کلیدواژه ها = پری بیوتیک
تعداد مقالات: 36

1 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ اﺛﺮات ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ آﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ،پروﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﮔﺎﻟﯿﭙﺮو، ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ اﮐﺘﯿﻮﻣﻮس و ﺑﻨﺰوات ﺳﺪﯾﻢ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد جوجه های گوشتی
محمد حسین شهیر؛ سعید قاسمی؛ امید افسریان؛ وحید غلامی؛ عباس برین؛ مهدی قهرمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.46 K)

2 اﺛﺮ ﺷﮑﻞ دان ﭘﻠﺖ و آردی و ﻣﮑﻤﻞ ﻫﺎی ﺧﻮراﮐﯽ ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺟﻮان
حامد خدایی؛ شهریار مقصودلو؛ آشور محمد قره باش؛ زهرا تراز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.54 K)

3 اﺳﺘﻔﺎده ﻫﻤﺰﻣﺎن ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ روی ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
محمد کاکه باوه؛ مژگان کوکبی مقدم؛ حمیدرضا طاهری؛ محمدطاهر هرکی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (359.08 K)

4 اثر جایگزین های آنتی بیوتیک (اسید آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک) بر عملکرد تولید و وزن قسمت های مختلف دستگاه گوارش در مرغان تخم گذار
مصیب شلایی؛ محمد حسینی؛ آمل زرگانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.9 MB)

5 تاثیر پودر آب پنیر خشک و تخمیر شده بر پاسخ ایمنی همورال در جوجه مرغ های مادر گوشتی
اسماعیل توانافر؛ مرتضی آریا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.63 MB)

6 اثر Thyme و Cinnamon ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺗﻌﺎدل ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
آمنه رهنما؛ محسن افشار منش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (830.31 K)

7 بررسی تاثیر پروبیوتیک، پری بیوتیک و سین بیوتیک بر عملکرد تولیدی و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی
عبداله صالحی منش؛ مهرداد محمدی؛ محمد روستایی علی مهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.34 MB)

8 بررسی اثرات پری بیوتیک تجاری در جیره های بر پایه یونجه و سیلاژ ذرت برمصرف روزانه خوراک و اسیدیته و پروتوزوآی شکمبه در بزهای بومی آذربایجان غربی
مجتبی ایمانی حسنلویی؛ یونس علی علی جو؛ پرویز فرهومند؛ واعظ کرمی؛ محسن صحرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.37 MB)

9 اثر استفاده از پروبیوتیک و پری بیوتیک به عنوان جایگزین آنتی بیوتیک بر قابلیت هضم انرژی، پروتئین و چربی در جوجه های گوشتی سویه تجاری راس
حجت ضیایی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ مسلم باشتنی؛ اعظم زینلی؛ همایون فرهنگ فر؛ حسین نعیمی پور یونسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.5 K)

10 ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﺮیﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﯿﻮﻣﺎس ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﭘﻮﺳﺘﻪ ﺗﺨﻢﻣﺮغ ﻣﺮغﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮشتی
حسنا حاجاتی؛ احمد حسن آبادی؛ منصور رضایی؛ مائده جهادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (894.79 K)

11 اثر مکمل اسیدهای آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش حرارتی
حسن عزیزآبادی؛ محمد حسینی؛ روح الله نورمحمدی؛ همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)

12 اثر مکمل اسیدهای آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک و آنتی بیوتیک بر صفات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش حرارتی
حسن عزیز آبادی؛ محمد حسینی؛ روح الله نورمحمدی؛ همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB)

13 بررسی اثر اسید آلی، آنتی بیوتیک، پری بیوتیک و پروبیوتیک بر ابقای مواد معدنی سرم جوجه گوشتی پرورش یافته تحت شرایط تنش حرارتی
سعید خداداده؛ محمد حسینی؛ روح الله نورمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.22 MB)

14 اثر اسید آلی، آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و پری بیوتیک برغلظت برخی متابولیت های خونی جوجه گوشتی ROSS تحت شرایط تنش حرارتی
سعیده خداداده؛ محمد حسینی؛ روح الله نورمحمدی؛ حسین اسماعیل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.17 MB)

15 پیامد افزودن خوراکی پروبیوتیک، پری بیوتیک و کرانمندی غذایی برمورفولوژی روده در جوجه های گوشتی
مهری شمسی؛ مختار خواجوی؛ هادی میران زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (938.03 K)

16 اثر سطوح مختلف پودر آب پنیر و فرمکتو بر وزن نسبی اندام های لنفاوی جوجه های گوشتی
علی زنگنه؛ علی رضا فروغی؛ رضا وکیلی؛ ایمان احمدی صنوبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (851.61 K)

17 اثر سطوح مختلف پودر آب پنیر و فرمکتو بر شمارش باکتری های روده ای جوجه های گوشتی
علی زنگنه؛ علی رضا فروغی؛ رضا وکیلی؛ ایمان احمدی صنوبر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (903.63 K)

18 بررسی مقایسه ای اثر پروبیوتیک ها، اسید فایرها، آنتی بیوتیک های محرک رشد و پری بیوتیک ها برفعالیت ایمنی همورال و پارامترهای رشد و فاکتورهای تولیدی در جوجه های گوشتی
سامان مهدوی؛ یوسف مهمان نواز؛ علی نوبخت؛ افشین ذاکری؛ مهدی قیامی راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (228.91 K)

19 تأثیر قطع سطوح مختلف پریبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی
کاظم قربانپور؛ رضا وکیلی؛ مهدی خسروی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (204.73 K)

20 مقایسه اثر کتیرا با اسید آلی، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی تلقیح شده با باکتری کلستریدیوم پرفرینجنس
محمد رضا سلیمانی؛ شعبان رحیمی؛ احمد رضا جباری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (130.41 K)

21 تأثیر پری بیوتیک بر پایه مانان الیگوساکارید و بتا گلوکان بر فلور میکروبی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی در شرایط محدودیت خوراکی
علی مداحیان؛ علی اصغر صادقی؛ پروین شورنگ؛ مهدی امین افشار؛ پیروز شاکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.89 K)

22 اثرات پری بیوتیک (فرماکتو) بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی جوجه های گوشتی
طیبه عزیزی؛ احمد کریمی؛ قربانعلی صادقی؛ اسعد وزیری؛ علی دانشمند؛ شهاب پدیدار جهرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.23 K)

23 بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف نانو ذرات نقره و پریبیوتیک بر فراسنجه های خونی و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
قاسم رمضانی؛ رضا وکیلی؛ کاوه جعفری خورشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (425.38 K)

24 تأثیر پریبیوتیک تکنوموس بر فلور میکروبی دستگاه گوارش و فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی در معرض باکتری سالمونلا انتریتیدیس
علی مداحیان؛ علی اصغر صادقی؛ جاوید امینی؛ فائزه منشی زاده؛ پیروز شاکری؛ پوریا دادور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (362.71 K)

25 تأثیر پری بیوتیک فرمکتو بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های خونی کبک های چوکار
وحید خاکسارزارعها؛ حمیده هاشمی پور؛ حسن کرمانشاهی؛ امیر عطار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (193 K)

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه