کلیدواژه ها = سیلو کردن
تعداد مقالات: 14

1 ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﯿﻠﻮ ﮐﺮدن ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﭘﺴﻤﺎﻧﺪﻫﺎی دو وارﯾﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ در ﺧﺮاﺳﺎن رﺿﻮی ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش in situ
علی صالحی؛ مصطفی یوسف الهی؛ حمیدرضا میرزایی؛ رحمت اله حق پرور؛ ﻣﺤﻤﺪ معصومی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (187.29 K)

2 اﺛﺮ ﺳﯿﻠﻮ ﮐﺮدن ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻣﯿﺰان ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﭘﻠﯽ ﻓﻨﻠﯽ ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪ اﻧﺎر
فاطمه خسروی؛ محمد حسن فتحی ﻧﺴﺮی؛ همایون فرهنگ فر؛ سید جلال مدرسی؛ لادن رشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.86 K)

3 اﺛﺮ ﮐﻮددﻫﯽ و ﺳﯿﻠﻮ ﮐﺮدن ﺑﺮ ﮐﺎﻫﺶ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﻓﻨﻮﻟﯽ ﮐﻞ در ﮔﯿﺎه ﮔﻠﺮﻧﮓ
افسانه احراری؛ محمد حسن فتحی؛ احمد ریاسی؛ مصطفی یوسف الهی؛ وحید کاردان مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (333.36 K)

4 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺗﻠﻘﯿﺢ ﮐﻨﻨﺪه ﻫﺎی ﺑﺎﮐﺘﺮﯾﺎﯾﯽ ﺳﯿﻠﻮ ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺ ﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮی ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه در زﻣﺎن ﻫﺎی اوﻟﯿﻪ ﺳﯿﻠﻮ ﮐﺮدن
فاطمه کاظمی؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ کامران رضا یزدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (305.34 K)

5 بررﺳﯽ اﻣﮑﺎن ﺳﯿﻠﻮ ﮐﺮدن ﺑﻘﺎﯾﺎی ﮐﺪوآﺟﯿﻠﯽ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﺨﻠﻮﻃﯽ از ﮐﺎه، ﺳﺒﻮس و اوره
ا. واحدی؛ ح. علی عربی؛ پ. زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (282.78 K)

6 تعیین فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه ای ماده خشک تفاله دانه انار خشک و سیلویی
فاطمه خسروی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ همایون فرهنگ فر؛ سید جلال مدرسی؛ علیرضا فضایلی راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (107.53 K)

7 تعیین روش مناسب برای سیلو کردن ضایعات خربزه
علی رشیدی؛ غلامحسین ایراجیان؛ سعید رضا اصغری؛ محمد مهدی کثیریان؛ یوسف رضا تالشی؛ سید قاسم عرب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (101.98 K)

8 کاربرد سطوح مختلف اوره و ملاس در سیلوی سرشاخه نیشکر
بهاءالدین عالم زاده؛ سیروس نوروزی؛ عزیز کردونی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB)

9 تأثیر سطوح مختلف نی سیلو شده روی قابلیت مصرف و توان تولیدی گوساله های نر پرواری گاومیش خوزستان
غلامعلی صنیعی؛ حمیدرضا ایزدنیا؛ محمدرضا مشایخی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (540.75 K)

10 بهبود ارزش تغذیه ای تفاله انگور توسط سیلو کردن، خشک کردن و عمل آوری با PEGدر نشخوار کنندگان
احد گل قاسم قره باغ؛ امید حمیدی؛ رسول پیرمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (429.52 K)

11 بررسی امکان سیلو کردن بقایای کدو آجیلی با استفاده از اسید آلی بر تولید گاز به روش آزمایشگاهی
رقیه پوربایرامیان؛ محسن رمضانی؛ جمال سیف دواتی؛ صیاد سیف زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (541.04 K)

12 بررسی سطوح مختلف افزودن باکتری (لاکتوباسیلوس پلانتاروم) به سیلاژ علوفه نی و مقایسه آن با سیلاژ ذرت
محمدرضا مشایخی؛ بهاءالدین عالم زاده؛ بهاره طاهری دزفولی؛ حمیدرضا ایزدنیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.16 K)

13 بررسی تاثیر سیلو کردن بر ارزش غذایی پسماندهای دو واریته پسته در خراسان رضوی با استفاده از روش in situ
علی صالحی؛ مصطفی یوسف الهی؛ حمیدرضا میرزایی؛ رحمت الله حق پرور؛ محمد معصومی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.7 K)

14 اثر سیلوکردن بر ترکیب شیمیایی و میزان ترکیبات پلی فنلی تفاله دانه انار
فاطمه خسروی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ همایون فرهنگ فر؛ جلال مدرسی؛ لادن رشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.77 K)