صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
خلر
تعداد مقالات:
5
1
تعیین ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم، تجزیه پذیری و انرژی قابل متابولیسم خلر (Lathyrus sativus) در تغذیه گوسفند
کامران رضا یزدی؛ حسین مروج؛ جمال سیف دواتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (985.93 K)
2
استفاده از سطوح مختلف دانه خلر عمل آوری شده و عمل آوری نشده در تغذیه جوجه های گوشتی
جمال سیف دواتی؛ کامران رضا یزدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.31 MB)
3
بررسی تأثیر فرآوری های شیمیایی مختلف بر قابلیت تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام گیاه علوفه ای خلر (Lathyrus sativus) به روش کیسه های نایلونی
نرگس وحدانی؛ کامران رضایزدی؛ حسین مروج؛ مهدی دهقان بنادکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (427.37 K)
4
مقایسه ارزش غذایی 11 رقم خلر کشت شده در شرایط دیم استان لرستان به منظور انتخاب لاین برتر
کریم قربانی؛ حسن فضائلی؛ کریم خادمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (287.75 K)
5
ترکیبات ضد تغذیه ای و بخش های مختلف پروتئین دانه های خلر،ماشک و گاودانه (خام و اتوکلاو شده) با استفاده از سیستم کرنل
جمال سیف دواتی؛ اکبر تقی زاده؛ حسین جان محمدی؛ عباس رافت؛ صادق علیجانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (38.84 K)