کلیدواژه ها = آنتی اکسیدان
تعداد مقالات: 45

1 اثر ﻗﺎرچ ﺧﻮراﮐﯽ، آﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪان ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاپنی
حمیده شیخی؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.88 K)

2 بررسی تأثیر پودر سیر و آنتی اکسیدان بر عملکرد رشد و تجزیه لاشه جوجه های گوشتی
حمیدرضا وراثی؛ حسین ایراندوست؛ محمدرضا وراثی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.53 MB)

3 بررسی تأثیر آنتی اکسیدان و ویتامین E بر عملکرد و آنالیز لاشه جوجه های گوشتی
حمید رضا وراثی؛ حسین ایراندوست؛ محمدرضا وراثی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (972.77 K)

4 اﺛﺮ آب آﺷﺎﻣﯿﺪﻧﯽ ﻣﻐﻨﺎﻃﯿﺴﯽ ﺷﺪه ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪی ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
ﻋﻠﯽ گیلانی؛ حسن کرمانشاهی؛ ابوالقاسم گلیان؛ مصطفی قلی زاده؛ احمد علی محمد پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (892.37 K)

5 تاثیر سطوح مختلف پودر کنگر فرنگی بر کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی
فاطمه عباسی؛ فیروز صمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.26 MB)

6 استفاده از پودر هسته خرما فرآوری شده با آنزیم بر عملکرد و فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی
جمال آمینی کانی سیران؛ مهدی تقی نژاد رودبنه؛ محمد افروزیه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (103.17 K)

7 اﺛﺮ ﭘﻮدر ﮔﺰﻧﻪ ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
زهره زمزمی؛ مهرداد محمدی؛ محمد روستایی علیمهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.26 MB)

8 تعیین ارزش غذایی هسته خرما در تغذیه جوجه های گوشتی
مجتبی زاغری؛ محمد مهدی قاسمی؛ محمود شیوازاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (438.63 K)

9 بررسی اثر آنتی اکسیدانی گیاه Silybum marianum ﺑﺮﻣﯿﺰان اﯾﻤﻨﻮﮔﻠﻮﺑﻮﻟﯿﻦ و ﮐﻤﭙﻠﻤﺎن ﻣﺎﻫﯽ ﮐﭙﻮر معمولی(Cyprinus carpio) در مواجه با سم دیازینون
کمال احمدی؛ علیرضا میرواقفی؛ مهدی بنایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (323.56 K)

10 اثرات شکل استفاده از مکمل ویتامین E بر عملکرد تولیدی و تولید مثلی گاو های شیری نژاد هلشتاین
حبیب االله خیرمنش؛ فرخ کفیل زاده؛ حامد کرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (416.37 K)

11 آفتابگردان خوراکی بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی بره موم بر پایداری روغن
شیوا محمدزاده؛ هوشنگ افروزان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (995.48 K)

12 بررسی اثر متقابل آنتی اکسیدان های ویتامین E و سلنیوم خصوصیات اسپرم قوچ عربی در شرایط مایع
پروانه محمدی؛ صالح طباطبائی وکیلی؛ مرتضی مموئی؛ جمال فیاضی؛ مهدی زارعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (340.5 K)

13 اثر اسانس آویشن شیرازی بر پراکسیداسیون چربی اسپرم خروس طی ذخیره سازی در 4 درجه سانتی گراد
فهیمه گرامی نژاد؛ محمد روستائی علی مهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (134.11 K)

14 نقش تکمیلی ویتامین E در استفاده از اسیدهای آمینه بر انجماد پذیری اسپرم
زهرا مرآتی؛ عباس فرشاد؛ حمیده عادلدوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.42 K)

15 اثر افزودن عصاره آبی بادرنجبویه (Melissa officinalis) در آب آشامیدنی بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی
فائزه عبدی نژاد؛ مهرداد محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (193.09 K)

16 اثر نمره وضعیت بدنی در شروع دوره انتقال و مصرف مکمل های آنتی اکسیدانی بر کاهش نمره وضعیت بدنی و بروز بیماری های متابولیک در گاوهای شیری پر تولید
علیرضا یزدانی؛ احمد ریاسی؛ سعید انصاری مهیاری؛ علیرضا زاویه؛ مهدی صفاهانی لنگرودی؛ مرتضی زهرا زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (307.56 K)

17 ارزیابی اثرات آنتی اکسیدانی اسانس Citrus limon به روش DPPH و تأثیر آن بر چربی های سرم گوسفندان شیری نژاد مغانی 2
علی مجتهدین؛ آزاده بوستان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.44 K)

18 تاثیر سیستئامین بر پارامتر های اسپرم قوچ بعد از فرایند انجماد- یخ گشایی
ابوذر نجفی؛ حسین دقیق کیا؛ زینب زنگانه؛ حسین محمدی؛ میر حسین نجفی؛ محسن شرفی؛ محمد شمس الهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (154.26 K)

19 تاثیر ارگوتیونین برکیفیت اسپرم قوچ بعد از فرآیند انجماد- یخ گشایی
ابوذر نجفی؛ حسین دقیق کیا؛ زینب زنگانه؛ حسین محمدی؛ میرحسین نجفی؛ محسن شرفی؛ محمد شمس الهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (194.97 K)

20 اثر افزودن عصاره ی پوست انار و آنتی اکسیدان تجاری به جیره ی دارای چربی بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه ی راس 308
شهرام رحیمی؛ محمدرضا رضوانی؛ محمد دادپسند؛ محمدجواد ضمیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (322.9 K)

21 اثر مکمل نمودن آنتی اکسیدان ها و آرژنین در جیره های حاوی روغن ضایعاتی بر عملکرد رشد و وقوع آسیت در جوجه های گوشتی
علی اصغر ساکی؛ مجتبی حقیقت؛ اعظم یوسفی؛ فاطمه برجی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (360.42 K)

22 اثر افزودن عصاره ی هسته ی انار و آنتی اکسیدان تجاری به جیره ی دارای چربی بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی
نرگس صیادپور؛ محمدرضا رضوانی؛ امیر اخلاقی؛ محمدتقی گلمکانی؛ شهرام رحیمی؛ راضیه ایران پرست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (322.94 K)

23 ارزیابی آفلاتوکسین ها و اثرات زرد چوبه به عنوان آنتی اکسیدان بر میزان تجمع آفلاتوکسین ها در سینه و کبد جوجه گوشتی
حسن نظری زاده؛ حسین نعیمی پور؛ جواد اسدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (186.49 K)

24 بررسی اثرات سطوح مختلف پودر و اسانس پونه کوهی بر شاخص های اکسیداتیو سرم و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی
اورنگ استقامت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (243.42 K)

25 تاثیر تغذیه با جیره حاوی تفاله دانه انار سیلو شده با افزودنی اوره بر ظرفیت آنتی اکسیدانی کل و برخی فراسنجه های خونی بزهای آمیخته خراسان جنوبی
غلامحسین قاسمی؛ محمدحسن فتحی نسیری؛ جلال مدرسی؛ لادن رشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (274.55 K)