کلیدواژه ها = کود مرغی
تعداد مقالات: 8

1 اﺳﺘﻔﺎده از ﮐﻮد ﻣﺮﻏﯽ ﻋﻤﻞآوری ﺷﺪه در ﺟﯿﺮه ﭘﺮواری ﺑﺮهﻫﺎی ﻣﻐﺎﻧﯽ
نادر پاپی؛ حسن فضائلی؛ قاسم مقصودی نژاد؛ احمد اکبری کله سر؛ فریدون امینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (263.25 K)

2 اثر بلوک کردن جیره های با و بدون کود مرغی فرآوری شده بر عملکرد و خصوصیات لاشه بره های نر پرواری
داوود میرمحمدی؛ یوسف روزبهان؛ حسن فضائلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (133.68 K)

3 بررسی اثر بلوک کردن جیره با و بدون کود بستر جوجه های گوشتی بر میزان فعالیت هیدرولایتیکی آنزیم های شکمبه و سنتز پروتئین میکروبی به روش مشتقات پورینی دفع شده در بره های نر پرواری
داوود میرمحمدی؛ یوسف روزبهان؛ حسن فضائلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.9 K)

4 تاثیر سطوح مختلف کود مرغی بر عملکرد بره های نژاد قزل
محمد رضا رحیمی؛ رسول پیرمحمدی پیرمحمدی؛ یونس علی جو؛ محسن صحرایی؛ محمود بندری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (110.99 K)

5 اثر افزودن ملاس به جای مخلوط ذرت و جو بر توازن نیتروژن در گوسفند تغذیه شده با کود مرغی فرآوری شده
نادر پاپی؛ ایوب عزیزی شترخفت؛ حسن فضائلی؛ مرتضی چاجی؛ آزاده گراوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (121.24 K)

6 اثر کود مرغی فرآوری شده در جیره بر قابلیت هضم و پارامترهای خون بره های نر مغانی
ایوب عزیزی شترخفت؛ نادر پاپی؛ آزاده گراوند؛ آرمان فتاحی؛ وحید عباسی راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (123.16 K)

7 اثر سطوح مختلف ملاس بر سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند تغذیه شده با کود مرغی فرآوری شده
ایوب عزیزی شترخفت؛ نادر پاپی؛ حسن فضائلی؛ وحید عباسی راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (205.38 K)

8 استفاده از کود مرغی عمل آوری شده در جیره پرواری بره های مغانی
نادر پاپی؛ حسن فضائلی؛ قاسم مقصودی نژاد؛ احمد اکبری کله سر؛ فریدون امینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.38 K)