کلیدواژه ها = اسیدهای آلی
تعداد مقالات: 16

1 تاﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻟﯽ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻓﺴﻔﺮ ﻏﯿﺮﻓﯿﺘﺎﺗﯽ
رحمان جهانیان؛ فهیمه کاظم پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (315.32 K)

2 تأثیر سطوح مختلف اسید های آلی بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
محمد صالح صمدی؛ علی احمد علو قطبی؛ علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (621.72 K)

3 تأثیر استفاده از اسیدهای آلی بر عملکرد و قابلیت استفاده از فسفر فیتاتی در مرغان تخمگذار تغذیه شده با سطوح مختلف فسفر غیرفیتاتی
فهیمه کاظم پور؛ رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (198.27 K)

4 بررسی اثر سطوح مختلف اسیدهایآلی در جیره غذایی، بر جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
علی نوری؛ محمد بوجارپور؛ خلیل میرزاده؛ افسون موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.63 K)

5 بررسی اثر سطوح مختلف اسیدهای آلی در جیره غذایی، بر عملکرد جوجه های گوشتی
علی نوری؛ محمد بوجارپور؛ خلیل میرزاده؛ افسون موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.23 K)

6 اثر استفاده از اسیدهای آلی در جیره ی جوجه های گوشتی بر ضریب قابلیت هضم پروتئین و ماده خشک به دو روش آزمایشگاهی و موجود زنده
مجتبی حقیقت؛ علی اصغر ساکی؛ پویا زمانی؛ عابد رحمانی؛ رضا ناصری هرسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (384.48 K)

7 اثر استفاده از اسیدهای آلی و آنتی بیوتیک محرک رشد در جیره ی جوجه های گوشتی بر انرژی قابل متابولیسم ظاهری و تصحیح شده برای تعادل ازت
علی اصغر ساکی؛ مجتبی حقیقت؛ پویا زمانی؛ حسن علی عربی؛ احمد احمدی؛ عابد رحمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (400.69 K)

8 بررسی استفاده از سطوح مختلف پروبیوتیک و پریبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی در هفته های مختلف پرورش
مرضیه فلکی؛ محمود شمس شرق؛ بهروز دستار؛ سعید زره داران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.13 K)

9 اثر افزودن اسیدهای آلی در جیره بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
محمد صالح صمدی؛ علی احمد علوقطبی؛ علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (376.78 K)

10 تأثیر اسیدهای آلی مختلف بر عملکرد و برخی فراسنجه های سرم جوجه های گوشتی
رامین نجفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (329.41 K)

11 بررسی تأثیر استفاده از کربنات کلسیم پودری و گرانول به همراه اسیدهای آلی بر کیفیت پوسته تخم مرغ در اواخر دوره تولید
سعید حاجی صادقیان؛ محمود شمس شرق؛ سعید زره داران؛ علی خسروی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (332.82 K)

12 تأثیر استفاده از کربنات کلسیم پودری و گرانول به همراه اسیدهای آلی بر فراسنجه های خونی مرغان تخمگذار
سعید حاجی صادقیان؛ محمود شمس شرق؛ سعید زره داران؛ علی خسروی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (326.2 K)

13 مقایسه برخی از فراسنجه های خونی در گوساله های نر هلشتاین تغذیه شده با دانه جو فرآوری شده با اسیدهای آلی
مهدی نعمت پور؛ کامران رضایزدی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ ایوب لکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (310.35 K)

14 تاثیر استفاده از اسیدهای آلی بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در مرغان تخمگذار تغذیه شده با سطوح مختلف فسفر غیر فیناتی
فهیمه کاظم پور؛ رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.29 K)

15 تاثیر استفاده از سطوح مختلف اسیدهای آلی بر عملکرد و پاسخ های ایمونولوژیک مرغان تخمگذار لگهورن
فهیمه کاظم پور؛ رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.09 K)

16 تاثیر استفاده از اسید بوتیریک بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ در مرغ های تخمگذار تغذیه شده با جیره های بر پایه ذرت یا گندم
مرتضی گلشادی؛ رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.05 K)