کلیدواژه ها = تری گلیسیرید
تعداد مقالات: 15

1 تأثیر سطوح مختلف اسید های آلی بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
محمد صالح صمدی؛ علی احمد علو قطبی؛ علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (621.72 K)

2 بررسی سطوح مختلف گیاه چویر (Ferulago angulata) و ویتامین E بر برخی از فراسنجه های خونی در بلدرچین تخم گذار ژاپنی
عاطفه آزادگان؛ مسیب امیری؛ یوسف جعفری آهنگری؛ سید رضا هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (763 K)

3 تاثیر استفاده از سطوح مختلف دانه روغنی آفتابگردان در جیره غذایی بر پارامترهای خونی مرغان تخمگذار
خدیجه رستمی آبرزگه؛ مرتضی ممویی؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ خلیل میرزاده؛ سمیه سالاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.33 MB)

4 بررسی اثر افزودن پروبیوتیک حاوی استرپتوکوکوس و بیفیدوباکتریوم برسطح کلسترول، تری گلیسیرید و HDLسرم جوجه های گوشتی
زهرا حسینی؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی؛ غلامعلی کلیدری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (412.11 K)

5 تاثیر مصرف مکمل مس و پودر سیر بر ساختار چربی زرده تخم مرغ
فرشاد زمانی؛ حمید فریمان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (883.06 K)

6 اثر سطوح مختلف پروتئین عبوری قابل هضم بر عملکرد و بعضی از پارامترهای خونی مرتبط با چربی در بره های نر گوسفند کرمانی
محمد سفلایی شهر بابک؛ محمد مرادی شهر بابک؛ حسین مرادی شهر بابک؛ علی موسی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.22 MB)

7 اثر سطوح مختلف پودر خشک شده گیاه خرفه بر عملکرد و متابولیت های خونی جوجه های گوشتی
حسن صفری؛ اردشیر محیط؛ مازیار محیطی اصلی؛ فاطمه محمدپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (343.27 K)

8 اثر افزودن تفاله پرتقال در جیره بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
حسین عباسی؛ علیرضا صیداوی؛ لیلا اسدپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (352.93 K)

9 تاثیر تغذیه سیلاژ تفاله ریشه شیرین بیان با خرمای ضایعاتی بر متابولیت های خون بز رائینی
مهدی طاهری تاج آبادی؛ رضا طهماسبی؛ محمدمهدی شریفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (364.49 K)

10 تاثیر سطوح افزایشی ساپونین بر متابولیت های خونی و pH شکمبه بزغاله های نر سانن
محمد هادی اعظمی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ مرتضی حسینی غفاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.97 K)

11 پیامد افزودن ال-کارنیتین به جیره ی دوره ی پایانی بر اندوخته ی چربی درون شکمی و فراسنجه های چربی خون جوجه های گوشتی
سعید امیری؛ مختار خواجوی؛ زهرا امیدی کوشک قاضی؛ اکرم نظرزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.97 K)

12 پیامد افزودن ال - کارنیتین به جیره ی دوره ی پایانی بر اندوخته ی چربی درون شکمی و فراسنج های چربی خون جوجه های گوشتی
سعید امیری؛ مختار خواجوی؛ زهرا امیدی کوشک قاضی؛ اکرم نظرزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.79 K)

13 تاثیر تغذیه جوی جوانه زده به روش آبکشت بر متابولیت های خون در گوسفند کرمانی
زینب رئیسی؛ رضا طهماسبی؛ امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.61 K)

14 بررسی اثر مصرف سطوح مختلف پودر سیر بر عملکرد و کلسترول و تری گلیسیرید سرم خون جوجه گوشتی
غلامرضا زابلی؛ مهدی جهانتیغ؛ محمود قزاقی؛ مرتضی اصغری؛ رحمت حق پرور؛ علی ملایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.16 K)

15 اثر پودر کنگر فرنگیبر راسنجه های خونی جوجه های گوشتی مسموم شده با تتراکلرید کربن
سجاد گوهری؛ فیروز صمدی؛ یوسف جعفری آهنگری؛ سعید حسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.25 K)