کلیدواژه ها = روش In situ
تعداد مقالات: 4

1 ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی داﻧﻪ و ﻣﯿﻮه ﮐﻬﻮر ( Prosopis Juliflora ) ﺑﺎ روش In situ
بهاء الدین عالم زاده؛ عزیز کردونی؛ بهاره طاهری دزفولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (350.69 K)

2 ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﭘﻮﺳﺖ ﺳﺒﺰ ﮔﺮدوی ﻓﺮآوری ﺷﺪه ﺑﺎ ﻗﺎرچ ﻧﻮروﺳﭙﻮرا ﺳﯿﺘﻮﻓﯿﻼ ﺑﻪ روش In situ
معصومه تکلوزاده؛ امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (189.73 K)

3 تعیین فراسنجه های هضمی مواد مغذی اقلام خوراکی و جیره های کاملا مخلوط در گاو میش با روش in situ
بهرام افشار حمیدی؛ اسد... تیموری یانسری؛ رسول پیرمحمدی؛ رسول پیر محمدی؛ قادر منافی آذر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB)

4 بررسی تاثیر روند آبگیری و تغییر جرم حجمی لحظه ای مواد خوراکی بر فراسنجه های تجزیه پذیری اندازه گیری شده با روش in situ
اسد.. تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.24 MB)