کلیدواژه ها = اسیدهای آلی | ||
تعداد مقالات: 16 | ||
1 | تاﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻟﯽ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻓﺴﻔﺮ ﻏﯿﺮﻓﯿﺘﺎﺗﯽ | |
رحمان جهانیان؛ فهیمه کاظم پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (315.32 K) | ||
2 | تأثیر سطوح مختلف اسید های آلی بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی | |
محمد صالح صمدی؛ علی احمد علو قطبی؛ علیرضا صیداوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (621.72 K) | ||
3 | تأثیر استفاده از اسیدهای آلی بر عملکرد و قابلیت استفاده از فسفر فیتاتی در مرغان تخمگذار تغذیه شده با سطوح مختلف فسفر غیرفیتاتی | |
فهیمه کاظم پور؛ رحمان جهانیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (198.27 K) | ||
4 | بررسی اثر سطوح مختلف اسیدهایآلی در جیره غذایی، بر جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی | |
علی نوری؛ محمد بوجارپور؛ خلیل میرزاده؛ افسون موسوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.63 K) | ||
5 | بررسی اثر سطوح مختلف اسیدهای آلی در جیره غذایی، بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
علی نوری؛ محمد بوجارپور؛ خلیل میرزاده؛ افسون موسوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.23 K) | ||
6 | اثر استفاده از اسیدهای آلی در جیره ی جوجه های گوشتی بر ضریب قابلیت هضم پروتئین و ماده خشک به دو روش آزمایشگاهی و موجود زنده | |
مجتبی حقیقت؛ علی اصغر ساکی؛ پویا زمانی؛ عابد رحمانی؛ رضا ناصری هرسینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (384.48 K) | ||
7 | اثر استفاده از اسیدهای آلی و آنتی بیوتیک محرک رشد در جیره ی جوجه های گوشتی بر انرژی قابل متابولیسم ظاهری و تصحیح شده برای تعادل ازت | |
علی اصغر ساکی؛ مجتبی حقیقت؛ پویا زمانی؛ حسن علی عربی؛ احمد احمدی؛ عابد رحمانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (400.69 K) | ||
8 | بررسی استفاده از سطوح مختلف پروبیوتیک و پریبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی در هفته های مختلف پرورش | |
مرضیه فلکی؛ محمود شمس شرق؛ بهروز دستار؛ سعید زره داران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.13 K) | ||
9 | اثر افزودن اسیدهای آلی در جیره بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی | |
محمد صالح صمدی؛ علی احمد علوقطبی؛ علیرضا صیداوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (376.78 K) | ||
10 | تأثیر اسیدهای آلی مختلف بر عملکرد و برخی فراسنجه های سرم جوجه های گوشتی | |
رامین نجفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (329.41 K) | ||
11 | بررسی تأثیر استفاده از کربنات کلسیم پودری و گرانول به همراه اسیدهای آلی بر کیفیت پوسته تخم مرغ در اواخر دوره تولید | |
سعید حاجی صادقیان؛ محمود شمس شرق؛ سعید زره داران؛ علی خسروی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (332.82 K) | ||
12 | تأثیر استفاده از کربنات کلسیم پودری و گرانول به همراه اسیدهای آلی بر فراسنجه های خونی مرغان تخمگذار | |
سعید حاجی صادقیان؛ محمود شمس شرق؛ سعید زره داران؛ علی خسروی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (326.2 K) | ||
13 | مقایسه برخی از فراسنجه های خونی در گوساله های نر هلشتاین تغذیه شده با دانه جو فرآوری شده با اسیدهای آلی | |
مهدی نعمت پور؛ کامران رضایزدی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ ایوب لکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (310.35 K) | ||
14 | تاثیر استفاده از اسیدهای آلی بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در مرغان تخمگذار تغذیه شده با سطوح مختلف فسفر غیر فیناتی | |
فهیمه کاظم پور؛ رحمان جهانیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.29 K) | ||
15 | تاثیر استفاده از سطوح مختلف اسیدهای آلی بر عملکرد و پاسخ های ایمونولوژیک مرغان تخمگذار لگهورن | |
فهیمه کاظم پور؛ رحمان جهانیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.09 K) | ||
16 | تاثیر استفاده از اسید بوتیریک بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ در مرغ های تخمگذار تغذیه شده با جیره های بر پایه ذرت یا گندم | |
مرتضی گلشادی؛ رحمان جهانیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.05 K) |