صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
آنتی اکسیدان
تعداد مقالات:
45
1
اثر ﻗﺎرچ ﺧﻮراﮐﯽ، آﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪان ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاپنی
حمیده شیخی؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (358.88 K)
2
بررسی تأثیر پودر سیر و آنتی اکسیدان بر عملکرد رشد و تجزیه لاشه جوجه های گوشتی
حمیدرضا وراثی؛ حسین ایراندوست؛ محمدرضا وراثی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.53 MB)
3
بررسی تأثیر آنتی اکسیدان و ویتامین E بر عملکرد و آنالیز لاشه جوجه های گوشتی
حمید رضا وراثی؛ حسین ایراندوست؛ محمدرضا وراثی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (972.77 K)
4
اﺛﺮ آب آﺷﺎﻣﯿﺪﻧﯽ ﻣﻐﻨﺎﻃﯿﺴﯽ ﺷﺪه ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪی ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
ﻋﻠﯽ گیلانی؛ حسن کرمانشاهی؛ ابوالقاسم گلیان؛ مصطفی قلی زاده؛ احمد علی محمد پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (892.37 K)
5
تاثیر سطوح مختلف پودر کنگر فرنگی بر کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی
فاطمه عباسی؛ فیروز صمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.26 MB)
6
استفاده از پودر هسته خرما فرآوری شده با آنزیم بر عملکرد و فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی
جمال آمینی کانی سیران؛ مهدی تقی نژاد رودبنه؛ محمد افروزیه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (103.17 K)
7
اﺛﺮ ﭘﻮدر ﮔﺰﻧﻪ ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
زهره زمزمی؛ مهرداد محمدی؛ محمد روستایی علیمهر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.26 MB)
8
تعیین ارزش غذایی هسته خرما در تغذیه جوجه های گوشتی
مجتبی زاغری؛ محمد مهدی قاسمی؛ محمود شیوازاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (438.63 K)
9
بررسی اثر آنتی اکسیدانی گیاه Silybum marianum ﺑﺮﻣﯿﺰان اﯾﻤﻨﻮﮔﻠﻮﺑﻮﻟﯿﻦ و ﮐﻤﭙﻠﻤﺎن ﻣﺎﻫﯽ ﮐﭙﻮر معمولی(Cyprinus carpio) در مواجه با سم دیازینون
کمال احمدی؛ علیرضا میرواقفی؛ مهدی بنایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (323.56 K)
10
اثرات شکل استفاده از مکمل ویتامین E بر عملکرد تولیدی و تولید مثلی گاو های شیری نژاد هلشتاین
حبیب االله خیرمنش؛ فرخ کفیل زاده؛ حامد کرمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (416.37 K)
11
آفتابگردان خوراکی بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی بره موم بر پایداری روغن
شیوا محمدزاده؛ هوشنگ افروزان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (995.48 K)
12
بررسی اثر متقابل آنتی اکسیدان های ویتامین E و سلنیوم خصوصیات اسپرم قوچ عربی در شرایط مایع
پروانه محمدی؛ صالح طباطبائی وکیلی؛ مرتضی مموئی؛ جمال فیاضی؛ مهدی زارعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (340.5 K)
13
اثر اسانس آویشن شیرازی بر پراکسیداسیون چربی اسپرم خروس طی ذخیره سازی در 4 درجه سانتی گراد
فهیمه گرامی نژاد؛ محمد روستائی علی مهر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (134.11 K)
14
نقش تکمیلی ویتامین E در استفاده از اسیدهای آمینه بر انجماد پذیری اسپرم
زهرا مرآتی؛ عباس فرشاد؛ حمیده عادلدوست
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (372.42 K)
15
اثر افزودن عصاره آبی بادرنجبویه (Melissa officinalis) در آب آشامیدنی بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی
فائزه عبدی نژاد؛ مهرداد محمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (193.09 K)
16
اثر نمره وضعیت بدنی در شروع دوره انتقال و مصرف مکمل های آنتی اکسیدانی بر کاهش نمره وضعیت بدنی و بروز بیماری های متابولیک در گاوهای شیری پر تولید
علیرضا یزدانی؛ احمد ریاسی؛ سعید انصاری مهیاری؛ علیرضا زاویه؛ مهدی صفاهانی لنگرودی؛ مرتضی زهرا زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (307.56 K)
17
ارزیابی اثرات آنتی اکسیدانی اسانس Citrus limon به روش DPPH و تأثیر آن بر چربی های سرم گوسفندان شیری نژاد مغانی 2
علی مجتهدین؛ آزاده بوستان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (291.44 K)
18
تاثیر سیستئامین بر پارامتر های اسپرم قوچ بعد از فرایند انجماد- یخ گشایی
ابوذر نجفی؛ حسین دقیق کیا؛ زینب زنگانه؛ حسین محمدی؛ میر حسین نجفی؛ محسن شرفی؛ محمد شمس الهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (154.26 K)
19
تاثیر ارگوتیونین برکیفیت اسپرم قوچ بعد از فرآیند انجماد- یخ گشایی
ابوذر نجفی؛ حسین دقیق کیا؛ زینب زنگانه؛ حسین محمدی؛ میرحسین نجفی؛ محسن شرفی؛ محمد شمس الهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (194.97 K)
20
اثر افزودن عصاره ی پوست انار و آنتی اکسیدان تجاری به جیره ی دارای چربی بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه ی راس 308
شهرام رحیمی؛ محمدرضا رضوانی؛ محمد دادپسند؛ محمدجواد ضمیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (322.9 K)
21
اثر مکمل نمودن آنتی اکسیدان ها و آرژنین در جیره های حاوی روغن ضایعاتی بر عملکرد رشد و وقوع آسیت در جوجه های گوشتی
علی اصغر ساکی؛ مجتبی حقیقت؛ اعظم یوسفی؛ فاطمه برجی زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (360.42 K)
22
اثر افزودن عصاره ی هسته ی انار و آنتی اکسیدان تجاری به جیره ی دارای چربی بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی
نرگس صیادپور؛ محمدرضا رضوانی؛ امیر اخلاقی؛ محمدتقی گلمکانی؛ شهرام رحیمی؛ راضیه ایران پرست
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (322.94 K)
23
ارزیابی آفلاتوکسین ها و اثرات زرد چوبه به عنوان آنتی اکسیدان بر میزان تجمع آفلاتوکسین ها در سینه و کبد جوجه گوشتی
حسن نظری زاده؛ حسین نعیمی پور؛ جواد اسدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (186.49 K)
24
بررسی اثرات سطوح مختلف پودر و اسانس پونه کوهی بر شاخص های اکسیداتیو سرم و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی
اورنگ استقامت
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (243.42 K)
25
تاثیر تغذیه با جیره حاوی تفاله دانه انار سیلو شده با افزودنی اوره بر ظرفیت آنتی اکسیدانی کل و برخی فراسنجه های خونی بزهای آمیخته خراسان جنوبی
غلامحسین قاسمی؛ محمدحسن فتحی نسیری؛ جلال مدرسی؛ لادن رشیدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (274.55 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2