگذار
احمد محبی فر؛ مهران ترکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.19 K)

23 اثر تغذیه سطوح مختلف دانه زیره سیاه بر برخی از فراسنجه های خونی و عملکرد مرغ های تخمگذار
جلال بکا؛ امیرحسین مهدوی؛ عبدالحسین سمیع
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.21 K)