کلیدواژه ها = عصاره های گیاهی
تعداد مقالات: 3

1 اثر عصاره های گیاهی- رازیانه -آویشن- نعناع فلفلی و شوید بر عملکرد مرغ های تخم گذار لگهورن
مرتضی نسیمی؛ رضا وکیلی؛ نظر افضلی؛ حسین نعیمی پور؛ حسین اسماعیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (258.43 K)

2 بررسی فعالیتهای ضد باکتریایی عصاره های گیاهی سیر ،(Allium Sativum) نعناع (.Mentha SPP) و پیاز ( Allium Cepa) در مقابل باکتری اشرشیاکلی (E. coli) جدا شده از جوجه های گوشتی
احمد زیار لاریمی؛ مهرداد ایرانی؛ شهاب الدین قره ویسی؛ زهرا رحمانی؛ علی گنجیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (477.34 K)

3 بررسی اثر عصاره مرزنگوش، پونه و بابونه بر جمعیت میکروفلور روده بلدرچین های ژاپنی
زهرا محمدزاده؛ شعبان رحیمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ علی رضا بهنامی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (294.52 K)