کلیدواژه ها = ال کارنیتین | ||
تعداد مقالات: 12 | ||
1 | تاﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از الﮐﺎرﻧﯿﺘﯿﻦ در ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺣﺎوی ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭼﺮﺑﯽ ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺑﺪن و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
محسن رجب زاده نسوان؛ منصور رضایی؛ زربخت انصاری پیرسرائی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.48 K) | ||
2 | اثرات سطوح متفاوت ال کارنیتین و لیزین بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
محمد سالاری؛ فرشید خیری؛ جواد نصر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.17 MB) | ||
3 | اثرات سطوح متفاوت ال کارنیتین و لیزین بر ترکیب لاشه جوجه های گوشتی | |
محمد سالاری؛ فرشید خیری؛ جواد نصر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.25 MB) | ||
4 | بررسی میزان تأثیر ال- کارنیتین برکارآیی سالینومایسین در کوکسیدیوز تجربی جوجه های گوشتی | |
منصور میاحی؛ حسین حمیدی نجات؛ شهروز مسائلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (404.38 K) | ||
5 | اثر سطوح مختلف الکارنیتین برکیفیت تخممرغ و میزان کلسترول آن در مرغ های تخمگذار | |
بهروز قدس علوی؛ عبدالحسین سمیع؛ مهدی محمدعلی پور؛ منصور خضری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.11 K) | ||
6 | بررسی تأثیر سطوح مختلف الـکارنیتین بر عملکرد تولید در بلدرچین های ژاپنی | |
مهدی سیدحمزه؛ رحیم علیجانپور؛ مهدی خسروی؛ امین بصیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (397.34 K) | ||
7 | اثر جیره غذایی غنی شده با ال- کارنیتین بر روی فراسنجه های خونی و جوجه درآوری بلدرچین های ژاپنی | |
رضا مجیدزاده هروی؛ امیر کسنوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (294.76 K) | ||
8 | تاثیر استفاده از ال کارنیتین در جیره های حاوی منابع مختلف چربی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
محسن رجب زاده نسوان؛ منصور رضائی؛ زربخت پیرسرائی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.97 K) | ||
9 | تاثیر استفاده از ال کارنیتین در جیره های حاوی منابع مختلف چربی بر ترکیب بدن و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی | |
محسن رجب زاده نسوان؛ منصور رضائی؛ زربخت انصاری پیرسرائی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.03 K) | ||
10 | بررسی اثرات سطوح متفاوت ال_کارنیتین و متیونین بر عملکرد جوجه های گوشتی تا 14 روزگی | |
محمد مظفر حسینی؛ جواد نصر؛ فرشید خیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.97 K) | ||
11 | بررسی سطوح متفاوت ال_کارنیتین بر عملکرد جوجه های گوشتی در دوره آغازین | |
محمد مظفر حسینی؛ جواد نصر؛ فرشید خیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.54 K) | ||
12 | پیامد افزودن ال_کارنیتین به جیره ی دوره ی پایانی بر عملکرد و اندازه ی هورمون انسولین در جوجه های گوشتی | |
پریسا جلوه گرفام؛ مختار خواجوی؛ سعید امیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.13 K) |