صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
اسیدآمینه
تعداد مقالات:
9
1
تأثیر تزریق اسیدآمینه و دکسترین در تخم مرغ های مادر گوشتی روی رشد جوجه های تولیدی
نگین امیری دوماری؛ محمد سالارمعینی؛ شیما تشرفی؛ محدثه اسلامی؛ سپیده انصاری نمین
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (328.36 K)
2
اثر سطوح مختلف پروتئین و تنظیم جیره غذایی بر عملکرد اقتصادی جوجه های گوشتی
رضا صلاحی مقدم؛ شهریار مقصودلو؛ یوسف مصطفی لو؛ محمدحسین شهیر؛ جواد بیات کوهسار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (334.93 K)
3
فناوری استفاده از آب استیپ ذرت (CSL) در خوراک حیوانات
آرش ارشادی؛ آرش سلطانی؛ مهدی امینی؛ مهدی جعفری اصل
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (872.33 K)
4
محافظت اسیدآمینه گلوتامین در برابر فلور میکروبی شکمبه با استفاده از سطوح مختلف فرم آلدهید و ارزیابی آن در محیط آزمایشگاهی (in vitro)
تیمور تنها؛ مختار فتحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (77.92 K)
5
تاثیر تغذیه جنینی تخم مرغ با اسیدهای آمینه آرژنین و ترئونین بر فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون و پاسخ های ایمنی در جوجه های گوشتی
شهره طهماسبی؛ مجید طغیانی؛ فرشاد زمانی؛ مهرداد مدرسی؛ محمد محمدرضایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (38.97 K)
6
پیش بینی میزان اسیدهای آمینه ضروری در جو با استفاده از روش شبکه های عصبی مصنوعی
حسین انصاری نیک؛ محمد حسینی؛ مهران مهری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (79.73 K)
7
پیش بینی میزان اسیدهای آمینه ضروری در سورگوم با استفاده از روش شبکه های عصبی مصنوعی
حسین انصاری نیک؛ محمد حسینی؛ مهران مهری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.59 K)
8
تخمین میزان انرژی قابل متابولیسم و اسیدهای آمینه قابل هضم گندم با استفاده از مدل های ریاضی
پریسا سلیمانی رودی؛ ابوالقاسم گلیان؛ محمد صدقی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (77.79 K)
9
تاثیر سطوح اسیدآمینه تریپتوفان بر عملکرد جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی
علی چراغی افارانی؛ محمود شیوازاد؛ ناصر موسوی؛ نجفقلی دبیری؛ مهدی دهقانی سانیج
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.65 K)