کلیدواژه ها = بره های پرواری | ||
تعداد مقالات: 31 | ||
1 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺴﻤﺎﻧﺪ رازﯾﺎﻧﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﺮهﻫﺎی ﭘﺮواری | |
سوسن ذواﻟﻔﻘﺎری ﻣﺤﺐ؛ فرشید فتاح نیا؛ داریوش علیپور؛ سید غلامرضا موسوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (345.09 K) | ||
2 | اﺛﺮ روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ و روﻏﻦ آوﯾﺸﻦ ﺑﺮ ﺧﻮاص ﺿﺪاﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮآﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺳﺮم ﺧﻮن ﺑﺮه ﻫﺎی ﭘﺮواری | |
مهدی نوری جو جاده؛ رسول پیر محمدی؛ یدالله چاشنی دل؛ اسماعیل توانا فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (281.37 K) | ||
3 | ﺗﺎﺛﯿﺮ اﻓﺰودن ﺗﻔﺎﻟﻪ اﺳﺎﻧﺲ ﮔﯿﺮی ﺷﺪه ﮔﯿﺎه ﻣﺮزه ﺧﻮزﺳﺘﺎﻧﯽ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی رﺷﺪ ﺑﺮه ﻫﺎی ﭘﺮواری | |
آرش آذر فر؛ محمد وطن پرست؛ حشمت اله خسروی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (309.77 K) | ||
4 | اثر ﺷﮑﻞ ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ ﺧﻮراک ﺑﺮ ﻣﺘﻐﯿﺮﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و ﺷﮑﻤﺒﻪای در ﺑﺮهﻫﺎی ﭘﺮواری | |
اسماعیل کیخسروی؛ علی اکبر خادم؛ حسین غلامی؛ علی اسدی الموتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.51 K) | ||
5 | اثر تغذیه تفاله خرما فرآوری شده با سود بر عملکرد بره های پرواری قزل | |
مهدی تقی نژاد رودبنه؛ سید روح الله ابراهیمی؛ وحید عطائی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (139.74 K) | ||
6 | استفاده از سطوح مختلف بقایای ذرت دانه ای در جیره بره های نر کرمانی | |
سید علی موسوی سعید؛ لاله یزدان پناه گوهرریزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (120.41 K) | ||
7 | اثر سطوح مختلف پنبه دانه بر عملکرد بره های پرواری نر قزل مازندرانی | |
محمدهادی آقاجانی دلاور؛ محمد جعفری؛ فاطمه حسنی امیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (109.54 K) | ||
8 | شمارش جمعیت کل باکتریهای شکمبه با استفاده از روش Real time-PCR | |
علی حسین خانی؛ مهدی مرادی؛ سید علی رضا وکیلی؛ حسین دقیق کیا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (86.2 K) | ||
9 | ارزیابی اقتصادی استفاده از سطوح مختلف تفاله اسانس گیری شده گیاه مرزه خوزستانی در بره های پرواری نژاد فراهانی | |
محمد وطن پرست؛ آرش آذرفر؛ حشمت الله خسروی نیا؛ حسین کریمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (124.57 K) | ||
10 | بررسی اثر جیره های سنتی مورد استفاده در استان اردبیل برمصرف خوراک و پارامترهای خونی بره های پرواری مغانی | |
نازنین حنیفه زاد؛ حسین عبدی بنمار؛ میرداریوش شکوری؛ بهمن نویدشاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.52 MB) | ||
11 | استفاده از جیره پلت شده با کاه غنی شده و ملاس برعملکرد و ترکیبات شیمیایی لاشه بره های پرواری لری بختیاری | |
سروش شیریان؛ فرشاد زمانی؛ محمد وطن خواه؛ سلماز کیانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.69 MB) | ||
12 | اثرات تغذیه کنجاله سویای پرتوتابی شده با مایکروویو و مکمل سازی متیونین محافظت شده(مپران)بر فراسنجه های خونی بره های پرواری آمیخته زل | |
سارا یوسفیان؛ اسداله تیموری یانسری؛ زربخت انصاری پیرسرایی؛ کاظم سیفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.22 MB) | ||
13 | اثر سطوح مختلف جایگزین بوته خیار به جای یونجه بر عملکرد بره های پرواری | |
هوشنگ جعفری؛ حسن فضائلی؛ صیفعلی ورمقانی؛ یحیی عباسپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (360.5 K) | ||
14 | بررسی تاثیر تغذیه جیره هایی با سطوح مختلف پنبه دانه کامل بر عملکرد بره های نر پرواری زندی | |
محسن آبسالان؛ احمد افضل زاده؛ علی اکبر خادم؛ داوود شریفی؛ داود قندی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.05 K) | ||
15 | بررسی تاثیر سطوح مختلف کاه گندم عمل آوری شده با آب پنیر و اوره بر عملکرد بره های پرواری | |
امید دیانی؛ محمدرضا ثابت پی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (942.39 K) | ||
16 | اثر جیره غذایی حاوی پوست پسته بر فعالیت آنزیم های سرمی آلانین آمینو ترانسفراز و آسپارتات آمینو ترانسفراز بره های پرواری | |
پیروز شاکری؛ حسن فضایلی؛ مهرداد شمس الدینی؛ نادر فروغ عامری؛ داوود درویشی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.24 MB) | ||
17 | تاثیر یونوفرهای موننزین و لازالوسید بر عملکرد و خصوصیات لاشه بره های پرواری نژاد عربی | |
خدیجه حیدری دستنائی؛ نجفقلی دبیری؛ جمال فیاضی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (362.4 K) | ||
18 | بررسی استفاده از بقایای کارخانجات ماکارونی و تاثیر آن بر فراسنجه های شکمبه ای در جیره پروار بره های نر زل | |
رضا کمالی؛ احمد قدرت نما؛ سید احمد میرهادی؛ مختار مهاجر؛ عبداله کاویان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB) | ||
19 | استفاده ازضایعات شیره گیری خرما در تغذیه بره های پرواری استان بوشهر | |
محمدهادی صادقی؛ هرمز منصوری؛ محمود دشتی زاده؛ امیرارسلان کمالی؛ فیروز عسکری؛ ابوطالب صادقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.29 K) | ||
20 | استفاده از خرمای نامرغوب (کنگه) در تغذیه بره های پرواری استان بوشهر | |
محمدهادی صادقی؛ هرمز منصوری؛ محمود دشتی زاده؛ امیرارسلان کمالی؛ فیروز عسکری؛ ابو طالب صادقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (376.24 K) | ||
21 | تعیین عملکرد پرواری بره های لری بختیاری تغذیه شده با پوسته خارجی بادام | |
غلامرضا شادنوش؛ فرنوش شادنوش | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.71 K) | ||
22 | تأثیر تغذیه پنبه دانه کامل بر مرفولوژی پرزهای روده باریک بره های پرواری نژاد زندی و شال | |
محسن آبسالان؛ احمد افضل زاده؛ داود شریفی؛ علی اکبر خادم؛ داود قندی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (236 K) | ||
23 | تاثیر سدیم بنتونیت بر خوراک مصرفی، افزایش وزن و متابولیت های خون بره های نر پرواری | |
مصطفی صوفی زاده؛ علی اکبر خادم؛ احمد افضل زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (384.05 K) | ||
24 | بررسی تأثیر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کلزا بر عملکرد بره های پرواری نژاد عربی | |
هاجر شریعتی شیری؛ موسی اسلامی؛ نجفقلی دبیری؛ محمد بوجارپور؛ جمال فیاضی؛ انسیه هاشمی پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (407.64 K) | ||
25 | عملکرد بره های پرواری بلوچی تغذیه شده با جیره های حاوی سیلاژ پوسته و ضایعات آلوی عمل آوری شده با اوره | |
الهه شهریاری؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ محسن دانش مسگران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (697.72 K) |