کلیدواژه ها = تتراکلرید کربن
تعداد مقالات: 6

1 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻋﺼﺎره روﻏﻨﯽ ﮔﻞ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﻬﺎر ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ درﮔﯿﺮ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺗﺘﺮاﮐﻠﺮﯾﺪ ﮐﺮﺑﻦ
ریحانه واحد؛ حسن کرمانشاهی؛ حسن نصیری مقدم؛ احمد حسن آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.52 K)

2 تاثیر پودر کنگر فرنگی بر فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی مسموم شده با تتراکلرید کربن
مهدی خرمشاهی؛ فیروز صمدی؛ فرزانه گنجی؛ سعید حسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.19 MB)

3 تاثیر پودر کنگر فرنگی بر آنزیم های کبدی بلدرچین ژاپنی مسموم شده با تتراکلرید کربن
مهدی خرمشاهی؛ فیروز صمدی؛ فرزانه گنجی؛ سعید زره داران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.3 MB)

4 تاثیر پودر کنگر فرنگی (Cynara Scolymus) بر وزن اندام های داخلی بلدرچین ژاپنی مسموم شده با تتراکلریدکربن
مهدی خرمشاهی؛ فیروز صمدی؛ پوریا رفیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (494.96 K)

5 تاثیر پودر کنگر فرنگی (Cynara Scolymus) بر فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی مسموم شده با تتراکلریدکربن
مهدی خرمشاهی؛ فیروز صمدی؛ پوریا رفیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (165.27 K)

6 اثر سطوح مختلف عصاره روغنی گل همیشه بهار بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی درگیر شده با تتراکلرید کربن
ریحانه واحد؛ حسن کرمانشاهی؛ حسن نصیری مقدم؛ احمد حسن آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.63 K)