کلیدواژه ها = علوفه یونجه | ||
تعداد مقالات: 16 | ||
1 | بررﺳﯽ اﺛﺮﺗﻐﺬﯾﻪ اﻧﺪازه ذرات ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ در ﺟﯿﺮه ﻫﺎی اﺳﯿﺪوژﻧﯿﮏ ﺑﺮ رﻓﺘﺎر اﻧﺘﺨﺎﺑﮕﺮی و ﺟﻮﯾﺪن ﮔﺎوﻫﺎی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ اواﺳﻂ شیردهی | |
ﻋﻠﯽ ﮐﻬﯿﺎﻧﯽ؛ غلامرضا قربانی؛ محمد خوروش؛ عصمت نصر اصفهانی؛ محسن رحیمی؛ ابراهیم قاسمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.5 K) | ||
2 | بررﺳﯽ اﺛﺮات اﻧﺪازه ذرات ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک، ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ، اﺳﯿﺪﯾﺘﻪ ﺷﮑﻤﺒﻪ، ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﺮ در ﺟﯿﺮه ﻫﺎی اﺳﯿﺪوژﻧﯿﮏ در ﺗﻐﺬﯾﻪ ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮده ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ در اواﺳﻂ ﺷﯿﺮدهی | |
ﻋﻠﯽ ﮐﻬﯿﺎﻧﯽ؛ غلامرضا قربانی؛ محمد خوروش؛ عصمت نصر اصفهانی؛ بهاره دولت خواه؛ ابراهیم قاسمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (369.13 K) | ||
3 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﮐﺎﻧﻮﻻی ﻓﺮآوری ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﯿﺪ ﮐﻠﺮﯾﺪرﯾﮏ و اﻧﺪازه ذرات ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک و ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺷﯿﺮ در ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮده ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ | |
حبیب تقوی کرگان؛ اسدا... تیموری یانسری؛ سبحان گلچین گله دونی؛ حسین صمدی واسکسی؛ مینا صالح حق گو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (268.77 K) | ||
4 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﻮﻗﻌﯿﺖ ﺟﻐﺮاﻓﯿﺎﯾﯽ و وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی آب و ﻫﻮاﯾﯽ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﺳﺎﺧﺘﺎر ﻣﻠﮑﻮﻟﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﭼﯿﻦ دوم ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺘﺎن ﮐﺮدﺳﺘﺎن | |
هانا شیخ احمدی؛ آرش آذرفر؛ سعید محمد زاده؛ مجتبی زاهدی فر؛ علی کیانی؛ سرور مرادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.77 K) | ||
5 | تعیین تجزیه پذیری پروتئین خام و الیاف نامحلول در شوینده خنثی علوفه های خشک یونجه و روناس به روش کیسه های نایلونی | |
الهام امیرتیموری؛ امین خضری؛ رضا طهماسبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.21 MB) | ||
6 | تاثیر سطوح مختلف کربوهیدرات غیرالیافی و اندازه ذرات علوفه برفعالیت جویدن و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین | |
غلامعلی هلاکو؛ اسدالله تیموری یانسری؛ زربخت انصاری پیرسرایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.66 MB) | ||
7 | اثر پروبیوتیک بر برخی متابولیت های خون گوسفندان تغذیه شده با جیره های حاوی منابع مختلف علوفه ای | |
حمید رضا خزانه ای؛ کامران رضا یزدی؛ علی نیکخواه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.73 K) | ||
8 | بررسی تأثیر تغذیه مستقیم میکروب ها بر اسیدهای چرب فرار شکمبه گوسفندان تغذیه شده با جیره های حاوی منابع مختلف علوفه ای | |
حمید رضا خزانه ای؛ کامران رضا یزدی؛ علی نیکخواه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (359.34 K) | ||
9 | اثر تغذیه طول قطعات مختلف علوفه یونجه بر هضم، توزیع اندازه ذرات و محتویات شکمبه ای گاومیش | |
اسد ا.. تیموری یانسری؛ بهرام افشار حمیدی؛ قادر منافی آذر؛ رامین صادقی مجرد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (494.65 K) | ||
10 | امکان جایگزینی علوفه گیاه مرتعی کنگر (Gundelia tournefortii) با علوفه یونجه در جیره بره های پرواری نژاد زندی | |
مهدی قره بگلو؛ فرخ کفیل زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (387.17 K) | ||
11 | اثر الگوی تغذیه شیر و علوفه یونجه در خوراک آغازین بر عملکرد گوساله های تحت شرایط تنش سرمایی | |
دانیال دانشور؛ محمد خوروش؛ ابراهیم قاسمی؛ سعید انصاری؛ امیرحسین مهدوی؛ مهدی میرزایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.09 K) | ||
12 | ترکیبات شیمیایی و روند تجزیه پذیری علوفه یونجه در سه مرحله رشد با استفاده از روش کیسه نایلونی | |
مهدی صائبی فر؛ محمدحسین رضائی مشگول؛ اکبر تقی زاده؛ محمدحسن رضائی مشگول | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (502.12 K) | ||
13 | مقایسه فراسنجه های حاصل از تولید گاز برگ تعدادی از واریته های خرمای ایران با علف خشک یونجه در شرایط برون تنی(In vitro ) | |
امین صلاحی؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ مهدی محمودی ابیانه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (169.63 K) | ||
14 | پیش بینی کینتیک تخمیر شکمبه ای علوفه یونجه با استفاده از برخی مدل های غیر خطی | |
سعید مرادی؛ خلیل زابلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (563.1 K) | ||
15 | اثر افزودن برخی از گیاهان دارویی بر قابلیت هضم مواد مغذی یونجه | |
طناز طالبی؛ جمال سیف دواتی؛ صیاد سیف زاده؛ فرزاد میرزایی آقچه قشلاق؛ حسن عبدی بنمار؛ رضا سید شریفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (173.91 K) | ||
16 | اثر اندازه ذرات علوفه یونجه و سطوح مختلف کنسانتره بر پارامترهای خونی گوسفندان کرمانی | |
میترا ارجمندی؛ امین خضری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (338.74 K) |