کلیدواژه ها = تولید گاز | ||
تعداد مقالات: 152 | ||
1 | ﺗﻌﯿﯿﻦ اﻧﺮژی ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ ﺑﺮگ ﻣﻮ ( Vitis Leaves ) ﺑﺪون ﻓﺮآوری و ﻓﺮآوری ﺷﺪه ﺑﺎ اوره و ﻣﺎﯾﮑﺮووﯾﻮ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺗﮑﻨﯿﮏ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز | |
مهدی مقدم؛ احمد احمدی؛ اکبر تقی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.39 K) | ||
2 | ﺗﺎﺛﯿﺮ رﯾﺸﻪ ﻣﺎرﭼﻮﺑﻪ ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز ﺣﺎﺻﻞ از ﯾﻮﻧﺠﻪ در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی | |
و. ناصری؛ ف. هژیری؛ ف. کفیل زاده؛ ع. کرمپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.15 K) | ||
3 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻋﻤﻞآوری ﺗﻔﺎﻟﻪ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺑﯿﺎن ﺑﺎ ﻣﻮاد ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺑﺮ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸگاه | |
محمد جواد خلیفه؛ طاهره محمدآبادی؛ مرتضی چاجی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (289.59 K) | ||
4 | ﺗﻌﯿﯿﻦ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ داﻧﻪ ﮔﻠﺮﻧﮓ ﻓﺮآوری ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز | |
حجت شهزاد؛ اکبر تقی زاده؛ یوسف مهمان نواز؛ وحید کردستانچی؛ علی مساعدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.03 K) | ||
5 | تعیین ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز در ﺑﺮگ ﺑﺎدام ﻣﻨﻄﻘﻪ ﺧﺮاﺳﺎن ﺷﻤﺎل | |
مصطفی یوسف الهی؛ حسن کارگر؛ محمد صالحی دیندارلو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (288.18 K) | ||
6 | تاثیر اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﯿﻦ ﮔﻠﯿﮑﻮل روی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﺎر | |
مقصود بشارتی؛ اکبر تقی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.71 K) | ||
7 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﻋﺼﺎره ﻣﺘﺎﻧﻮﻟﯽ ﭘﻮﻧﻪ ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﮑﻤﺒﻪ ای ﺑﺎ ﺗﮑﻨﯿﮏ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز | |
سعید خورشیدی؛ فرزاد میرزایی آقجه قشلاق؛ علی مهدوی؛ هرمز منصوری؛ سیدمهدی رضوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.88 K) | ||
8 | بررﺳﯽ اﺛﺮات اﺳﺎﻧﺲ ﮔﯿﺎه داروﯾﯽ ﻣﺮوﺗﻠﺦ ( Salvia mirzayanii ) ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ و ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ﻣﻮاد ﻣﺘﺮاﮐﻢ در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎه | |
یونس اوﻻدﺷﻨﺒﻪ؛ محسن ساری؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمد آبادی؛ محمد بوجارپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (351.35 K) | ||
9 | ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ارزش ﺗﻌﺬﯾﻪ ای ﻋﻠﻮﻓﻪ و داﻧﻪ ﺧﻠﺮ ﺑﺎ ﯾﻮﻧﺠﻪ وﮐﺎه ﮔﻨﺪم ﺑﻪ روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔاز | |
فواد فیروزی؛ عباسعلی ناصریان؛ سعید کامل ارومیه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (302.39 K) | ||
10 | تعیین ﺳﻄﺢ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺗﻔﺎﻟﻪ ﺧﺸﮏ ﺳﯿﺐ در ﺟﯿﺮه ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز | |
زهره طهماسبی بلداجی؛ طاهره محمدآبادی؛ محسن ساری؛ مرتضی چاجی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (212.42 K) | ||
11 | ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻓﻨﻮﻟﯽ و ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎه ﺑﺮگ ﻫﺎی ﺑﺮﺧﯽ از ﮔﯿﺎﻫﺎن ﺣﺎوی ﺗﺎﻧﻦ | |
امیر مختارپور؛ عباسعلی ناصریان؛ فهیمه پور ملائی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.17 K) | ||
12 | ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ اﺛﺮات آﻓﻼﺗﻮﮐﺴﯿﻦ B1 در ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﮑﻤﺒﻪای ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از آزﻣﻮن ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز | |
مصطفی خدابنده لو؛ حسن علی عربی؛ مصطفی ملکی؛ داریوش علیپور؛ علی اصغر ساکی؛ مهدی دهقان بنادکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.33 K) | ||
13 | ﻣﻘﺎﯾﺴﻪﻫﺎی ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز ﺑﺮگ و ﺳﺎﻗﻪی وارﯾﺘﻪﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ درﺧﺖ زﯾﺘﻮن | |
راضیه حاتمی؛ فرخ کفیل زاده؛ عیسی ارجی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (287.88 K) | ||
14 | اﺛﺮ ﺳﻮد، اوره، ﭘﺮﺗﻮ و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻠﯿﮑﻮل ( PEG ) در ﭘﻮﺳﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز و ﺑﺮآورد ﺳﻨﺘﺰ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی | |
سمانه قاسمی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ علیرضا وکیلی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ مهدی بهگر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.09 K) | ||
15 | تخمین ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮی ﺗﻔﺎﻟﻪ ﻣﺮﮐﺒﺎت ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺗﮑﻨﯿﮏ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز | |
سامان لشکری؛ اکبر تقی زاده؛ عباس رافت؛ علی ایاسه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (278.09 K) | ||
16 | بررﺳﯽ اﺛﺮات ﮐﺎدﻣﯿﻮم ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﺷﮑﻤﺒﻪ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز | |
فاضل الماسی؛ محسن ساری؛ سمیه سالاری؛ مرتضی چاجی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.67 K) | ||
17 | مطالعه آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻫﯽ اﺛﺮ دو ﻧﻮع روﻏﻦ اﺳﺎﻧﺴﯽ ﭘﻮﻧﻪ ﮐﻮﻫﯽ و اﺳﻄﻮﺧﻮدوس ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﮑﻤﺒﻪ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺗﮑﻨﯿﮏ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز | |
شهین یادگاری؛ مصطفی ملکی؛ پویا زمانی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ مریم شرکایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.02 K) | ||
18 | تعیین ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮگ ﺑﺮﺑﺎرﯾﺲ وﻟﮕﺎرﯾﺲ ﺑﺎ روش ﮐﯿﺴﻪﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮﻧﯽ و ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز | |
وحید کاردان مقدم؛ محمد حسن فتحی نسری؛ عاطفه عابدینی؛ محمدرضا تهرانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (281.34 K) | ||
19 | ﺗﻌﯿﯿﻦ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ وﺗﺨﻤﯿﺮﭘﺬﯾﺮی ﮔﯿﺎه ﺧﺎﮐﺸﯿﺮ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از آزﻣﻮن ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز | |
میلاد مجنونی؛ داریوش علیپور؛ رامین عبدلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (308.34 K) | ||
20 | تاﺛﯿﺮ اﻓﺰودن ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻧﻌﻨﺎع ﻓﻠﻔﻠﯽ وآوﯾﺸﻦ ﺷﯿﺮازی در ﺟﯿﺮهی آﻏﺎزﯾﻦ ﮔﻮﺳﺎﻟﻪﻫﺎی ﺷﯿﺮﺧﻮار ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز در ﺷﺮاﯾﻂ ﺑﺮون تنی | |
محسن ابراهیمی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ مهدی گنج خانلو؛ فرهنگ فاتحی؛ داریوش فخاری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (180.83 K) | ||
21 | بررسی اثر سطوح مختلف گیاه پنیرک برتخمیر میکروبی علوفه سیاه شور در شتر تک کوهانه با روش تولید گاز | |
ایران خدادادی؛ طاهره محمدآبادی؛ مرتضی چاجی؛ محسن ساری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (813.53 K) | ||
22 | تعیین قابلیت هضم علوفه ی سیلو شده تریتیکاله به روش تولید گاز | |
یونس آق نیکوانی؛ اکبر تقی زاده؛ عبدالله کاویان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (984.92 K) | ||
23 | تاثیر افزودن سطوح مختلف اسانس مروتلخ (Salvia mirzayanii) به جیره ی معمولی گاو بر فراسنجه های تولید گاز در شرایظ برون تنی | |
یونس اولادشنبه؛ محسن ساری؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی؛ محمد بوجارپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (993.34 K) | ||
24 | تاثیر گل Ammi majus. L برتولید گاز حاصل از جیره با مواد متراکم بالا در شرایط آزمایشگاهی | |
زهرا خدادادی؛ محسن ساری؛ یونس اولادشنبه؛ علی آقایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB) | ||
25 | مظالعه آزمایشگاهی اثر روغن اسانسی مروتلخ(Salvia mirzayanii)بر تخمیر شکمبه با استفاده از تکنیک تولید گاز | |
یونس اولادشنبه؛ محسن ساری ساری؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی؛ محمد بوجارپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB) |