کلیدواژه ها = تغذیه مرطوب | ||
تعداد مقالات: 9 | ||
1 | تاثیر اﺳﺘﻔﺎده ﻫﻤﺰﻣﺎن روش ﻓﺮاوری ﺑﺎ ﺑﺨﺎر آب، ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻣﺮﻃﻮب و آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﻋﻤﻠﮑﺮد 21 روزﮔﯽ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ﮔﻮﺷتی | |
فاطمه مرتضوی؛ محسن افشارمنش؛ الهام امیرتیموری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.44 K) | ||
2 | تاﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻣﺮﻃﻮب و ﻣﮑﻤﻞ آﻧﺰﯾﻤﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ داﻧﻪ ﮐﺎﻣﻞ و آﺳﯿﺎب شده گندم | |
سهیلا محمودی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (293.88 K) | ||
3 | بررسی اثر روش تغذیه (مرطوب و خشک) و مکمل آنزیمی (بدون آنزیم و 1 /0 درصد آنزیم) بر پارامترهای عملکرد بلدرچین گوشتی | |
فاطمه مرتضوی؛ محسن افشارمنش | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.03 MB) | ||
4 | بررسی اثرات تغذیه گندم مرطوب برخصوصیات عملکردی و فیزیولوژی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی | |
خدیجه رحیمی؛ میر وحید ساداتی؛ جاوید فرج پورسلماسی؛ رامین آراسته | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (415.09 K) | ||
5 | بررسی اثرات تغذیه مرطوب بر روی مورفولوژی روده باریک در جوجه های گوشتی | |
میروحید ساداتی؛ علی آقازداه؛ ناصر ماهری؛ جمشید قیاسی؛ خدیجه رحیمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (439.07 K) | ||
6 | بررسی اثر روش تغذیه (مرطوب و خشک) و مکمل آنزیمی (بدون آنزیم و 1/0 درصد آنزیم) بر پارامترهای عملکرد، وزن نسبی سنگدان، پانکراس، پیش معده، pH سنگدان و پیش معده جوجه های بلدرچین | |
فاطمه مرتضوی؛ محسن افشار منش؛ الهام امیرتمیموری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (448.32 K) | ||
7 | بررسی اثر دوگانه روش تغذیه (مرطوب و خشک) و مکمل آنزیمی (بدون آنزیم و 1/0 درصد آنزیم) بر پارامترهای عملکرد و جمعیت میکروبی روده باریک جوجه های بلدرچین | |
فاطمه مرتضوی؛ محسن افشارمنش | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (346.62 K) | ||
8 | بررسی تاثیر استفاده از غذای مرطوب بر روی عملکرد مرغان تخمگذار تجاری در شرایط آب و هوای گرم خوزستان | |
سیروس نوروزی؛ - عالم زاده؛ - کردونی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB) | ||
9 | تاثیر تغذیه مرطوب م مکمل آنزیم بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی در جیره های بر پایه دانه کامل و آسیاب شده گندم | |
سهیلا محمودی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.92 K) |