کلیدواژه ها = خصوصیات لاشه | ||
تعداد مقالات: 85 | ||
1 | اثرﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت زﻧﺠﺒﯿﻞ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ 1 ﺗﺎ 42 روزگی | |
مونا موسوی؛ مرتضی چاجی؛ احمدرضا کاظمی؛ سمیه رحیم نهال | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.41 K) | ||
2 | مطاﻟﻌﻪ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺣﺎوی ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻻﯾﺰﯾﻦ و روﻏﻦ ﮐﺎﻧﻮﻻ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
ﻋﻠﯽ ﮐﯿﺎﻧﯽ؛ داوود ﺷﺮﯾﻔﯽ؛ ﺷﮑﻮﻓﻪ ﻏﻀﻨﻔﺮی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (354.92 K) | ||
3 | تاثیر اﺳﺘﻔﺎده از الﮐﺎرﻧﯿﺘﯿﻦ در ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺣﺎوی ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭼﺮﺑﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
ﻣﺤﺴﻦ رﺟﺐ زاده ﻧﺴﻮان؛ منصور رضایی؛ زرﺑﺨﺖ اﻧﺼﺎری ﭘﯿﺮ ﺳﺮاﺋﯽ | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (377.06 K) | ||
4 | تاثیر ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻧﻮﺷﯿﺪﻧﯽ ﮐﻮﻣﺒﻮﭼﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
محمد بهاری؛ هادی قنبرزاده؛ نصراله وطن خواه؛ محمد حسینی؛ هادی سریر؛ محمدرضا بخشی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.8 K) | ||
5 | اﺛﺮاﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﺧﺸﮏ ﺷﺪه ﻣﯿﻮه ﮐﯿﻮی روی ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
مجتبی قنبری؛ مهرداد ایرانی؛ بهروز گلعین | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (399.54 K) | ||
6 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺿﺎﯾﻌﺎت ﻗﺎرچ دﮐﻤﻪای ﺧﻮراﮐﯽﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
محمد نیک نظر؛ محمود شمس شرق؛ بهروز دستار؛ سعید زره داران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (356.84 K) | ||
7 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﮑﻤﻞ ﮐﺮوم ﻣﺘﯿﻮﻧﯿﻦ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ و ﭘﺎراﻣﺘﺮ ﻫﺎی ﺷﮑﻤﺒﻪ ای در ﺑﺰﻏﺎﻟﻪ ﻫﺎی ﻧﺮ ﻣﻬﺎﺑﺎدی | |
ابوالفضل زالی؛ علی امامی؛ مهدی گنج خانلو؛ امیر اکبری افجانی؛ امین هژیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (188.68 K) | ||
8 | اثر مکمل اسیدهای آلی بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
فاطمه خوشه چین؛ محمد حسینی؛ روح الله نور محمدی؛ مصیب شلایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.59 MB) | ||
9 | تاثیر مدت زمان مکمل کردن اسیدهای چرب غیراشباع در جیره های پایانی روی عملکرد و خصوصیات لاشه بره های افشاری | |
طاهره خادمی؛ حمیدرضا میرزایی الموتی؛ محمدحسین شهیر؛ مصطفی حاجی لو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB) | ||
10 | اثر سطوح مختلف کنجاله کنجد در جیره های بر پایه اسید آمینه کل و قابل هضم همراه با فیتاز بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
حبیب الله زارع هرفته؛ وحید رضایی پور؛ روح الله عبداله پور؛ حکیمه مصطفی لو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.45 MB) | ||
11 | بررسی تأثیر سطوح مختلف کنجاله گوار با استفاده از مکمل آنزیم همی سل در دوره پایانی پرورش صفات عملکردی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی | |
حسن نبی پور افروزی؛ منصور رضائی؛ وحید تقی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.14 MB) | ||
12 | تاثیر مکمل آنزیم همی سل در دوره های مختلف پرورش بر صفات عملکردی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی | |
حسن نبی پور افروزی؛ منصور رضائی؛ وحید تقی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.92 MB) | ||
13 | اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ال-ﮐﺎرﻧﯿﺘﯿﻦ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﻧﺮ راس (308) در 21 روزﮔﯽ | |
سعید صادق زاده؛ محمد رضا یزدیان؛ جواد نصر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.1 MB) | ||
14 | اثر استفاده از فیبر محلول (تفاله چغندر قند) و فیبر نامحلول (پوسته سبوس برنج) و اسید آمینه ترئونین بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
نسیم سعادتمند؛ مجید طغیانی؛ عباسعلی قیصری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (104.01 K) | ||
15 | اثر تراکم گله در واحد سطح بر خصوصیات مختلف لاشه و لنگش جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی | |
محمد حسینی؛ حمید رضا دوستی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (479.68 K) | ||
16 | بررسی اثر جایگزینی سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی با جو برعملکرد و خصوصیات لاشه در بره های نر پرواری زل | |
حسین کلارستاقی؛ یداله چاشنی دل | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB) | ||
17 | بررسی اثرات سطوح مختلف ضایعات لپه برعملکرد و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی | |
صمد نعمتی؛ علی آقازاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (380.13 K) | ||
18 | بررسی خصوصیات لاشه بره های گوسفندان زل و آمیخته های آنها در شرایط پرورش متمرکز (صنعتی) | |
حسین غلامی؛ محمد رضا کیانزاد؛ مختار مهاجر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.22 MB) | ||
19 | اثر گیاهان دارویی دارچین، فلفل قرمز، زنجبیل و زیره سبز برخصوصیات لاشه و طول و وزن روده جوجه های گوشتی | |
مسعود ابراهیمی؛ عبدالله حسینی؛ محمد حسین پالیزدار | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (989.39 K) | ||
20 | تاثیر سطوح مختلف ضایعات قارچ دکمه ای آگاریکوس بیسپوروس با و بدون پربیوتیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
عماد بیدرنامنی؛ محمود شمس شرق؛ بهروز دستار؛ سعید زره داران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (957.78 K) | ||
21 | استفاده از سطوح مختلف پیت عمل آوری شده با بخار آب در جیره بزغاله های نر پرواری | |
علیرضا چگنی؛ بهروز یاراحمدی؛ علیرضا آقاشاهی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (404.61 K) | ||
22 | اثر اسید سیتریک و فیتاز میکروبی بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
روح الله نورمحمدی؛ محمد حسینی؛ همایون فرهنگ فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (205.72 K) | ||
23 | بررسی تأثیر تغذیه با سطوح مختلف پیت هیدرولیز شده با بخارآب روی عملکرد و خصوصیات لاشه بره های پرواری عربی | |
انسیه هاشمی پور؛ نجفقلی دبیری؛ مجید صباغ زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (409.94 K) | ||
24 | کاربرد باسیلوس سوبتیلیس و باسیلوس لیشنی فرمیس بر رشد و خصوصیات لاشه بوقلمون در سن 4 ماهگی | |
علیرضا فانی؛ رامین سلامت دوست؛ احد ایازی؛ احمد رضا حسنی؛ قربان الیاسی زرین قبا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (207 K) | ||
25 | تأثیر ایزوفلاونوئید جنیستئین سویا بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه خروس های گوشتی | |
الهام رسولی؛ رحمان جهانیان؛ محمد علی ادریس؛ مهدی محمدعلیپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (185.69 K) |