کلیدواژه ها = اسیدآمینه
تعداد مقالات: 9

1 تأثیر تزریق اسیدآمینه و دکسترین در تخم مرغ های مادر گوشتی روی رشد جوجه های تولیدی
نگین امیری دوماری؛ محمد سالارمعینی؛ شیما تشرفی؛ محدثه اسلامی؛ سپیده انصاری نمین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (328.36 K)

2 اثر سطوح مختلف پروتئین و تنظیم جیره غذایی بر عملکرد اقتصادی جوجه های گوشتی
رضا صلاحی مقدم؛ شهریار مقصودلو؛ یوسف مصطفی لو؛ محمدحسین شهیر؛ جواد بیات کوهسار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (334.93 K)

3 فناوری استفاده از آب استیپ ذرت (CSL) در خوراک حیوانات
آرش ارشادی؛ آرش سلطانی؛ مهدی امینی؛ مهدی جعفری اصل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (872.33 K)

4 محافظت اسیدآمینه گلوتامین در برابر فلور میکروبی شکمبه با استفاده از سطوح مختلف فرم آلدهید و ارزیابی آن در محیط آزمایشگاهی (in vitro)
تیمور تنها؛ مختار فتحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.92 K)

5 تاثیر تغذیه جنینی تخم مرغ با اسیدهای آمینه آرژنین و ترئونین بر فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون و پاسخ های ایمنی در جوجه های گوشتی
شهره طهماسبی؛ مجید طغیانی؛ فرشاد زمانی؛ مهرداد مدرسی؛ محمد محمدرضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.97 K)

6 پیش بینی میزان اسیدهای آمینه ضروری در جو با استفاده از روش شبکه های عصبی مصنوعی
حسین انصاری نیک؛ محمد حسینی؛ مهران مهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.73 K)

7 پیش بینی میزان اسیدهای آمینه ضروری در سورگوم با استفاده از روش شبکه های عصبی مصنوعی
حسین انصاری نیک؛ محمد حسینی؛ مهران مهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.59 K)

8 تخمین میزان انرژی قابل متابولیسم و اسیدهای آمینه قابل هضم گندم با استفاده از مدل های ریاضی
پریسا سلیمانی رودی؛ ابوالقاسم گلیان؛ محمد صدقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.79 K)

9 تاثیر سطوح اسیدآمینه تریپتوفان بر عملکرد جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی
علی چراغی افارانی؛ محمود شیوازاد؛ ناصر موسوی؛ نجفقلی دبیری؛ مهدی دهقانی سانیج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.65 K)