کلیدواژه ها = تفاله انگور | ||
تعداد مقالات: 17 | ||
1 | ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﮕﻮر ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژی روده ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
صفدر دری؛ ﻋﻠﯽ ﺗﺒﻌﯿﺪﯾﺎن؛ ﻣﺠﯿﺪ ﻃﻐﯿﺎﻧﯽ؛ رحمان جهانیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (381.74 K) | ||
2 | ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﮕﻮر ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ و ﭘﺎﯾﺪاری اﮐﺴﯿﺪاﺗﯿﻮ ﺳﺮم ﺧﻮن در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
صفدر دری؛ ﻋﻠﯽ ﺗﺒﻌﯿﺪﯾﺎن؛ ﻣﺠﯿﺪ ﻃﻐﯿﺎﻧﯽ؛ رحمان جهانیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.92 K) | ||
3 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﮕﻮر ﻋﻤﻞ آوری ﺷﺪه ﺑﺎ ﻗﺎرچ ﻧﻮروﺳﭙﻮرا ﺳﯿﺘﻮﻓﯿﻼ ﺑﺮ ﺳﻨﺘﺰ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ، ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺷﮑﻤﺒﻪ و ﺧﻮن در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﮐﺮﻣﺎنی | |
محمد حسن زاده؛ امید دیانی؛ مسعود سامی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.09 K) | ||
4 | ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﮕﻮر ﻋﻤﻞ آوری ﺷﺪه ﺑﺎ ﻗﺎرچ ﻧﻮروﺳﭙﻮرا ﺳﯿﺘﻮﻓﯿﻼ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﮔﻮارش ﭘﺬﯾﺮی ﻇﺎﻫﺮی ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﮐﺮﻣﺎنی | |
محمد حسن زاده؛ امید دیانی؛ رضا طهماسبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.33 K) | ||
5 | ﺗﻌﯿﯿﻦ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﮕﻮر و ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪ اﻧﺎر ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز | |
سمیه بخشی زاده؛ اکبر تقی زاده؛ سمیه رحمانی؛ صادق چراغی سرای؛ حمید بخش زاده؛ حسین جانمحمدی؛ صادق علیجانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.65 K) | ||
6 | تاثیر پلی اتلین گلیکول بر روی پارامتر های هضمی تفاله انگور قرمز با استفاده از روش تولید گاز | |
سمیه بخشی زاده؛ اکبر تقی زاده؛ حسین جانمحمدی؛ صادق علیجانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (112.09 K) | ||
7 | بررسی تاثیر جایگزینی تفاله انگور سیلو شده واریته سفید بر روی فعالیت جویدن در گوساله های نر پرواری هلشتاین | |
امیر جهان آرا؛ رسول پیر محمدی؛ علی محسن پور آذر؛ سراین رزاق زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (454 K) | ||
8 | تعیین قابلیت حل، دانسیته توده ای، جرم حجمی و ظرفیت نگهداری آب در تفاله انگور قرمز و سفید | |
لطیف زالی کره ناب؛ رسول پیر محمدی؛ طاهر یلچی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (256.44 K) | ||
9 | تعیین قابلیت هضم آزمایشگاهی ، کل ترکیبات فنلی و تانن در دو نوع تفاله انگور قرمز و سفید | |
لطیف زالی کره ناب؛ رسول پیر محمدی؛ سعید عزیزی؛ قادر منافی آذر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.74 K) | ||
10 | اثر تفاله انگور قرمز بر بر عملکرد، شاخص پراکسیداسیون چربی (MDA) و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون جوجه های گوشتی | |
فخرالدین خدایاری؛ سراین رزاق زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (184.92 K) | ||
11 | تعیین ارزش غذایی تفاله انگور عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا | |
اکرم قیاسی؛ امید دیانی؛ مسعود سامی؛ محسن افشارمنش؛ یوسف روزبهان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (165.88 K) | ||
12 | اثرات تغذیه جیره حاوی عصاره تاننی و روغن کتان بر برخی پارامترهای عملکردی میش های مغانی | |
رقیه ولی زاده یونجالی؛ فرزاد میرزائی آقجه قشلاق؛ بهمن نویدشاد؛ حمید استاجی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (567.32 K) | ||
13 | تعیین تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام تفاله انگور و تفاله دانه انار با استفاده از روش کیسه نایلونی (in situ) | |
سمیه بخشی زاده؛ اکبر تقی زاده؛ سمیه رحمانی؛ صادق چراغی سرای؛ حمید بخشی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.48 K) | ||
14 | تاثیر استفاده از سطوح مختلف تفاله انگور بر قابلیت هضم ایلنومی مواد مغذی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی | |
صفدر دری؛ علی تبعیدیان؛ مجید طغیانی؛ رحمان جهانیان؛ فاطمه بهنام نژاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.58 K) | ||
15 | تاثیر استفاده از سطوح مختلف تفاله انگور بر پاسخ های ایمنی و پایداری اکسیداتیو سرم خون جوجه های گوشتی | |
صفدر دری؛ علی تیعیدیان؛ مجید طغیانی؛ رحمان جهانیان؛ فاطمه بهنام نژاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (81.08 K) | ||
16 | تاثیر استفاده از سطوح مختلف تفاله انگور بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی | |
صفدر دری؛ سید علی تبعیدیان؛ رحمان جهانیان؛ مجید طغیانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.4 K) | ||
17 | تاثیر استفاده از سطوح مختلف تفاله انگور بر پاسخ های ایمنی و پایداری اکسیداتیو سرم خون در جوجه های گوشتی | |
صفدر دری؛ سید علی تبعیدیان؛ رحمان جهانیان؛ مجید طغیانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.67 K) |