کلیدواژه ها = تتراکلرید کربن | ||
تعداد مقالات: 6 | ||
1 | اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻋﺼﺎره روﻏﻨﯽ ﮔﻞ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﻬﺎر ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ درﮔﯿﺮ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺗﺘﺮاﮐﻠﺮﯾﺪ ﮐﺮﺑﻦ | |
ریحانه واحد؛ حسن کرمانشاهی؛ حسن نصیری مقدم؛ احمد حسن آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.52 K) | ||
2 | تاثیر پودر کنگر فرنگی بر فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی مسموم شده با تتراکلرید کربن | |
مهدی خرمشاهی؛ فیروز صمدی؛ فرزانه گنجی؛ سعید حسنی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.19 MB) | ||
3 | تاثیر پودر کنگر فرنگی بر آنزیم های کبدی بلدرچین ژاپنی مسموم شده با تتراکلرید کربن | |
مهدی خرمشاهی؛ فیروز صمدی؛ فرزانه گنجی؛ سعید زره داران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.3 MB) | ||
4 | تاثیر پودر کنگر فرنگی (Cynara Scolymus) بر وزن اندام های داخلی بلدرچین ژاپنی مسموم شده با تتراکلریدکربن | |
مهدی خرمشاهی؛ فیروز صمدی؛ پوریا رفیعی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (494.96 K) | ||
5 | تاثیر پودر کنگر فرنگی (Cynara Scolymus) بر فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی مسموم شده با تتراکلریدکربن | |
مهدی خرمشاهی؛ فیروز صمدی؛ پوریا رفیعی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (165.27 K) | ||
6 | اثر سطوح مختلف عصاره روغنی گل همیشه بهار بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی درگیر شده با تتراکلرید کربن | |
ریحانه واحد؛ حسن کرمانشاهی؛ حسن نصیری مقدم؛ احمد حسن آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.63 K) |