کلیدواژه ها = الکل | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | استفاده از پسماند تقطیری تغلیظ شده ی ملاس حاصل از کارخانه های تولید الکل در تغذیه دام | |
وحید علامه صدر؛ محمد مهدی معینی؛ طاهره امجدیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (141.55 K) | ||
2 | اثر عصاره های الکلی پیاز(Allium cepa) سیر (Allium sativum) وسرخارگل (Echinacea purpuea) بر جمعیت میکروبی روده در جوجه های گوشتی | |
کبری جرجندی رضازاده؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (329.99 K) | ||
3 | بررسی تاثیر عصاره الکلی نعناع فلفلی بر آنزیم های کبدی جوجه های گوشتی مسموم شده با تتراکلریدکربن تحت استرس گرمایی | |
محمد رضا خدا دوست؛ فیروز صمدی؛ یوسف جعفری آهنگری؛ قربانعلی اسدی؛ فرزانه گنجی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (155.48 K) |