کلیدواژه ها = پری بیوتیک | ||
تعداد مقالات: 36 | ||
1 | ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ اﺛﺮات ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ آﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ،پروﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﮔﺎﻟﯿﭙﺮو، ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ اﮐﺘﯿﻮﻣﻮس و ﺑﻨﺰوات ﺳﺪﯾﻢ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد جوجه های گوشتی | |
محمد حسین شهیر؛ سعید قاسمی؛ امید افسریان؛ وحید غلامی؛ عباس برین؛ مهدی قهرمانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.46 K) | ||
2 | اﺛﺮ ﺷﮑﻞ دان ﭘﻠﺖ و آردی و ﻣﮑﻤﻞ ﻫﺎی ﺧﻮراﮐﯽ ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺟﻮان | |
حامد خدایی؛ شهریار مقصودلو؛ آشور محمد قره باش؛ زهرا تراز | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.54 K) | ||
3 | اﺳﺘﻔﺎده ﻫﻤﺰﻣﺎن ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ روی ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
محمد کاکه باوه؛ مژگان کوکبی مقدم؛ حمیدرضا طاهری؛ محمدطاهر هرکی نژاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (359.08 K) | ||
4 | اثر جایگزین های آنتی بیوتیک (اسید آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک) بر عملکرد تولید و وزن قسمت های مختلف دستگاه گوارش در مرغان تخم گذار | |
مصیب شلایی؛ محمد حسینی؛ آمل زرگانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.9 MB) | ||
5 | تاثیر پودر آب پنیر خشک و تخمیر شده بر پاسخ ایمنی همورال در جوجه مرغ های مادر گوشتی | |
اسماعیل توانافر؛ مرتضی آریا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.63 MB) | ||
6 | اثر Thyme و Cinnamon ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺗﻌﺎدل ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
آمنه رهنما؛ محسن افشار منش | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (830.31 K) | ||
7 | بررسی تاثیر پروبیوتیک، پری بیوتیک و سین بیوتیک بر عملکرد تولیدی و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی | |
عبداله صالحی منش؛ مهرداد محمدی؛ محمد روستایی علی مهر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.34 MB) | ||
8 | بررسی اثرات پری بیوتیک تجاری در جیره های بر پایه یونجه و سیلاژ ذرت برمصرف روزانه خوراک و اسیدیته و پروتوزوآی شکمبه در بزهای بومی آذربایجان غربی | |
مجتبی ایمانی حسنلویی؛ یونس علی علی جو؛ پرویز فرهومند؛ واعظ کرمی؛ محسن صحرایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.37 MB) | ||
9 | اثر استفاده از پروبیوتیک و پری بیوتیک به عنوان جایگزین آنتی بیوتیک بر قابلیت هضم انرژی، پروتئین و چربی در جوجه های گوشتی سویه تجاری راس | |
حجت ضیایی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ مسلم باشتنی؛ اعظم زینلی؛ همایون فرهنگ فر؛ حسین نعیمی پور یونسی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.5 K) | ||
10 | ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﺮیﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﯿﻮﻣﺎس ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﭘﻮﺳﺘﻪ ﺗﺨﻢﻣﺮغ ﻣﺮغﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮشتی | |
حسنا حاجاتی؛ احمد حسن آبادی؛ منصور رضایی؛ مائده جهادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (894.79 K) | ||
11 | اثر مکمل اسیدهای آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش حرارتی | |
حسن عزیزآبادی؛ محمد حسینی؛ روح الله نورمحمدی؛ همایون فرهنگ فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB) | ||
12 | اثر مکمل اسیدهای آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک و آنتی بیوتیک بر صفات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش حرارتی | |
حسن عزیز آبادی؛ محمد حسینی؛ روح الله نورمحمدی؛ همایون فرهنگ فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB) | ||
13 | بررسی اثر اسید آلی، آنتی بیوتیک، پری بیوتیک و پروبیوتیک بر ابقای مواد معدنی سرم جوجه گوشتی پرورش یافته تحت شرایط تنش حرارتی | |
سعید خداداده؛ محمد حسینی؛ روح الله نورمحمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.22 MB) | ||
14 | اثر اسید آلی، آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و پری بیوتیک برغلظت برخی متابولیت های خونی جوجه گوشتی ROSS تحت شرایط تنش حرارتی | |
سعیده خداداده؛ محمد حسینی؛ روح الله نورمحمدی؛ حسین اسماعیل زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.17 MB) | ||
15 | پیامد افزودن خوراکی پروبیوتیک، پری بیوتیک و کرانمندی غذایی برمورفولوژی روده در جوجه های گوشتی | |
مهری شمسی؛ مختار خواجوی؛ هادی میران زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (938.03 K) | ||
16 | اثر سطوح مختلف پودر آب پنیر و فرمکتو بر وزن نسبی اندام های لنفاوی جوجه های گوشتی | |
علی زنگنه؛ علی رضا فروغی؛ رضا وکیلی؛ ایمان احمدی صنوبری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (851.61 K) | ||
17 | اثر سطوح مختلف پودر آب پنیر و فرمکتو بر شمارش باکتری های روده ای جوجه های گوشتی | |
علی زنگنه؛ علی رضا فروغی؛ رضا وکیلی؛ ایمان احمدی صنوبر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (903.63 K) | ||
18 | بررسی مقایسه ای اثر پروبیوتیک ها، اسید فایرها، آنتی بیوتیک های محرک رشد و پری بیوتیک ها برفعالیت ایمنی همورال و پارامترهای رشد و فاکتورهای تولیدی در جوجه های گوشتی | |
سامان مهدوی؛ یوسف مهمان نواز؛ علی نوبخت؛ افشین ذاکری؛ مهدی قیامی راد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (228.91 K) | ||
19 | تأثیر قطع سطوح مختلف پریبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
کاظم قربانپور؛ رضا وکیلی؛ مهدی خسروی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (204.73 K) | ||
20 | مقایسه اثر کتیرا با اسید آلی، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی تلقیح شده با باکتری کلستریدیوم پرفرینجنس | |
محمد رضا سلیمانی؛ شعبان رحیمی؛ احمد رضا جباری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (130.41 K) | ||
21 | تأثیر پری بیوتیک بر پایه مانان الیگوساکارید و بتا گلوکان بر فلور میکروبی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی در شرایط محدودیت خوراکی | |
علی مداحیان؛ علی اصغر صادقی؛ پروین شورنگ؛ مهدی امین افشار؛ پیروز شاکری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.89 K) | ||
22 | اثرات پری بیوتیک (فرماکتو) بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی جوجه های گوشتی | |
طیبه عزیزی؛ احمد کریمی؛ قربانعلی صادقی؛ اسعد وزیری؛ علی دانشمند؛ شهاب پدیدار جهرمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.23 K) | ||
23 | بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف نانو ذرات نقره و پریبیوتیک بر فراسنجه های خونی و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی | |
قاسم رمضانی؛ رضا وکیلی؛ کاوه جعفری خورشیدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (425.38 K) | ||
24 | تأثیر پریبیوتیک تکنوموس بر فلور میکروبی دستگاه گوارش و فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی در معرض باکتری سالمونلا انتریتیدیس | |
علی مداحیان؛ علی اصغر صادقی؛ جاوید امینی؛ فائزه منشی زاده؛ پیروز شاکری؛ پوریا دادور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (362.71 K) | ||
25 | تأثیر پری بیوتیک فرمکتو بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های خونی کبک های چوکار | |
وحید خاکسارزارعها؛ حمیده هاشمی پور؛ حسن کرمانشاهی؛ امیر عطار | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (193 K) |