کلیدواژه ها = پسماند
تعداد مقالات: 9

1 پسماندها و محصولات فرعی در تغذیه دام و طیور
علی حسین خانی؛ امیرحسین عسکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (112.75 K)

2 تعیین ارزش غذایی و ظرفیت بافری پسماند خشک شده و سیلو شده کدو آجیلی
الهه واحدی؛ حسن علی عربی؛ پویا زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (123.06 K)

3 تعیین تجزیه پذیری پسماند میوه و سبزی با استفاده از روش in situ و مقایسه آن با یونجه و کاه گندم
مهدی مرادی؛ علی حسین خانی؛ حسین دقیق کیا؛ سعیده نوحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (200.66 K)

4 استفاده از پوسته سویا بعنوان بخش علوفه ای در جیره گاوهای شیرده
حمید محمدزاده؛ کامران رضا یزدی؛ علی نیکخواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (103.09 K)

5 اثر جیره حاوی پسماند عمل آوری شده میوه و تره بار برترکیب املاح گوشت گوسفند
زهرا عبادی؛ مهناز صالحی؛ ابوالفضل عباسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.67 MB)

6 تأثیر سطوح مختلف پسماند رستوران در جیره غذایی بره های پرواری بر ساختار و الگوهای مورفولوژیک نگاری
غلامرضا حمیدیان؛ فریبا یحیوی؛ علی حسین خانی؛ مهدی مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (514.26 K)

7 تاثیر سطوح مختلف پسماند رازیانه بر عملکرد بره های پرواری
سوسن ذوالفقاری محب؛ فرشید فتاح نیا؛ داریوش علیپور؛ غلامرضا موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.08 K)

8 بررسی تاثیر سیلو کردن بر ارزش غذایی پسماندهای دو واریته پسته در خراسان رضوی با استفاده از روش in situ
علی صالحی؛ مصطفی یوسف الهی؛ حمیدرضا میرزایی؛ رحمت الله حق پرور؛ محمد معصومی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.7 K)

9 بررسی ارزش غذایی و قابلیت هضم پسماندهای دو واریته پسته قبل و بعد سیلو به روش دو مرحله ای تیلی و تری در منطقه خراسان رضوی (بردسکن)
علی صالحی؛ مصطفی یوسف الهی؛ حمیدرضا میرزایی؛ علیرضا شیبک؛ مجید ابراهیم پور؛ محمدرضا امینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.79 K)