کلیدواژه ها = تفاله سیب
تعداد مقالات: 9

1 اﺛﺮﺗﻔﺎﻟﻪ ﺳﯿﺐ ﻋﻤﻞآوری ﺷﺪه ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
زﻫﺮا ﺣﯿﺪری؛ ﻗﺮﺑﺎﻧﻌﻠﯽ ﺻﺎدﻗﯽ؛ اﺣﻤﺪ ﮐﺮﯾﻤﯽ؛ ﻋﺜﻤﺎن ﻋﺰﯾﺰی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.38 K)

2 ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻣﯿﺰان ﻧﺎﭘﺪﯾﺪ ﺷﺪن ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ ﺗﻔﺎﻟﻪ ﺳﯿﺐ ﺑﻪ روش ﮐﯿﺴﻪ ﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮنی
بهرام علی زاده؛ اکبر تقی زاده؛ حسین جان محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (191.85 K)

3 ارزیابی ارزش تغذیه ای تفاله سیب، هسته خرما و تفاله خرما برای نشخوارکنندگان
بهرام علی زاده؛ آرش حسن زاده سیدی؛ اکبر تقی زاده؛ حسین جانمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (103.54 K)

4 ترکیب شیمیایی و مقایسه خصوصیات تجزیه پذیری و تخمیر تفاله آب سیب و پوره سیب
گلناز تأسلی؛ فرخ کفیل زاد؛ فردین هژبری؛ الهه ملکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.16 K)

5 تاثیر منابع کربوهیدراته بعنوان محرک تخمیر بر ترکیب شیمیایی، تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ یونجه
خسرو پارسائی مهر؛ حمید محمدزاده؛ علی حسینخانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (467 K)

6 تعیین سطح مناسب تفاله خشک سیب در جیره گوسفندان با استفاده از روش تولید گاز
زهره طهماسبی بلداجی؛ طاهره محمد آبادی؛ محسن ساری؛ مرتضی چاجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.06 K)

7 تعیین میزان ناپدید شدن پروتئین خام و پروتئین قابل متابولیسم تفاله سیب به روش کیسه های نایلونی
بهرام علیزاده؛ اکبر تقی زاده؛ حسین جانمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.74 K)

8 اثر تفاله سیب عمل آوری شده به همراه آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی
زهره حیدری صغر؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی؛ عثمان عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.02 K)

9 استفاده از تفاله گوجه فرنگی در جیره غذایی بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ بر جیره پایه گندم در مرغان تخم گذار
روح الله قاسمی؛ مهران ترکی؛ حسینعلی قاسمی؛ محمد زارعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.3 K)