کلیدواژه ها = عصاره های گیاهی | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | اثر عصاره های گیاهی- رازیانه -آویشن- نعناع فلفلی و شوید بر عملکرد مرغ های تخم گذار لگهورن | |
مرتضی نسیمی؛ رضا وکیلی؛ نظر افضلی؛ حسین نعیمی پور؛ حسین اسماعیلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (258.43 K) | ||
2 | بررسی فعالیتهای ضد باکتریایی عصاره های گیاهی سیر ،(Allium Sativum) نعناع (.Mentha SPP) و پیاز ( Allium Cepa) در مقابل باکتری اشرشیاکلی (E. coli) جدا شده از جوجه های گوشتی | |
احمد زیار لاریمی؛ مهرداد ایرانی؛ شهاب الدین قره ویسی؛ زهرا رحمانی؛ علی گنجیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (477.34 K) | ||
3 | بررسی اثر عصاره مرزنگوش، پونه و بابونه بر جمعیت میکروفلور روده بلدرچین های ژاپنی | |
زهرا محمدزاده؛ شعبان رحیمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ علی رضا بهنامی فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (294.52 K) |