کلیدواژه ها = دانه ذرت
تعداد مقالات: 6

1 اثر جایگزینی ذرت به جای جو بر تولید و ترکیبات شیر گاوهای هلشتاین اوایل شیردهی
س.ه حسینی؛ ی روزبهان؛ ع. ر آقاشاهی؛ س.ع حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (387.63 K)

2 بررسی اثر روش های فرآوری مواد خوراکی بر اجزای تشکیل دهنده پروتئین و کربو هیدرات در سیستم CNC
یداله چاشنی دل؛ بهنام قربانی کوکنده؛ حسن حافظیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (397.1 K)

3 بررسی افزایش سطح پروتئین قابل تجزیه در شکمبه و یا پروتئین عبوری دراوایل شیردهی در گاوهای تغذیه شده با دانه ذرت
رضوان افشارهزارخانی؛ مهدی کاظمی بن چناری؛ مهدی میرزایی؛ طاهره رحمتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (471.47 K)

4 تاثیر روش های مختلف عمل آوری دانه ذرت بر قابلیت هضم و فراسنجه های تخمیری
حسین اصغر حسین زاده؛ فریبا فریور؛ جواد بیات کوهسار؛ فرزاد قنبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (954.49 K)

5 استفاده از سیلاژ ذرت و علف خشک یونجه در جیره هایی بر پایه دانه ذرت و دانه جو درتغذیه گاوهای شیری
مرتضی نعمتی؛ محمد خوروش؛ غلامرضا قربانی؛ ابراهیم قاسمی؛ مهدی میرزایی؛ فرزاد هاشم زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (536.32 K)

6 افزایش سطح تفاله چغندر قند در جیرهایی با منبع غله متفاوت
مرتضی نعمتی؛ محمد خوروش؛ غلامرضا قربانی؛ ابراهیم قاسمی؛ مهدی میرزایی؛ فرزاد هاشم زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (506.9 K)