کلیدواژه ها = خصوصیات لاشه
تعداد مقالات: 85

1 اثرﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت زﻧﺠﺒﯿﻞ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ 1 ﺗﺎ 42 روزگی
مونا موسوی؛ مرتضی چاجی؛ احمدرضا کاظمی؛ سمیه رحیم نهال
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.41 K)

2 مطاﻟﻌﻪ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺣﺎوی ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻻﯾﺰﯾﻦ و روﻏﻦ ﮐﺎﻧﻮﻻ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
ﻋﻠﯽ ﮐﯿﺎﻧﯽ؛ داوود ﺷﺮﯾﻔﯽ؛ ﺷﮑﻮﻓﻪ ﻏﻀﻨﻔﺮی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (354.92 K)

3 تاثیر اﺳﺘﻔﺎده از الﮐﺎرﻧﯿﺘﯿﻦ در ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺣﺎوی ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭼﺮﺑﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
ﻣﺤﺴﻦ رﺟﺐ زاده ﻧﺴﻮان؛ منصور رضایی؛ زرﺑﺨﺖ اﻧﺼﺎری ﭘﯿﺮ ﺳﺮاﺋﯽ
مشاهده مقاله | اصل مقاله (377.06 K)

4 تاثیر ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻧﻮﺷﯿﺪﻧﯽ ﮐﻮﻣﺒﻮﭼﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
محمد بهاری؛ هادی قنبرزاده؛ نصراله وطن خواه؛ محمد حسینی؛ هادی سریر؛ محمدرضا بخشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.8 K)

5 اﺛﺮاﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﺧﺸﮏ ﺷﺪه ﻣﯿﻮه ﮐﯿﻮی روی ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
مجتبی قنبری؛ مهرداد ایرانی؛ بهروز گلعین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (399.54 K)

6 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺿﺎﯾﻌﺎت ﻗﺎرچ دﮐﻤﻪای ﺧﻮراﮐﯽﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
محمد نیک نظر؛ محمود شمس شرق؛ بهروز دستار؛ سعید زره داران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (356.84 K)

7 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﮑﻤﻞ ﮐﺮوم ﻣﺘﯿﻮﻧﯿﻦ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ و ﭘﺎراﻣﺘﺮ ﻫﺎی ﺷﮑﻤﺒﻪ ای در ﺑﺰﻏﺎﻟﻪ ﻫﺎی ﻧﺮ ﻣﻬﺎﺑﺎدی
ابوالفضل زالی؛ علی امامی؛ مهدی گنج خانلو؛ امیر اکبری افجانی؛ امین هژیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (188.68 K)

8 اثر مکمل اسیدهای آلی بر عملکرد جوجه های گوشتی
فاطمه خوشه چین؛ محمد حسینی؛ روح الله نور محمدی؛ مصیب شلایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.59 MB)

9 تاثیر مدت زمان مکمل کردن اسیدهای چرب غیراشباع در جیره های پایانی روی عملکرد و خصوصیات لاشه بره های افشاری
طاهره خادمی؛ حمیدرضا میرزایی الموتی؛ محمدحسین شهیر؛ مصطفی حاجی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB)

10 اثر سطوح مختلف کنجاله کنجد در جیره های بر پایه اسید آمینه کل و قابل هضم همراه با فیتاز بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
حبیب الله زارع هرفته؛ وحید رضایی پور؛ روح الله عبداله پور؛ حکیمه مصطفی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.45 MB)

11 بررسی تأثیر سطوح مختلف کنجاله گوار با استفاده از مکمل آنزیم همی سل در دوره پایانی پرورش صفات عملکردی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی
حسن نبی پور افروزی؛ منصور رضائی؛ وحید تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.14 MB)

12 تاثیر مکمل آنزیم همی سل در دوره های مختلف پرورش بر صفات عملکردی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی
حسن نبی پور افروزی؛ منصور رضائی؛ وحید تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.92 MB)

13 اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ال-ﮐﺎرﻧﯿﺘﯿﻦ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﻧﺮ راس (308) در 21 روزﮔﯽ
سعید صادق زاده؛ محمد رضا یزدیان؛ جواد نصر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.1 MB)

14 اثر استفاده از فیبر محلول (تفاله چغندر قند) و فیبر نامحلول (پوسته سبوس برنج) و اسید آمینه ترئونین بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
نسیم سعادتمند؛ مجید طغیانی؛ عباسعلی قیصری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (104.01 K)

15 اثر تراکم گله در واحد سطح بر خصوصیات مختلف لاشه و لنگش جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی
محمد حسینی؛ حمید رضا دوستی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (479.68 K)

16 بررسی اثر جایگزینی سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی با جو برعملکرد و خصوصیات لاشه در بره های نر پرواری زل
حسین کلارستاقی؛ یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB)

17 بررسی اثرات سطوح مختلف ضایعات لپه برعملکرد و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی
صمد نعمتی؛ علی آقازاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (380.13 K)

18 بررسی خصوصیات لاشه بره های گوسفندان زل و آمیخته های آنها در شرایط پرورش متمرکز (صنعتی)
حسین غلامی؛ محمد رضا کیانزاد؛ مختار مهاجر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.22 MB)

19 اثر گیاهان دارویی دارچین، فلفل قرمز، زنجبیل و زیره سبز برخصوصیات لاشه و طول و وزن روده جوجه های گوشتی
مسعود ابراهیمی؛ عبدالله حسینی؛ محمد حسین پالیزدار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (989.39 K)

20 تاثیر سطوح مختلف ضایعات قارچ دکمه ای آگاریکوس بیسپوروس با و بدون پربیوتیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
عماد بیدرنامنی؛ محمود شمس شرق؛ بهروز دستار؛ سعید زره داران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (957.78 K)

21 استفاده از سطوح مختلف پیت عمل آوری شده با بخار آب در جیره بزغاله های نر پرواری
علیرضا چگنی؛ بهروز یاراحمدی؛ علیرضا آقاشاهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (404.61 K)

22 اثر اسید سیتریک و فیتاز میکروبی بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
روح الله نورمحمدی؛ محمد حسینی؛ همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (205.72 K)

23 بررسی تأثیر تغذیه با سطوح مختلف پیت هیدرولیز شده با بخارآب روی عملکرد و خصوصیات لاشه بره های پرواری عربی
انسیه هاشمی پور؛ نجفقلی دبیری؛ مجید صباغ زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (409.94 K)

24 کاربرد باسیلوس سوبتیلیس و باسیلوس لیشنی فرمیس بر رشد و خصوصیات لاشه بوقلمون در سن 4 ماهگی
علیرضا فانی؛ رامین سلامت دوست؛ احد ایازی؛ احمد رضا حسنی؛ قربان الیاسی زرین قبا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (207 K)

25 تأثیر ایزوفلاونوئید جنیستئین سویا بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه خروس های گوشتی
الهام رسولی؛ رحمان جهانیان؛ محمد علی ادریس؛ مهدی محمدعلیپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (185.69 K)

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد آخرین صفحه